Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Μεταγραφές ουσίας στο παρά 5' από τον Πυλαριακό που τον κάνουν φαβορί στη "μικρή" κατηγορία

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο Πυλαριακός βάλθηκε να τρελάνει κόσμο, παράλληλα με την επάνοδο του στην Α’ τοπική κατηγορία, μετά από έναν χρόνο.
Με μεγάλη προσπάθεια του Δ.Σ., ιδιαίτερα της δραστήριας προέδρου του κ. Μυρτώς Αλυσανδράτου, αλλά και του προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Κουγιανού, εντάχθηκαν στον Πυλαριακό, συνολικά πέντε νέοι ποδοσφαιριστές. Γεγονός που δίνει την ανάλογη αισιοδοξία σε όλους, ότι η ομάδα από την Πύλαρο θα μπορέσει να καταφέρει την άνοδο της.
Ανάμεσα στα συγκεκριμένα ονόματα, σίγουρα ξεχωρίζουν αυτά του Ηλία Κοσμάτου και Αλέξανδρου Ποταμιάνου, που με την εμπειρία και την αξία τους, αναμένεται θα ανεβάσουν τουλάχιστον ένα επίπεδο παραπάνω την ομάδα του Κ. Κουγιανού.
Κοντά τους και δυο νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές. Ο Ανδρέας Γρηγοράτος και ο Αντώνης Γιαννάτος.
Ο πρώτος δεν χρειάζεται συστάσεις έχει φάει με το «κουτάλι» τα γήπεδα της Κεφαλονιάς, αλλά και εκτός αυτής. Η μεγάλη εμπειρία του και η ευκολία να παίζει σε οποιαδήποτε θέση στην ομάδα, τον κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο και λύνει τα χέρια του νέου του προπονητή.
Ο δεύτερος, μετά από μια περίπου διετία επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, είναι αμυντικός και διακρίνεται για τον δυναμισμό και το πάθος του.
Οι πιτσιρικάδες τώρα αποτελούν το μέλλον της ομάδας, αφού κατατάσσονται στα ταλέντα του ποδοσφαίρου μας. Αγωνίζονται στην θέση του επιθετικού αλλά και στο κέντρο.
Και οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές ήρθαν από την Σάμη και σίγουρα οι εμπειρία τους στο «μεγάλο» πρωτάθλημα είναι μεγάλη.
Τέλος ο πέμπτος της παρέας είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, που επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια, στην ενεργό δράση και αυτό είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο και την ομάδα του, η οποία έχει ξεμείνει στη θέση αυτή.
Πρόκειται για τον Άγγελο Κουμαριώτη, παλιό ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. και τελευταία του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Έτσι το πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας φαίνεται να παίρνει «φωτιά» και σίγουρα τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Ίδωμεν.
Τώρα αν με ρωτήσετε αν συμφωνώ με τον κανονισμό μεταγραφών, είναι ένα άλλο κεφάλαιο στο οποίο έχω τοποθετηθεί. Ίσως αν επανέλθω με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
Μετά την οριστικοποίηση των παραπάνω μεταγραφών, εκ μέρους της διοίκησης, ύστερα από επικοινωνία μας, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μυρτώ Αλυσανδράτου, μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η διοίκηση του Πυλαριακού και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα πέντε νέα αποκτήματα μας, οι οποίοι επέλεξαν την ομάδα μας να αγωνιστούν, έστω και αν αυτή αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία.
Σίγουρα πρόκειται για ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία, ήθος και αξία, κάτι που χρειάζεται ο Πυλαριακός στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι στην περιοχή να ξαναφέρουμε την ομάδα του χωριού μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται.
Η πρόεδρος του Πυλαριακού
κ. Μ. Αλυσανδράτου
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα της Σάμης που δεν αρνήθηκε την παραχώρηση τους, αλλά αντίθετα δεν είχε κανένα πρόβλημα να βοηθήσει την προσπάθεια μας.
Είμαι σίγουρη ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής και των παιδιών μας».  
Δήλωση όμως πήραμε και από τον έμπειρο Ηλία Κοσμάτο, ο οποίος μας δήλωσε:
««Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Α.Ο. Σάμης που με δέχτηκαν στην οικογένεια τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εκεί για δυο χρόνια, γεμάτα ωραίες στιγμές.
Συνεχίζω να νιώθω κομμάτι του Α.Ο.Σ. και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να τους βοηθήσω, από οποιοδήποτε πόστο φανώ χρήσιμος.
Ελπίζω στην παρουσία μου εκεί να μην στεναχώρησα κάποιον, αν ναι... τους ζητάω συγγνώμη!
Τους εύχομαι καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες.
Εδώ να αναφέρω, ότι αποχωρώ καθαρά για προσωπικούς μου λόγους. Από την άλλη θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε μια άλλη κατηγορία, με τα χρώματα του Πυλαριακού.
Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να τους βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου