Κυριακή, Ιανουαρίου 29

Στο Capitol έκοψαν σήμερα την πίτα τους Ν.Ο.Κ.Ι. και Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς Taekwon-do


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν σήμερα το πρωί στο κατάμεστο από αθλητές, γονείς και φίλους των δυο Συλλόγων, στο κέντρο εκδηλώσεων Capitol στο Φανάρι, ο Ναυταθλητικός Όμιλος  Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ν.Ο.Κ.Ι.) και ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς Taekwon-do.
Στην αρχή και μετά τις καθιερωμένες ευχές οι πρόεδροι των δυο Συλλόγων κ.κ. Βαγγέλης Λορεντζάτος και Τούλιος Κοκκόλης, αφού ευχήθηκαν μια καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους, έκαναν έναν μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων τους και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή. 
Για αυτήν του Ν.Ο.Κ.Ι. από τον κ. Λορεντζάτο και αυτής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Taekwon-do, από τον γραμματέα του Συλλόγου κ. Θωμά Τσακαρισιάνο.
Να πούμε ότι πριν από την κοπή, πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς Taekwon-do, οι καθιερωμένες βραβεύσεις σε αθλητές του, και συγκεκριμένα στον Νίκο Κολαϊτη και Μάκη Θεοτοκάτο, ενώ ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές του Συλλόγου μετά τους αγώνες που διεξήχθησαν νωρίτερα στον ίδιο χώρο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η βουλευτής Κεφαλονιάς Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, οι οποίοι και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ο Δ.Σ. κ. Διονύσης Μινέτος.
ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου