Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Εύκολα και δίκαια ο ΑΣΚ τον Ολυμπιονίκη! Έξι τρίποντα σημείωσε ο Μπαχός!


Η καλή μέρα φάνηκε για τον Α.Σ.Κ. από το... πρωί, όταν και στο ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκε με 19-2!
Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή και η ομάδα της Κεφαλονιάς σημείωσε στο Αργοστόλι μία καθαρή και δίκαιη νίκη επί του Ολυμπιονίκη με 64-45!
Μια νίκη που είχε την υπογραφή του Θόδωρου Μπαχού, ο οποίος παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε σημείωσε 22 πόντους με 6 τρίποντα.
Παράλληλα, είχε την σφραγίδα της καλής άμυνας του Βλασσόπουλου, τον δυναμισμό και το πάθος του Βαλλιανάτου και του Καβαλλιεράτου, τα σουτ του Βαγγέλη Καραπέτσα, που αντικατέστησε επάξια στην βασική πεντάδα τον απόντα Κώστα Ακτύπη, την ενέργεια του Λιάκου και τον ενθουσιασμό του νεαρού Γιαννάτου, ο οποίος πήρε την πρώτη του συμμετοχή στο ανδρικό και μάλιστα σημείωσε 4 πόντους σε ένα λεπτό.
Ο ΑΣΚ κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον σπουδαίο Κώστα Ακτύπη, να επιβληθεί και πάλι και μάλιστα με ευκολία, συνεχίζοντας έτσι την πολύ καλή του πορεία στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!
Πολλά μπράβο και στον προπονητή Φίλιππο Ροδόπουλο, αλλά και σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, διότι έδειξαν ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεράνιος – Λαμπίρης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-4, 34-22, 46-26, 64-45
ΑΣΚ(Φίλιππος Ροδόπουλος):Βλασσόπουλος, Χρηστάτος, Κανούτας, Μπαχός 22 (6), Λιάκος 11, Γιαννάτος 4, Καραπέτσας 8, Βαλλιανάτος 17, Καβαλλιεράτος 2.
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ (Τροχανάς):Καπρούλιας, Γεωργιόπουλος 5, Σχίζας, Λαμπρόπουλος, Κριτσέλης 5, Γεωργακόπουλος, Σακελλαρίου 8 (1), Σελάι 2, Ρουμελιώτης 8 (1), Παναγόπουλος, Κονταρής 9, Ζωγόπουλος 8 (1). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου