Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26

Άνοιξε σήμερα η αυλαία του 4ου τουρνουά Μπάσκετ αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός»


Άνοιξε σήμερα, Δευτέρα το απόγευμα,  στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η αυλαία του 4ου τουρνουά, Μπάσκετ αλληλεγγύης  3Χ3 «Φώτης Τσιλιμιδός», αφιερωμένο στη μνήμη του Φώτη, που τόσο άδικα πριν 5 χρόνια έφυγε από την ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό σε όλους εμάς που τον αγαπούσαμε για την ποιότητα και την καλοσύνη του ως άνθρωπος και δημοσιογράφος, αλλά και την αγάπη του στον αθλητισμό και την αθλητική δημοσιογραφία που πιστά υπηρετούσε. 
Ο Φωτάρας με το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, ήταν ένα παιδί αγαπητό σε όλους.
Στα αγωνιστικά τώρα, διεξήχθησαν, με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, τιμώντας έτσι την μνήμη του Φώτη, με τη σειρά οι παρακάτω αγώνες:
Παίδων από 13 έως 15 ετών
Εφήβων από 16 έως 18 ετών
3point Shoοt Out
Ενηλίκων από 18 ετών και άνω και 
τον καθιερωμένο αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Κεφαλληνιακού.
Συμμετείχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών, μικρών και μεγάλων από όλη την Κεφαλονιά που ήρθαν να τιμήσουν τον Φώτη.
Η παρουσία του κόσμου μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη.
Για αύριο Τρίτη 27/12 το πρόγραμμα θα είναι το παρακάτω:
Final Four, κατηγοριών Παίδων – Εφήβων – Ενηλίκων
Προ μίνι από 6 έως 8 ετών και Μίνι από 9 έως 12 ετών 
Στο σημερινό πρόγραμμα την παράσταση έκλεψε το νέο event των διοργανωτών, ο διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 50 αθλητές και έγινε μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς που εκτός του σχετικού επάθλου, ο νικητής παρέλαβε, ένα tablet, ευγενικής προσφοράς του καταστήματος Excelixis και τον ίδιο τον κ. Χάρη Αμούργη.
Οι τρεις πρώτοι νικητές ήταν:
1ος Συνοδινός Χρήστος
2ος Ζαμπαύτης Σάββας
3ος Βαγγελάτος Δημήτρης
Επίσης σημαντικές όσο και ξεχωριστές στιγμές στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν και οι συμμετοχές στο τουρνουά του παραολυμπιονίκη μας στην κολύμβηση Γεράσιμου Λιγνού, αλλά και του ανηψιού του Φώτη, Κώστα Τσιλιμιδού, τιμώντας και αυτoί με την σειρά του την μνήμη του Φώτη Τσιλιμιδού.
Να θυμίσουμε ότι το παραπάνω τουρνουά, εκτός από το να τιμηθεί η μνήμη του Φ. Τσιλιμιδού έχει και άλλον έναν ιερό σκοπό. Το να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν, μαζί με την αγορά και των υπολοίπων τροφίμων από τις εισπράξεις των συμμετοχών των αθλητών, στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι.Μ. Μητρόπολης Κεφαλονιάς για να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δίνοντας τους, έστω λίγη χαρά αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν χορηγήθηκαν T-Shirt καθώς γλυκά και νερά.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την 1η ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου