Παρασκευή, Δεκεμβρίου 2

Pregame Β' κατηγορίας:Η 4η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 3-4/12


Δυο στροφές απέμειναν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και το ενδιαφέρον με την αγωνία, όπως είχαμε προβλέψει από την αρχή βρίσκοται στο «κόκκινο»!
Φέτος, όπως φαίνεται, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από ότι τα περασμένα χρόνια.
Σχεδόν όλες οι ομάδες δείχνουν ικανές για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα και στη συνέχεια για την κατάκτηση του τίτλου.
Από τις έξι που συμμετέχουν η μόνη που φαίνεται να δυσκολεύεται είναι αυτή της Ερύσσου, η οποία χωρίς νίκη δύσκολα στη συνέχεια θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Την αγωνιστική αυτή ίσως παίζει το τελευταίο της «χαρτί».
Οι υπόλοιπες πέντε αναμένεται να δώσουν μεγάλη «μάχη» για τα τέσσερα εισιτήρια που περιμένουν τους κατόχους τους.
Συνέχεια λοιπόν το Σαββατοκύριακο 3-4/12/2016, με την διεξαγωγή και των τριών αγώνων του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο λοιπόν, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο ντέρμπι των Κεραμειών, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Πυλαριακό, που φαίνεται να «ξυπνάει» και αυτό κάνει το παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο.
Την Κυριακή η συνέχεια με δυο αγώνες και συγκεκριμένα, το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων σε ένα πολύ δύσκολο και μάλλον το παίζοντας το τελευταίο της «χαρτί», για διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική 4αδα, η ΄Ερυσσος φιλοξενεί τα πολύ δυνατά και αήττητα Ομαλά.
Τέλος στα Τζαννάτα, στο τοπικό ντέρμπι οι Πρόννοι τυπικά γηπεδούχοι φιλοξενούν τον «συντοπίτη» τους, αήττητο και πρωτοπόρο Ηρακλή Πρόννων σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από όλους στην περιοχή!
    

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 3-12-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Μαγουλάς
Σπύρος
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή  4-12-2016   ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Σ. Ομαλά
Κώτσης
Ιωάννης
Μενεγάτος Ε.
Καπογιαννόπουλος Ι.
3.
Κυριακή  4-12-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Ηρακλής Προν.
Καπογιαννόπουλος
Ιωάννης
Χρηστάτος Σπ. Μιχαλιτσιάνου Χ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 4ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 3-4/12, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  3-12-2016
Σημαντικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας και για την πορεία τους στη συνέχεια, δίνουν το Σάββατο στις 3 το απόγευμα στις Κεραμειές, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με τον Πυλαριακό.
Οι «πράσινοι» παραμένουν μέχρι στιγμής αήττητοι, έχοντας μια νίκη εκτός και δυο ισοπαλίες εντός έδρας, με αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο αγώνα, η νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη  και την 4αδα.
Ο Πυλαριακός από την άλλη, ξεκίνησε πολύ άσχημα με δυο ήττες, μια στην έδρα του από τα Ομαλά και μια στα Τζαννάτα από τον Ηρακλή, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το ντέρμπι με τους Πρόννους στα Μακρυώτικα και ανάσανε βαθμολογικά.
Όλοι στην ομάδα του Κ. Κουγιανού περίμεναν το ξέσπασμα και αυτό ήρθε ίσως στην πιο κατάλληλη στιγμή, θεωρώντας ότι μαζί ξεκινάει και η αντεπίθεση για την πρωτιά!
Και οι δυο ομάδες μπορούν να έχουν σαν στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα μιας και είναι από τις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος.
Αναμένεται ένα μεγάλο ντέρμπι και τις ομάδες να δίνουν «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο για το «χρυσό» τρίποντο. Το περιμένουμε δυνατό, ενδιαφέρον και με αγωνία στα 90 και βάλε λεπτά του!
    
Κυριακή  4-12-2016
Την Κυριακή το πρωί στις 11:00, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Έρυσσος στο πιο σημαντικό μέχρι τώρα παιχνίδι της, ίσως και στην τελευταία της ελπίδα για διεκδίκηση του ενός εκ των τεσσάρων «εισιτηρίων» που οδηγούν στα play offs, θα φιλοξενήσει τα πολύ δυνατά Ομαλά.
Μοναδικός λοιπόν στόχος των Ρυσσιάνων θα είναι η νίκη, αφού το άσχημο ξεκίνημα τους δεν επιτρέπει άλλη ήττα. 
Μέχρι στιγμής αυτό το αρνητικό 3Χ3 την έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τερματίσει τελευταία και να την κρατήσει στη συνέχεια σε αγωνία, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι και του χρόνου, όπως συμβαίνει τα τελευτααία χρόνια, δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας.
Τα Ομαλά από την άλλη, με τρία συνεχόμενα ντέρμπι, παραμένουν αήττητα, παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και θέλουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, χωρίς δική του έδρα και βαθμό, που δεν μπορεί να τα τρομάζει.
Σίγουρα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που δείχνουν οι δυο ομάδες, αυτή του Αγίου είναι καλύτερη, ποιοτικότερη και με πολύ περισσότερες λύσεις απέναντι στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να είναι και το φαβορί.
Περιμένουμε και εδώ, όπως άλλωστε συμβαίνει φέτος σε όλα τα παιχνίδια, καλό ποδόσφαιρο και αρκετά γκολ!
    
Συνέχεια και αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των «μικρών» την ίδια ημέρα, όπου στις 3 το απόγευμα στα Τζανάτα, θα έχουμε το τοπικό ντέρμπι, με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Πρόννων να φιλοξενεί τον "συντοπίτη" του Α.Ο. Πρόννων.
Ένα παιχνίδι για πολλούς λόγους ενδιαφέρον και τους τυπικά γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες, μετά από δυο αγωνιστικές και ιδιαίτερα να βρουν ψυχικά αποθέματα, για να επανέλθουν από την πρώτη τους φετινή ήττα στα Μακρυώτικα.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του μισού του, θέλουν τη νίκη για να σταθεροποιηθούν στην κορυφή, βάζοντας παράλληλα και γερές βάσεις, όχι μόνο για την συμμετοχή τους στην τελική 4αδα, αλλά και την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ώστε να έχουν το πλεονέκτημα για το όνειρο της ανόδου στην Α’ κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια!
Σε αυτά τα παιχνίδια, εκτός της επιθυμίας για τη νίκη, θα παίξουν και άλλα πράγματα το δικό τους ρόλο και κυρίως το γόητρο, το πάθος, η δύναμη που αναμένεται να κυριαρχήσουν στα Τζανάτα, αλλά και τα «θέλω» των ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα, οι βαριές ήττες των φιλοξενούμενων στα μεταξύ τους παιχνίδια για το τοπικό στο κύπελλο, παρότι δίνουν έναν «αέρα» καλής ψυχολογίας στους γηπεδούχους, εν τούτοις δεν μπορεί να τους εξασφαλίζει μια νέα επανάληψη. Αλίμονο αν επαναπαυθούν σε αυτές.
Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και ο κόσμος που αναμένεται και πάλι, πολύς στο Δημοτικό των Τζαννάτων να ικανοποιηθεί, κυρίως από το θέαμα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και νικητή.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Τέρματα
Βαθμ.
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
2
1
0
6 - 2
7
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
3
1
2
0
7 - 5
5
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
1
2
0
8 - 3
5
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3
1
1
1
9 - 7
4
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
3
1
0
2
4 - 6
3
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
0
0
3
1 - 12
0
    
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
(Σ/Κ 10-11/12)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου