Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Νίκη 4αδας και πρωτιάς για τους Πρόννους 1-2 στο τοπικό τον Ηρακλή (Video)


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, πολύ νευρικό στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις και θέαμα, στο τοπικό ντέρμπι των Τζαννάτων, σήμερα το απόγευμα, οι Πρόννοι ήταν οι μεγάλοι νικητές, αφού εκτός της σιγουριάς της 4αδας, βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στην πρώτη θέση.
Ίσως αύριο να χρειαστούμε κομπιουτεράκια, αφού υπάρχει και η περίπτωση 3πλής ισοβαθμίας.
Στο πρώτο μέρος, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στα αξιοσημείωτα ότι είχαμε μια όλη και όλη φάση σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο, οι αλλαγές του Δ. Κουρκουμέλη βοήθησαν την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική, να πετύχει δυο τέρματα και τελικά να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο με τελικό σκορ 1-2!
Φάσεις και γκολ
Στο 32’ ο Α. Σπαθής θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια και αριστερά φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή για τον Ν. Στάβερη, ο οποίος με σουτ από κοντά θα αναγκάσει τον Κάστη σε μεγάλη απόκρουση.
Στην επανάληψη, όπως προαναφέραμε, οι αλλαγές άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού και οι Πρόννοι  ήταν πλέον η ομάδα που είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ.
Έτσι στο 55’ θα πετύχει το 0-1. Ο Ε. Σπαθής θα κερδίσει την μπάλα, ύστερα από λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων, θα μπει στην περιοχή και εκεί θα ανατραπεί από τον Γ. Ρασσιά, για να υποδειχθεί η παράβαση. 
Ο Δ. Χιόνης ψύχραιμα και εύστοχα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 58’ ο Αναγνώστης θα κερδίσει τις κόντρες, θα μπει στην περιοχή από δεξιά, όμως τελευταία στιγμή ο Κρητικός θα πέσει στα πόδια του και θα απομακρύνει την μπάλα.
Ο Σπ. Κουρκουμέλης στο 60’ από καλή θέση θα κάνει το σουτ, αλλά θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 65΄οι Πρόννοι θα σταθούν πιο τυχεροί, αφού ο Αναγνώστης, μετά το «γέμισμα» των αμυντικών του, θα φύγει στην κόντρα, θα μπει στην περιοχή και πλασάροντας στην έξοδο τον Κρητικό θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2
Εδώ θα υπάρξουν κάποιες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων για οφσάιντ του σκόρερ στην αρχή της φάσης.
Καλή ευκαιρία και πάλι για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη θα χαθεί στο 73’, από τον Αναγνώστη που θα σουτάρει από κοντά, μετά την ασθενή απόκρουση του Κρητικού, όμως θα στείλει την μπάλα με πλασέ λίγο άουτ από την εστία του Ηρακλή.
Στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι, ανέλαβαν την πρωτοβουλία, όπου κατάφεραν να μειώσουν στο 81’ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Ραπάι από δεξιά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή και ο Καχρίλας, αμαρκάριστος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν είχαμε κάποια καλή φάση στο παιχνίδι και οι Πρόννοι με τη νίκη τους αυτή, βρίσκονται από σήμερα στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ηρακλής πλέον πρέπει να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με νίκη προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Π. Κομητόπουλο
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Κρητικός, Δημητράτος, Σπαθής (Καχρίλας), Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ. (Πούλος), Ραπάι, Καμπίτσης Σ. (Σωτηρόπουλος), Καμπίτσης Γ., Στάβερης Κ., Τότολος.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης, Γουλιμής, Νικολετάτος, Χιόνης, Κουρκουμέλης Χρ., Σολωμός (Κατσιλίδης), Ζαπάντης, Αναγνώστης (Ρώσσης), Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κ., Μικελάτος (Σπαθής).
Video από το http://iraklispronnon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου