Τετάρτη, Ιανουαρίου 4

"Ποδαρικό" με άνετη νίκη στο Βαθύ ο Παλληξουριακός 8-1 τον Οδυσσέα (Εικόνες)

Σε ένα καλό ποιοτικά, με πολλά γκολ και θέαμα, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων παιχνίδι στο Βαθύ της Ιθάκης, ο Παλληξουριακός, πολυβόλο πέρασε εύκολα και νικηφόρα απέναντι στον ουραγό Οδυσσέα με σκορ 8-1!
Οι «ερυθρόλευκοι» από το Ληξούρι δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία στο να προσθέσουν ακόμη μια άνετη νίκη στο ενεργητικό τους, φτάνοντας τις πέντε στα έξι παιχνίδια, αντίθετα με τους «κιτρινόμαυρους» από την Βόρεια Ιθάκη που για ακόμη μια αγωνιστική δεν χάρηκαν μια επιτυχία, παραμένοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον το…. καμπανάκι του υποβιβασμού άρχισε να ηχεί δυνατά!
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, σοβαρή και πάλι, παίζοντας από την αρχή επιθετικά, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Αποτέλεσμα που έφερε γρήγορα γκολ και αρκετούς κινδύνους στην εστία του Μουράγι που και σε αυτό το παιχνίδι έκανε ότι μπορούσε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, μιας και η ανωτερότητα των αντιπάλων δεν του επέτρεπε και πολλά πράγματα. Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε τελειώσει από νωρίς, μιας και το ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 6-0!!
Η γηπεδούχοι του Σπ. Ζερβού ναι μεν προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν έφτανε από μόνο του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φέτος τα θέλει..… όλα, όταν μάλιστα αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με "δέκα" λόγω απουσίας μικρού στην ενδεκάδα.
Έτσι στο τέλος ήρθε απόλυτα φυσιολογικά αυτό το πού βαρύ 1-8!!
Για το μόνο που μπορούν να.... υπερηφανεύονται οι γηπεδούχοι είναι ότι γίνονται οι πρώτη ομάδα που πετυχαίνει γκολ σε βάρος της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου την φετινή περίοδο!
Τώρα όλοι στην Ιθακήσια ομάδα θα πρέπει να ρίξουν το βάρος στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι τους, με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς στον Άγιο Αντώνη. Ένα παιχνίδι πραγματικά μισή κατηγορία.
Τα γκολ του αγώνα
Μόλις στο 6’ οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν 0-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Λυκούδης την γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον Κόμητα και ο τελευταίος με πλάσε θα πετύχει το πρώτο γκολ για την ομάδα του.
Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου το σκορ θα γίνει 0-2 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Λυκούδης από δεξιά θα βρει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, τον Αραβαντινό ο οποίος ύστερα από ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μουράγι.
Το 0-3 θα έρθει στο 29’ ύστερα από ωραία συνεργασία Λυκούδη-Μαρκάτου-Ζερβού, ο τελευταίος θα κάνει την παράλληλη πάσα στον Πολλάκη στο πρώτο δοκάρι και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα γηπεδούχων.
Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν στο 32’ το 0-4 με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλ. Λυκούδη.
Σειρά του Σπ. Μαρκάτου να χρισθεί σκόρερ, αφού στο 42’ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 0-5, ύστερα από ωραία πάσα του Πολλάκη.
Δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 42’ το σκορ θα γίνει 0-6 για τους πρωτοπόρους, όταν ο Μαυροειδής θα βγάλει την σέντρα από αριστερά και ο Μαλιακρίδας στην προσπάθεια του να διώξει θα πετύχει το αυτογκόλ εις βάρος της ομάδας του!!
Με αυτό το 0-6 θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και τους Ληξουριώτες νωρίς-νωρίς να πατούν κορυφή!
Στο δεύτερο έγιναν κάποιες αλλαγές από τον Σπ. Παπαδάτο που πέρασε κάποιους πιτσιρικάδες στο παιχνίδι, έπεσαν και οι «στροφές» στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δούμε μόνο τρία ακόμη γκολ σε αυτό το διάστημα.
Έτσι οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που πετύχουν γκολ μειώνοντας σε 1-6 στο 70’ με μακρινό σουτ του Cela, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το κακό διώξιμο του Μαρκαντωνάτου στο γύρισμα του Λούλουδα.
Στο 75’ ο Κόμητας θα κάνει δυο τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι και το 1-7 της ομάδας του με ωραία ατομική ενέργεια, ξεκινώντας από το κέντρο, μπήκε περιοχή και πλάσαρε τον Μουράγι που δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Ο Κόμητας στο 77’ με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Μπαλάσκα μέσα στην περιοχή και ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού θα πετύχει το 1-8 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής από σήμερα θα πατήσουν κορυφή συγκάτοικοι των Διλινάτων, ενώ οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα για ακόμη μια αγωνιστική!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τις κες Δ. Ρηγοπούλου και Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Κώτσης, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Βασιλόπουλος (86' Ρομποτής), Λομβάρδος (30' Λιβάνης Ι.), Κουτσουβέλης, Μήτσουρας, (70' Σόμπολας), Cela.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μαρκαντωνάτος, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σωκ., Μπαλάσκας, Πολλάκης (46' Συριάτος), Μαυροειδής (82' Λυκούδης Σπ.), Μαρκάτος Σπ. (60' Μουρελάτος), Κόμητας, Αραβαντινός.
Φώτο


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου