Κυριακή, Ιανουαρίου 22

Το παιδικό πρωτάθλημα... Αποτέλεσμα - Βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο (Εικόνες)


Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 21-22/1/2017, μετά από μεγάλη διακοπή, το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και συγκεκριμένα με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου. 
        
Β’  Όμιλος
Πυλαριακός - Διλινάτα 1-8
Το Σάββατο το απόγευμα στο Ενωσιακό της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στα Φαρακλάτα, τα Διλινάτα συνέχισαν το αήττητο σερί τους. Αυτή την φορά επικράτησαν του Πυλαριακού με σκορ 8-1 και πάνε στο τελευταίο παιχνίδι με την Σάμη να μην ηττηθούν, προκειμένου να περάσουν στα ημιτελικά σαν πρώτα του ομίλου.
Σκόρερ Πυλαριακού:
34' Papa
Σκόρερ Διλινάτων:
4', 53', 55' Λουκάτος (3)
5'   Κουρκουμέλης
26' Θεοτοκάτος
36, Αναλυτής
44'  Κατσούρης
79'  Kurti
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:Μιχελής, Αλεξάτος, Κλαουδάτος, Καλιακούδης, Γασπαρής, Αλυσανδράτος Σπ., Papa, Αλυσανδράτος Π., Saliaj, Δημητρίου, Αλυσανδράτος Β. (41' Βρεττός Γ.).
Διλινάτα:Τσουραμάνης, Κατσούρης, Θωμάτος, Κιριάι, Καραντινός, Δ. Αναλυτής (70' Μάρκου), Θεοτοκάτος (Πανταζής), Κουρκουμέλης, Λουκάτος, kurti, Μαμασούλας (55' Μπόνγκο). 
        
Σάμη – Εύγερος 5-0
Την Κυριακή το πρωί η Σάμη επικράτησε της Ευγέρου με σκορ 5-0. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών από τα Διλινάτα και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την κατάκτηση της πρωτιάς της κανονικής περιόδου.
Σκόρερ Σάμης
8'   Καψογιώργης
19' Ζαχαράτος
32' Τrifi
48' Daut
74' Diamanti
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Α. Καραίσκος.
Οι συνθέσεις
Σάμη:Αλυσανδράτος Γ., Στεφανάτος (20' Σοφιανός), Πολυχρονάτος, Καβαλλιεράτος Γ., Daut, Βιτωράτος, Ζαχαράτος (65' Diamanti), Trifi (60' Δρακουλόγκωνας),  Καψογιώργης, Μανθιός, Καλομοίρης. 
Εύγερος:Παπαγεωργίου, Κρούσος Κ. (50' Σταματελάτος), Rudi (62' Κρούσσος Κ.), Μπάρκας (55' Κρούσσος Ν.), Τσιαμπάος, Λύτρας, Koci, Σωτηρόπουλος, kurti, Παπαναστασάτος Α., Νάτσης.
        
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμ.
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
28 - 05
15
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
28 - 04
12
3.
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ
5
02 - 21
03
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5
05 - 33
00
        
Η επόμενη αγωνιστική
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
*** Για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους γονείς και φίλους των παιδιών, που μας έστειλαν και αυτή την φορά φώτο από τους παραπάνω αγώνες, μα πολύ περισσότερο τις ομάδες που συμμετέχουν, για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Φώτο από Πυλαριακός - Διλινάτα





Φώτο από Σάμη - Εύγερος














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου