Κυριακή, Ιανουαρίου 22

Σοκ στο 89' για τον Πυλαριακό.... Πρωτιά για τον Ηρακλή και 2-2 το ντέρμπι

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, στο ένα από τα δυο ντέρμπι της αγωνιστικής, σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, Πυλαριακός και Ηρακλής Πρόννων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Το ντέρμπι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, αρκετά δυνατό, είχε ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος, τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την ανατροπή και από το 0-1 να φτάνουν στο 2-1. Όμως στο 89’ θα έρθει η ψυχρολουσία και έτσι θα χαθεί το τρίποντο και η παρουσία της ομάδας του Κ. Κουγιανού στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας. Έτσι θα αρκεστεί τελικά στην  4η.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν από την πρώτη φετινή ήττα των Ομαλών, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι στα Τζαννάτα από τους Πρόννους και βρέθηκαν στην κορυφή με συνωστισμό τριών ομάδων!
Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι, ενώ έχασαν και κάποιες καλές ευκαιρίες.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1’ θα «παγώσουν» τα Μακρυώτικα, αφού θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 με τον συνήθη ύποπτο και πλέον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κυρ. Στάβερη, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με σουτ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή.
Η ισοφάριση για την ομάδα του Κ. Κουγιανού θα έρθει στο 25’, με τον έμπειρο άσσο  Π. Σκιαδαρέση να πιάνει την γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά το μακρινό γέμισμα του Γ. Κουγιανού, για το 1-1.
Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπουν πολύ δυνατά και θα πετύχουν μόλις στο 47’ την ανατροπή και το 2-1 με τον Rexha A., ο οποίος θα πλασάρει εύστοχα τον Λουκέρη, στην διαγώνια πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, του Τουλάτου.
Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου θα βγει στην επίθεση και θα πιέσει τους φιλοξενούμενους με στόχο την ισοφάριση.
Έτσι στο 89’ μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ν. Στάβερη και λάθος τοποθέτησης της άμυνας των γηπεδούχων, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 2-2, αφού και ο Μιχελής δεν είχε καλό οπτικό πεδίο ώστε να αντιδράσει.
Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα από όλους τους Ηρακληδείς, αφού φέρνει την ομάδα τους, μετά από πάρα πολλά χρόνια, στην πρώτη θέση και σε τροχιά ανόδου!
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Ε. Θανάσης.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μιχελής, Διαμαντής, Σταμούλης Ν., Σπαθής, Σολδάτος, Χρυσανθακόπουλος, Rexha A., Κουγιανός, Φάντης (Rexha R), Σκιαδαρέσης (Delaj), Τουλάτος.
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Λουκέρης, Καμπίτσης, Πούλος, Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Σπαθής, Ραπάι, Καμπίτσης Σπ. (Λυμπεράτος), Καχρίλας (Διαμαντάτος Μ.), Στάβερης Κυρ., Τότολος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου