Παρασκευή, Ιανουαρίου 20

Pregame Β' κατηγορίας:Η 7η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 21-22/1/17



Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 21-22/1, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δυο πάλι δυνατά ντέρμπι, από το αποτέλεσμα των οποίων, είναι πολύ πιθανόν να κρίνουν και την κατάταξη των ομάδων στη συνέχεια.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος στην Β' κατηγορία Α.Σ. Ομαλά
Το Σάββατο το απόγευμα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο το ενδιαφέρον του, Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί στις Κεραμειές την ουραγό και χωρίς βαθμό μέχρι τώρα Έρυσσο.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ηρακλή στα Τζαννάτα, δεν έχουν άλλο περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια και θα παίξουν μόνο για τη νίκη που θα τους ξαναβάλει και πάλι σε τροχιά 4αδας.
Η Κυριακή όμως, αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι, έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και δυο ντέρμπι.
Στα Μακρυώτικα, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλή και θέλει νίκη, όπου σε συνδυασμό του αποτελέσματος στα Τζαννάτα να βρεθεί, ακόμη και στην κορυφή! 
Θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει στήσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Όμως και ο Ηρακλής πηγαίνει στα Μακρυώτικα αποφασισμένος να τελειώνει με την υπόθεση 4αδα και γιατί όχι να μην διεκδικήσει και την πρωτιά!
Τέλος στα Τζαννάτα την ίδια ώρα, οι Πρόννοι, στο άλλο πολύ μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, φιλοξενούν τα πρωτοπόρα και αήττητα Ομαλά, σε ένα παιχνίδι που και οι δυο επιθυμούν την κατάκτηση του τρίποντου.
Τα Ομαλά για να «κλειδώσουν» την πρωτιά της κανονικής περιόδου και οι Πρόννοι για να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  21-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου
Σούλα
Έρβιν
Τούρλος Π.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή 22-1-2017   ώρα:  15:00
Δημ. Μακρυωτίκων
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Ηρακλής Πρ.
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Σούλα Ε.
Θανάσης Ε.
3.
Κυριακή  22-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων   
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Σ. Ομαλά
Κώτσης
Ιωάννης
Μαγουλάς Σπ.
Μενεγάτος Ε.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 7ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 21-22/1/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  21-1-2017
Με τον αγώνα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς –Α.Ο. Ερύσσου στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών, ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος των «μικρών».
Ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων, που δεν έχουν πλέον το παραμικρό περιθώριο οποιασδήποτε άλλης βαθμολογικής απώλειας, αφού μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στα Τζαννάτα από τον Ηρακλή έχουν μείνει αρκετά πίσω και εκτός 4αδας.
Έτσι με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο, η ομάδα του Τάκη Φωή θα παραταχθεί απέναντι σε μια ομάδα η οποία με την μέχρι στιγμής εικόνα της δείχνει, ότι δύσκολα θα την απειλήσει.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, χωρίς άγχος πλέον, μιας και δεν υπάρχει κίνητρο για την τελική 4αδα, αλλά μόνο για το γόητρο και επιτέλους να σπάσουν το ρόδι στη φετινή σεζόν, θα κατέβουν να «κτυπήσουν» το παιχνίδι στα πλαίσια του δυνατού.
Οι «πράσινοι» μέχρι τώρα και μετά από 6 αγώνες, βρίσκονται στην 5η, προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συνολικό απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 6 βαθμούς.
Οι Ρυσσιάνοι επίσης μετά από 6 αγώνες βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς κάποιον βαθμό στο ενεργητικό τους, αφού έχουν 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Σίγουρα περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, μιας και αγωνίζονται στην έδρα τους και καίγονται για βαθμούς. Οποιαδήποτε απώλεια θα σημάνει και το τέλος  για το όνειρο της τελικής 4αδας.
    
Κυριακή  22-1-2017
Συνέχεια της 7ης αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή 22/1, με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μεταξύ Πυλαριακού – Ηρακλή Πρόννων στα Μακρυώτικα στις 3 το απόγευμα.
Ένα ντέρμπι και για τις δυο ομάδες, που θέλουν το τρίποντο, ώστε σε συνδυασμό και των άλλων αποτελεσμάτων να βρεθούν ακόμη και στην πρώτη θέση και παράλληλα βέβαια να συνεχίσουν την πολύ καλή, μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό «μουδιασμένο» ξεκίνημα, που είχε σαν αποτέλεσμα δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στη συνέχεια με τρεις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία στο ντέρμπι με τα Ομαλά στις Κεραμειές, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παίζουν και καλό ποδόσφαιρο.
Εντυπωσιακή όμως μέχρι τώρα είναι και η παρουσία του Ηρακλή που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πανάξια και παίζοντας, ιδιαίτερα στην έδρα του, πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Φαίνεται μάλιστα ότι η ατυχία των προηγούμενων χρόνων ανήκει στο παρελθόν και η τύχη να έχει πάρει τη θέση της.
Έτσι λοιπόν αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ανάλογο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, με πάθος, δύναμη και πίστη για τη νίκη από τις δυο ομάδες. Μια νίκη που μπορεί να δώσει σοβαρό πλεονέκτημα ενόψει των playoffs σε αυτήν που θα την κατακτήσει.
Μέχρι τώρα οι «κυανέρυθροι» και μετά από 6 αγώνες, έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 10 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» των Πρόννων με τους ίδιους αγώνες, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 11 βαθμούς.
Και οι δυο προπονητές θα έχουν απουσίες.
Ο Κ. Κουγιανός, από πλευράς γηπεδούχων, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Π. Σταμούλη, πού είναι τιμωρημένος. Για το ίδιο λόγο και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Σπ. Τζωρτζάτος, δεν θα έχει στην αποστολή τον Ε. Δημητράτο.
    
Την ίδια ώρα στα Τζαννάτα, ολοκληρώνεται μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πρόννων – Ομαλών.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει και την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια και θα πάει με το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs ή ακόμη και να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό πάντα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.
Οι γηπεδούχοι με αρκετές απώλειες μέχρι τώρα και μόλις δυο νίκες δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουν μόνο νίκη για να δουν με την συμπλήρωση της αγωνιστικής που θα βρίσκονται βαθμολογικά. Μπορούν ακόμη και να βρεθούν κορυφή, αν συνδυαστούν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα έτσι που να τους εξυπηρετούν.
Όπως όμως και να έχει, καίγονται για το τρίποντο, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν, με δεδομένη τη νίκη του Π.Α.Ο., ακόμη και για την 4αδα.
Οι φιλοξενούμενοι κατ’ αρχήν θα παραταχθούν, σε έναν βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο με στόχο να διαφυλάξουν το αήττητο και από εκεί και πέρα το απόλυτο που είναι η νίκη. Μια νίκη που αν έρθει, ίσως ξεκαθαρίσει την κατάσταση και την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Οι Πρόννοι σε έξι αγωνιστικές μετρούν, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα, 9 βαθμούς στο ενεργητικό τους και βρίσκονται στην 4η θέση του πίνακα.
Τα Ομαλά με τους ίδιους αγώνες έχουν, 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, καμία ήττα, 12 βαθμούς στο ενεργητικό τους και είναι πρωτοπόροι στην Β’ κατηγορία.
Αναμένουμε, όπως προαναφέραμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη, τις «μάχες» στη λάσπη των Τζαννάτων, αλλά και πολύ αγωνία.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
6
3
3
0
11 - 05
12
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
6
3
2
1
09 - 06
11
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
6
3
1
2
08 - 07
10
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6
2
3
1
14 - 09
09
5.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
1
3
2
10 - 07
06
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
6
0
0
6
02 - 20
00
    
Η επόμενη (8η) αγωνιστική 5/2/17
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου