Τετάρτη, Φεβρουαρίου 8

Ο "καθρέφτης" του τοπικού κυπέλλου (Τετάρτη 8/2) Παλληξουριακός, Παγκέ, Σάμη και Ομαλά στα ημιτελικά



Συνεχίστηκε σήμερα, Τετάρτη απόγευμα, η Β' σειρά του τοπικού κυπέλλου με το υπόλοιπο πρόγραμμα των προημιτελικών και τους τρεις επαναληπτικούς αγώνες της σειράς, σε Καραβόμυλο - Κεραμειές και Ενωσιακό.
"Έμφραγμα" στο 90+4' στα Φαρακλάτα για τα Διλινάτα. 
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
 Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 5
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2 - 1
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1 - 1
        
Στα Φαρακλάτα και στο μεγάλο ντέρμπι της σειράς μεταξύ Διλινάτων - Παγκεφαλληνιακού, οι "κυανόλευκοι" του Αργοστολίου είναι τελικά οι κάτοχοι του εισιτηρίου των ημιτελικών, αφού πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις με ένα εντυπωσιακό γκολ του Γ. Βουκελάτου, ισοφαρίζοντας το σκορ 1-1 απέναντι στα Διλινάτα.
Στα ημιτελικά θα βρει μπροστά του, στην πορεία των δυο ομάδων για τον τελικό τον Παλληξουριακό.
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, η Σάμη πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη επί των Πρόννων στο "γιορτινό" γήπεδο της περιοχής, πέρασε, όπως αναμενόταν, στα ημιτελικά όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τα Ομαλά. Η ομάδα του Β. Μιχαλάτου επικράτησε και πάλι των Πρόννων με σκορ 2-1.
Τέλος στις Κεραμειές, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και αήττητος Παλληξουριακός, πέρασε εύκολα απέναντι στα Φωκάτα με σκορ 5-0 κατακτώντας μαζί το 3ο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει τον Παγκεφαλληνιακό σε έναν πρόωρο τελικό!
        
Επόμενη αγωνιστική
(Ημιτελικοί αγώνες)
α/α
Αγώνας
1.
Παγκεφαλληνιακός – Α.Ο. Παληξουριακός
2.
Α.Ο. Σάμης – Α.Σ. Ομαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου