Κυριακή, Ιανουαρίου 29

Εύκολα τα Διλινάτα 6-2 τον Εθνικό Κεφαλονιάς


Εύκολο αποδείχθηκε το σημερινό απογευματινό παιχνίδι για τα Διλινάτα, απέναντι στον Εθνικό Κεφαλονιάς στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων
Σε ένα βαρύ τερέν από την συνεχή βροχή, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργούσαν φάσεις και τελικά ευτύχησαν να πετύχουν και έξι τέρματα.
Από την άλλη ο Εθνικός που στη συνέχεια πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός στη «μάχη» που θα δώσει για την παραμονή, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας. Στα συν του ότι κατάφεραν και πέτυχαν δυο γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που διακρίνεται για τις αμυντικές του αρετές.
Συμπερασματικά ήταν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων και η νίκη τους ήταν δίκαιη και πεντακάθαρη.
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ ο Κατσούρης σεντράρει από δεξιά με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων Α. Αραβαντινό να απομακρύνει επικίνδυνα την μπάλα λίγο πάνω από την εστία της ομάδας του, όπου παραλίγο να πετύχει ένα όμορφο αυτογκόλ! Στην εκτέλεση του από τον Κ. Τζωρτζάτο ο Διον. Τζωρτζάτος θα αστοχήσει από πολύ κοντά στην κεφαλιά του.
Ο Χασάι στο 11’ με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει εύστοχα τον Μοσχόπουλο για το 1-0.
Ένα δυνατό σουτ του Διον. Τζωρτζάτου στο 25’, θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Μοσχόπουλου.
Οι γηπεδούχοι στο 27’ θα πετύχουν το 2-0 και πάλι με τον Χασάι να πλασάρει άψογα τον Μοσχόπουλου στο γύρισμα του Κ. Τζωρτζάτου από αριστερά.
Ο Διον. Τζωρτζάτος στο 31’, ύστερα από καταπληκτική ενέργεια, θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, αλλά και τον τερματοφύλακα του Εθνικού και με πλασέ θα πετύχει το 3-0 των γηπεδούχων και κάπου εκεί να μπαίνει οριστικά τέλος, στις όποιες φιλοδοξίες των «κυανόλευκων».
Στην συνέχεια αυτό το 3-0 έφερε μια μικρή χαλάρωση στην πλευρά των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν και άρχισαν να κάνουν κάποιες καλές φάσεις μειώνοντας παράλληλα στο 1-3.
Ο Αντωνάτος στο 34’, μετά από την κάθετη πάσα του Γ. Σιμωτά θα βρεθεί απέναντι από τον Πετεινάτο, αλλά θα νικηθεί από τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων που πέφτει στα πόδια του και αποκρούει την μπάλα.
Και στο 36' θα έρθει και η μείωση σε 3-1, όταν ο Πετεινάτος αποκρούει προσωρινά το σουτ του Μαρούλη, η μπάλα επιστρέφει στον ίδιο που θα την γυρίσει στον Ρεμούντη, ο οποίος πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό το 3-1 θα είναι και το σκορ του α’ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και με την έναρξη του αγώνα τα Διλινάτα θα αυξήσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Διον. Τζωρτζάτος με ένα γέμισμα στην περιοχή θα βρει το Δημ. Πολλάτο, αυτός αφού στοπάρει με το στήθος, θα πιάσει το σουτ και θα στείλει την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Μοσχόπουλου.
Το 5-1 για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 61’, όταν ο Δημ. Πολλάτος θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Εμιλιάνο και αυτός θα σπάσει την «κατάρα» των τελευταίων αγωνιστικών και θα σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Και πάλι ο Εμιλιάνο μετά από 5’ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 6-1 για την ομάδα του, ύστερα από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών του Εθνικού.
Ένα σουτ του Διον. Τζωρτζάτου μέσα από τη περιοχή στο 74’ θα αποκρουστεί με δυσκολία από τον Μοσχόπουλου και στην εξέλιξη της φάσης θα σταθεί τυχερός, αφού η μπάλα θα βρει το δοκάρι της εστίας του.
Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 6-2, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Χ. Σιμωτά που είχε κερδίσει πριν από λίγο ο ίδιος από τον Βαγγελάτο.
Τέλος ένα νέο σουτ του Διον. Τζωρτζάτου στο 85’ θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το δοκάρι του Μοσχόπουλου και να καταλήξει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς  με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:
 (Α. Ρέτσι), Πετεινάτος, Κατσούρης (46’ Πολλάτος), Τζωρτζάτος Κ., Σ τεφανάτος, Καλαφάτης (65’ Τζωρτζάτος Γ.), Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Φ. (46’ Αναλυτής Γ.), Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος, Χασάι.
Εθνικός:
 (Ν. Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Γιακουμάτος (57’ Αραβαντινός Ζ.), Αραβαντινός Α., Ρεμούντης (65’ Κούτσης), Μπάμπης, Παρίσης (60’ Κατσιβέλης), Σιμωτάς Γ., Αντωνάτος, Μαρούλης, Σιμωτάς Χ., Μαλλιώρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου