Δευτέρα, Ιανουαρίου 30

«Λύγισε» στην παράταση ο ΑΣΚ – Πολυπληθής αποστολή με τμήματα υποδομής στην Πάτρα


Στην παράταση «λύγισε» η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στα Αραχωβίτικα/Ακταίο, γνωρίζοντας την ήττα με 62-60.
Η ομάδα μας, έκανε σπουδαία προσπάθεια και βρέθηκε να προηγείται στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και από εκεί και πέρα, κάποιες λεπτομέρειες, έκριναν την μάχη υπέρ της ομάδας των Αραχωβίτικων. Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ, ήταν ο Μπαχός με 23 πόντους και 5 τρίποντα.
Ο ΑΣΚ, παρά την ήττα του, συνεχίσει να έχει ένα εξαιρετικό κλίμα και να δείχνει πως είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στην Α1 Κατηγορία.
ΑΡΑΑΧΩΒΙΤΙΚΑ/ΑΚΤΑΙΟ 62-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-12, 22-25, 44-42, 54-54 κ.α., 62-60 π.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μακρόπουλος - Αθανασόπουλος
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ/ ΑΚΤΑΙΟ (Φραγκισκάτος Λ.): Βαρδίκος 10, Παπαμαστοράκης 11 (1), Λάπας, Μπαράκος, Φρέγκου, Στρέκλας 5 (1), Σταυρουλάκης 17 (1), Δόνος, Πασχάκης 1, Σίψας 8, Φραγκισκάτος 10 (2).
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Φίλιππος Ροδόπουλος): Βλασσόπουλος, Μπαχός 23 (5), Ακτύπης 4, Χρηστάτος, Βαλλιανάτος 8 , Καραπέτσας 5 (1), Λιάκος 15 (2), Καβαλλιεράτος 5.

Πολυπληθής αποστολή στην Πάτρα
Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες στην Πάτρα, είχαμε μία πολυπληθής αποστολή στην Πάτρα, από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.
Τα τμήματα μίνι και προμίνι βρέθηκαν την Κυριακή στην Πάτρα για φιλικούς αγώνες με τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πατρών, ενώ οι Κορασίδες αναμετρήθηκαν με τον Γλάυκο.
Ήταν μία πολυπληθής αποστολή για τον ΑΣΚ και αναμφίβολα οι αγώνες που παίρνουν σε αυτή την ηλικία αυτά τα παιδιά, θα τα βοηθήσουν στην μπασκετική -  και όχι μόνο- εξέλιξή τους στο μέλλον.
Ήττα στις λεπτομέρειες  για τους Εφήβους στο Final 6
Η μάχη ήταν μέχρι τελικής πτώσεως, πλην όμως οι Έφηβοι του ΑΣΚ παρά την σπουδαία προσπάθειά τους, γνώρισαν το Σάββατο την ήττα από την Σφήκα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η (Final 6).
Η ομάδα μας, παρά τις σημαντικές απουσίες των τραυματιών Θεοδωράτου και Διακρούση, έβγαλε πάθος και ενέργεια στο παρκέ, και διεκδίκησε την νίκη μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.
Αξίζει να σημειωθεί, η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό, με την μασκότ, τα τύμπανα και τα συνθήματα από τους φιλάθλους που «ζέσταναν» με τον τρόπο τους το παιχνίδι.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον προπονητή Μανώλη Δούλια, όσο και στους αθλητές της ομάδας, που έχουν καταφέρει να βρεθούν στην ελίτ του εφηβικού πρωταθλήματος της
ΕΣΚΑ-Η.
ΑΣΚ – ΣΦΗΚΑ 58-62
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεβεντάκος – Παπαδόπουλος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-19, 32-36, 43-49, 58-62
ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Ρουχωτάς, Παγουλάτος 2, Γιαννάτος 10 (1), Ντεράι 8, Χατζής 3, Μουίκης Γιάννης 16, Μανίκας, Τραυλός 19 (1).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου