Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

"Χ" στα Τζαννάτα και στο τοπικό ντέρμπι Πρόννων-Ηρακλή


Σε ένα πολύ δυνατό και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, στο τοπικό ντέρμπι στα Τζαννάτα, σήμερα το απόγευμα, Πρόννοι και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα, γκολ, δύναμη, πάθος, κόκκινες κίτρινες κάρτες, διαμαρτυρίες και διακοπές.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αρχή του αγώνα και περισσότερο από 15’, ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να συνέρχονται και να ισορροπούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι το παιχνίδι είχε το ανάλογο ενδιαφέρον. Όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος, τα νεύρα και οι διακοπές έκοβαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί ποιοτικό παιχνίδι και να βγει το ανάλογο θέαμα στο χόρτο.
Οι ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα οι Πρόννοι και δέκα ο Ηρακλής, αφού αποβλήθηκαν από τον διαιτητή κ. Καπογιαννόπουλο οι Χιόνης - Κ. Κουρκουμέλης από τους γηπεδούχους και Ε. Δημητράτος από τον Ηρακλή.
Υπήρξαν αρκετά νεύρα σε αυτές τις φάσεις και είχαμε προσωρινή διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Φάσεις και γκολ
Στο 22΄ο Κ. Στάβερης εκτελεί το φάουλ για να αποκρούσει ο Παπαβασιλείου.
Στο 27’ η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη θα πετύχει το 1-0, μετά από το κόρνερ του Σπ. Κουρκουμέλη και το άσχημο διώξιμο των αμυντικών των γηπεδούχων, η μπάλα θα στρωθεί στον Κ. Κουρκουμέλη, ο οποίος από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλες ευκαιρίες θα χαθούν για την ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου στο 44’ και στο 45’ όταν οι Καμπίτσης Σπ. και Τότολος αστοχούν στα τετ α τετ τους με τον Παπαβασιλείου, αφού θα στείλουν την μπάλα άουτ.
Σειρά των Πρόννων να χάσουν την ευκαιρία, με τον Κ. Κουρκουμέλη, μετά την σέντρα από αριστερά του Αναγνώστη, να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Το 1-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 62’ σε μια φάση που κυριάρχησαν τα νεύρα, οι Χιόνης από τους Πρόννους και Ε. Διαμαντάτος από τον Ηρακλή, θα δουν την κόκκινη κάρτα και θα αποβληθούν για το υπόλοιπο του αγώνα.
Στο 64’ την ίδια τύχη θα έχει και ο Κ. Κουρκουμέλης των Πρόννων, που θα πάρει και αυτός τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Στο σημείο αυτό είχαμε μια 15λεπτη διακοπή από τον διαιτητή προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 75’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1 με τον Κ. Στάβερη να φεύγει στην κόντρα και να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των Πρόννων, Παπαβασιλείου.
Μια παράβαση που υποδεικνύει αμέσως και σωστά ο διαιτητής κ. Καπογιαννόπουλος και δίνει το πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα εκτελέσει εύστοχα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Πρόννων.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε κάποια σημαντική φάση και έτσι οι ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.Σπ. Χρηστάτο και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Κουρκουμέλης Δ.),Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Νικολετάτος (85’ Μecaj), Χιόνης, Μικελάτος, Τραυλός Σπ., Αναγνώστης Α. (89’ Αλεξίου), Κουρκουμέλης Κ., Λιναρδάτος, Ιντζές (61’ Κατσιλίδης).
Ηρακλής:(---), Κρητικός, Καμπίτσης Γ. (61’ Καχρίλας-85’ Λυμπεράτος), Σπαθής, Ρασσιάς Γ., Στάβερης Ν., Δημητράτος Ε., Ραπάι, Γκαζάρ, Καμπίτσης Σπ., Στάβερης Κ., Τότολος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου