Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Μεταγραφική υπέρβαση από τον Οδυσσέα που πρόσθεσε δύναμη και εμπειρία στα μετόπισθεν


Μεταγραφική υπέρβαση η απόκτηση ενός τόσο σημαντικού ποδοσφαιριστή, αποτελεί για τον Οδυσσέα, η ένταξη στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης του δυναμικού αμυντικού Χάρη Λαμπρόπουλου που δεν έμεινε για πολύ χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από τον Παγκεφαλληνιακό.
Συμπαίκτης με τη "σημαία" του Οδυσσέα Ιθάκης
Ν. Προσαλέντη θα είναι πλέον ο Χ. Λαμπρόπουλος
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για αυτόν τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.
Το σίγουρο είναι ότι με την εμπειρία, το πάθος και τον δυναμισμό που τον διακρίνουν, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, αλλάζοντας κυριολεκτικά τα δεδομένα στην ομάδα του Σταυρού.
Ο Λαμπρόπουλος, εκτός από κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται και σε πολλές άλλες θέσεις και θα είναι ένα δυνατό «πολυεργαλείο» στα χέρια του Σπ. Ζερβού που στηρίζει πολλά σε αυτόν και σε ότι αφορά την παραμονή της ομάδας του στην Α’ κατηγορία για 3η συνεχόμενη περίοδο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας εντός της ημέρας, τελευταία των μεταγραφών, αναμένονται άλλες τρεις προσθέσεις στην Θιακιώτικη ομάδα.
Συγκεκριμένα ο ένας προέρχεται από την Πρόοδο Ιθάκης και οι άλλοι δυο είναι Ιθακήσιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα της Αττικής και είναι ελεύθεροι.
Τα ονόματα τους, θα σας αναφέρουμε με την ολοκλήρωση των τυπικών.
Μετά την υπογραφή του στην ομάδα της Ιθάκης, ο έμπειρος πρώην πλέον αμυντικός του Παγκεφαλληνιακού δήλωσε αποκλειστικά στο sportsthea:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, προπονητή και τους παίκτες του Οδυσσέα Ιθάκης για το κάλεσμα που μου έκαναν, να ενταχθώ στην ομάδα τους και να την βοηθήσω την παραμονή της στην Α' κατηγορία...
Θα κάνω τα πάντα γι' αυτούς τους ανθρώπους γιατί κι αυτοί έκαναν τα πάντα για μένα!!

Υγεία να έχουμε, λίγο τύχη και τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο»....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου