Πέμπτη, Φεβρουαρίου 2

Τελευταίες "πινελιές" στον Καραβόμυλο.... Την προσεχή Τετάρτη το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι (Φώτο-Δηλώσεις)


Τελικά βρέθηκε το ποσό που απαιτείτο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Καραβομύλου κι πλέον το όνειρο των ποδοσφαιριστών, αλλά και των κατοίκων της περιοχής και των χωριών της Σάμης, παίρνει «σάρκα και οστά» και επιτέλους θα δουν την ομάδα της περιοχής τους να αγωνίζεται σε έναν ανθρώπινο αθλητικό χώρο. 
Σε ένα γήπεδο «στολίδι» για την περιοχή το οποίο αντικειμενικά χρεώνεται στον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Π. Δρακουλόγκωνα, ο οποίος έκανε ένα πραγματικό αγώνα για να φανεί συνεπής στο «στοίχημα» που είχε βάλει με τον εαυτό του, για αυτό το σημαντικό αθλητικό έργο, που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει για την αθλητική νεολαία της περιοχής και όχι μόνο!
Έτσι μετά και από την αδειοδότηση από την επιτροπή γηπέδων, το γήπεδο του Καραβομύλου ανοίγει και επίσημα τις πύλες του, να φιλοξενήσει τους υπόλοιπους αγώνες της Σάμης στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και το τοπικό κύπελλο.
Ήδη μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στα αποδυτήρια και στην περίφραξη με το έργο να ολοκληρώνεται. Σήμερα μάλιστα μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί, οι πάγκοι των αναπληρωματικών από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Την προσεχή Τετάρτη λοιπόν, στις 3 το απόγευμα, θα είναι μια διαφορετική ημέρα για την νεολαία. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και στο γήπεδο Καραβομύλου, που σίγουρα θα «ντυθεί» στα γιορτινά του, η Σάμη στο δικό της «σπίτι», θα φιλοξενήσει για τον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του τοπικού Κυπέλλου, τους Πρόννους.
Το Sportsthea έκανε μια «έφοδο», με τον συνεργάτη του, στο συγκεκριμένο γήπεδο και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε όσα παραπάνω αναφέρουμε.
Να ευχηθούμε στην Σάμη, αλλά και τις άλλες ομάδες της περιοχής, να είναι καλά να το χαίρονται, και να έχουν καλούς αγώνες.
Και μια συμβουλή. Όλοι πρέπει να το σεβαστούν και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση και να αθλούνται επιτέλους, σε πραγματικές αθλητικές συνθήκες!
Συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν, αυτό το «στολίδι» για την περιοχή, να είναι σήμερα έτοιμο να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του αθλητισμού, γενικότερα στην περιοχή.
Δείτε φώτο που τράβηξαν οι συνεργάτες μας στην περιοχή, αλλά και δηλώσεις των ανθρώπων αλλά και των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Σάμης.
Προσπαθήσαμε να βρούμε και τον κ. Αντ/ρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και τις δικές του δηλώσεις.
Πρόεδρος Σάμης Νίκος Ρασσιάς:«Ύστερα από 5ετή περιπλάνηση στα γήπεδα του νησιού μας, επιστρέφουμε στο "σπίτι μας"!!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον γυρίζουμε στην φυσική μας έδρα, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα μας!!! 
Σε μια περίοδο ανασυγκρότησης καθώς και αναθεώρησης στόχων που ενδεχομένως δυσκολεύουν το παρόν, αλλά μας κάνουν να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Επομένως αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα της έδρας, όπως για την κάθε οικογένεια η ύπαρξη του σπιτιού!!! Όπως άλλωστε πιστεύουμε ότι η επαναλειτουργία του γηπέδου μας θα συμβάλει σημαντικά στην αναζωογόνηση της περιοχής μας. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε και πάλι, στο υπέροχο γήπεδο μας που αδιαμφισβήτητα βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία!!
Καθώς επίσης σας καλούμε και στην κοπή της πίτας μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, και ώρα 19:00 στο δημοτικό σχολείο Σάμης και επί της ευκαιρίας αυτής, θα γίνει σύντομος απολογισμός των τελευταίων πεπραγμένων, καθώς και μια πιο εκτενή συζήτηση περί γηπέδου και αυτών που συνετέλεσαν για την επαναλειτουργία του»
Μιχαλάτος Βαγγέλης (προπονητής): «Έφτασε η στιγμή, η ομάδα να αποκτήσει την δική της έδρα. Η χαρά όλων μας είναι μεγάλη.
Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο, εντός έδρας παιχνίδι και δηλώνουμε ότι θα τα δώσουμε όλα ώστε να τελειώσει η χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της περιοχής, ο οποίος μας έδωσε από το υστέρημα του, ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την περίφραξη.
Εύχομαι να έχουμε υγεία και να χαρούμε το γήπεδο μας».
Αμούργης Τέλης (αρχηγός): «Αρκετούς μήνες μετά την κατασκευή του γηπέδου και έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια, η ομάδα επιστρέφει στην βάση της.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην κατασκευή του. 
Περιμένουμε τον κόσμο της περιοχής δίπλα μας και όλοι μαζί να κάνουμε την προσπάθεια μας.
Για τα νέα παιδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να προπονηθούν και να αγωνιστούν σε τέτοιο γήπεδο.
Ας το χαρούμε με υγεία πάνω από όλα».
Περιβολάρης Παντελής (ποδοσφαιριστής): «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους το όνειρο, του να αγωνιστούμε στο χωριό μας πραγματοποιείται.
Η ομάδα φέτος δεν πραγματοποιεί την καλύτερη της χρονιά, με κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλαγές σε ρόστερ και προπονητή, που σίγουρα σε φθείρουν ψυχολογικά. 
Το μεγαλύτερο κέρδος είναι αυτό το γήπεδο, που θα φέρει νέα παιδιά γεμάτα όρεξη για ποδόσφαιρο. Θα πω όμως και το παράπονο μου.
Ένα τόσο μεγάλο έργο "κόλλησε" στην περίφραξη. Κανείς δεν μας βοήθησε, ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε χρήματα απ το ταμείο της ομάδας, ώστε να τα παραγγείλουμε και να προχωρήσει. Χρήματα που ματώνουμε να μαζέψουμε για να καλύψουμε την χρονιά.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε για αυτό. Εύχομαι σύντομα να είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα γήπεδα της Κεφαλονιάς.

Υγεία πάνω από όλα, σε όλα τα Σωματεία της Κεφαλονιάς».
Ακολουθούν φώτο από το γήπεδο















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου