Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26

Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά «όραμα ελπίδας» της τοπικής σχολής Arsenal Soccer Schools


Πραγματοποιήθηκε σήμερα πρωί και απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών, σε συνεργασία της Arsenal  με την τοπική σχολή παράλληλα με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών συνεχούς και ποιοτικής παρουσίας των  Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά «όραμα ελπίδας».
Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους. 
Σκοπός του παραπάνω τουρνουά ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για  την υποστήριξη του σκοπού του Συλλόγου.
Στον αγωνιστικό χώρο διεξήχθησαν αρκετά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια με τη συμμετοχή παιδιών των ακαδημιών, Arsenal Soccer Schools Κεφαλονιάς, Α.Ο. Εικοσιμίας και Πυλαριακού.
Το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο στα πλαίσια του ίδιου τουρνουά, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαίμαχους του Α.Ο. Λειβαθώ και μικτής από την περιοχή.
Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μικτής στην διαδικασία των πέναλτι, μιας και η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2!
Οι συνθέσεις
Λειβαθώ:Παρασκευόπουλος, Λούκας, Τσιμάρας, Βαλλιανάτος, Μπαζάρογλου Μιχ., Μπαζάρογλου Περ., Μαγουλάς, Λυκιαρδόπουλος, Μιχαλάτος, Αναγνωστόπουλος, Γιαννόπουλος.
Έπαιξαν και οι:Καρλής, Πουσναράς και Μπλιάμπτης.
Μικτή περιοχής:Καρλής Αλ., Χοντάι Μικ., Κουρκουμέλης, Μάσλι, Γερασιμάτος, Αραβαντινός, Ντουκάι, Αθηναίος, Γαρμπής, Αποστόλου, Χοντάι Μιρ..
Έπαιξαν και οι:Καρλής Γ., Παγουλάτος Αντ., Αλεξάτος και Φωκάς Νικ.
Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τουρνουά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου