Πέμπτη, Ιανουαρίου 12

Καλό σου ταξίδι δάσκαλε, Καλό σου ταξίδι φίλε Σπύρο


Καλό σου ταξίδι δάσκαλε, Καλό σου ταξίδι φίλε Σπύρο.
Σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες. Σε ευχαριστούμε όλοι στο νησί για τη μεγάλη σου προσφορά, αλλά και την προσπάθεια να φέρεις τα παιδιά και τους μεγάλους στο γήπεδο, κοντά στον αθλητισμό. 
Ήσουν ο άνθρωπος που έφερες άπειρες επιτυχίες, σε ένα άθλημα που λάτρευες, το Μπάσκετ, που όλοι μαζί, η τότε παρέα φέραμε στο νησί και ήσουν ο πρωτεργάτης, ιδρύοντας τμήμα στον Κεφαλληνιακό, βάζοντας από την αρχή γερές και κυρίως σωστές βάσεις. Τότε στον προαύλιο χώρο του 2ου Λυκείου που σε κάθε μας παιχνίδι γέμιζε από κόσμο.
Μας έμαθες να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι. Μας έμαθες να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Γύμνασες με τον μοναδικό σου τρόπο το σώμα και την ψυχή μας και σου οφείλουμε πολλά.
Δε θα ξεχάσω την χαρά σου στη πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου μου δασκάλου. Η μορφή του θα είναι για πάντα χαραγμένη στις καρδιές όλων μας. Μπορεί να "έφυγες" από κοντά μας, όμως αφήνεις ένα μεγάλο έργο για παρακαταθήκη.
Καλό ταξίδι δάσκαλέ μας…
Ο μαθητής και φίλος σου 
Νίκος Κορσιάνος

Σ.Σ. Η κηδεία του Σπύρου Πανταζόπουλου θα τελεσθεί το Σάββατο 14/1/2017 και ώρα 10:30, στη γενέτειρά του, την Βόνιτσα και στον εκεί Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου