Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Pregame Β' κατηγορίας:Συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την 8η αγωνιστική την Κυριακή 5/2/17



Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 4-5/2, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δυο πάλι μεγάλα ντέρμπι, από το αποτέλεσμα των οποίων, είναι πολύ πιθανόν να κριθεί και η τελική κατάταξη των ομάδων στη συνέχεια.
Σε αυτή την αγωνιστική φαίνεται να κρίνονται πολλά για την τύχη των ομάδων στη συνέχεια.
Ο εκ των πρωτοπόρων της Β' κατηγορίας Ηρακλής Πρόννων
Να αναφέρουμε ότι όλοι οι αγώνες αυτής της αγωνιστικής θα διεξαχθούν Κυριακή.
Πρώτα, στις 11 το πρωί και στο ένα από τα δυο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον εκ των πρωτοπόρων Α.Σ. Ομαλών, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα για τους "πράσινους" που θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να ελπίζουν στην 4αδα, αφού σε διαφορετικό αποτέλεσμα η τύχη τους δεν θα εξαρτάται πλέον μόνο από τους ίδιους!
Την ίδια ώρα στα Φαρακλάτα και το Ενωσιακό, ο άλλος εκ των πρωτοπόρων Ηρακλής Πρόννων, φιλοξενείται από την ουραγό και χωρίς βαθμό μέχρι τώρα Έρυσσο. Φυσικά ο στόχος του είναι μόνο η νίκη. Μια νίκη που δεν θα είναι εύκολη, αν έρθει, έστω και αν οι τυπικά γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Ωστόσο υπάρχει και το γόητρο! 
Τέλος η αυλαία της 8ης αγωνιστικής θα πέσει με το επόμενο επίσης μεγάλο ντέρμπι, όπου στα Τζαννάτα ο τρίτος της "παρέας" των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Πρόννων, φιλοξενεί τον πολύ ενισχυμένο τελευταία Πυλαριακό, σε ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε ότι ότι έχει να κάνει με την τελική 4αδα και το ποιες ομάδες θα βρίσκονται σε αυτή με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του "μικρού" πρωταθλήματος!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  5-2-2017   ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής
Σούλα
Έρβιν
Καραίσκος Απ.
Βλάχου Κ.
2.
Κυριακή 5-2-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Σ. Ομαλά
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Κομητόπουλος Π.
Ματιάτος Δ.
3.
Κυριακή  5-2-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων   
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καραίσκος
Αποστόλης
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 8ης αγωνιστικής την Κυριακή 5/2/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Κυριακή   5-2-2017
Με το πολύ σημαντικό για την πορεία του παιχνίδι, την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενείται από την ουραγό Έρυσσο.
Ένα παιχνίδι για στο οποίο οι φιλοξενούμενοι, «καίγονται για το τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα, όχι μόνο να παραμείνουν κορυφή, ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα, αλλά και να κάνουν ακόμη ένα βήμα παραπάνω για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι της Ερύσσου, θέλουν να σπάσουν επιτέλους το «ρόδι» και να κατακτήσουν τον πρώτο-ους βαθμό-ους στο φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, αφού έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αμδρέα Σιμάτου δεν μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση. Μια θέση που θα την φέρει στην Γ’ τοπική κατηγορία, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν οι φήμες για την επιστροφή κάποιων ομάδων και την δημιουργία της «μικρότερης» κατηγορίας!
Οι πρωτοπόροι από τους Πρόννους, μέχρι τώρα πραγματικά έχουν εντυπωσιάσει. Στα 7 παιχνίδια τους, έχουν 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία ήττα και 12 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι καμία νίκη, καμία ισοπαλία, 7 ήττες και 0 βαθμούς.
Απογοητευτική χρονιά, αν φανταστεί κανείς ότι πριν από δυο χρόνια συμμετείχε στα playoffs, ενώ πέρυσι, αν και τερμάτισε στην ίδια θέση είχε πάρει κάποια καλά αποτελέσματα
Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη και τον Ηρακλή να δοκιμάζεται στα Φαρακλάτα.
Αποτέλεσμα Α’ γύρου:Νίκη του Ηρακλή στα Τζανάτα με σκορ 2-0.
    
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, διεξάγεται το ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Ομαλά.
Και οι δυο ομάδες με μοναδικό στόχο το τρίποντο, θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για να το καταφέρουν.
Οι «πράσινοι» με μια παρουσία καλή, αλλά όχι σταθερή, χάνοντας πολλούς βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε, δεν έχουν κανένα σχεδόν περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας και αν θέλουν να συμμετάσχουν στην τελική 4αδα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για αυτούς.
Με ήττα σίγουρα η κατάσταση και το άγχος που θα φέρει, ίσως δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια.
Από την άλλη η ομάδα του Αγίου, μετά την ήττα της στα Τζαννάτα την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τους Πρόννους, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βάλει "ρώτα" για την πρωτιά στα υπόλοιπα δυο ματς που θα απομείνουν. Μια πιθανή νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα την φέρει πολύ κοντά στην πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs.
Οι τυπικά γηπεδούχοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, μέχρι τώρα έχουν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 9 βαθμούς, 2 κάτω από τον Πυλαριακό που βρίσκεται πάνω από την «ζώνη» της 4αδας.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 νίκες 3 ισοπαλίες, 1 ήττα και 12 βαθμούς. Συγκατοικούν στην κορυφή με Πρόννους και Ηρακλή Πρόννων.
Αποτέλεσμα Α’ γύρου:Στο ίδιο γήπεδο οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.
    
Τέλος, με το άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στα Τζανάτα στις 3 το απόγευμα, μεταξύ Πρόννων – Πυλαριακού, ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική.
Ένα σπουδαίο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα θα κρίνει πιθανές θέσεις των ομάδων στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Οι Πρόννοι με μια πορεία αρχικά μέτρια, στη συνέχεια βελτιώθηκαν και αθόρυβα έφτασαν σήμερα να είναι στην κορυφή, ισόβαθμοι των Ομαλών και του Ηρακλή.
Μοναδικός στόχος της ομάδας του Δημ. Κουρκουμέλη, είναι η νίκη που θα δώσει αέρα για τη συνέχεια και θα την κάνει φαβορί για την πρωτιά.
Θέλει να εκμεταλλευθεί τον δυνατό παράγοντα της έδρας, τον αγωνιστικό χώρο και τη δύναμη που της δίνει αυτή, όπου μαζί με την στήριξη των φίλων της, θα έχει ένα ακόμη συν, στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της.
Από την άλλη, ένας Πυλαριακός σαφέστατα ενισχυμένος τελευταία, με ποδοσφαιριστές έμπειρους και κάποιους από τους κορυφαίους στο τοπικό ποδόσφαιρο, όπως ο Ηλίας Κοσμάτος, δεν μπορεί να εφησυχάζει τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού, μετά τις τελευταίες προσθέσεις, δείχνει ικανή για όλα, ακόμη και την πρωτιά της κανονικής διάρκειας, έστω και αν βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Για να συμβεί όμως αυτό η νίκη στα Τζαννάτα αποτελεί προϋπόθεση και έτσι θα αντιμετωπίσει το ντέρμπι.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο η αγωνία, το πάθος και η δύναμη θα είναι τα στοιχεία που θα το διακρίνουν. Πολλά θα κριθούν φυσικά και από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Μέχρι τώρα και σε 7 αγώνες οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα και 12 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι με τους ίδιους αγώνες, έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Αποτέλεσμα Α’ γύρου:Ο Πυλαριακός είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα των αντιπάλων του στα Μακρυώτικα με σκορ 3-1!
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
7
3
3
1
17 - 09
12
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
7
3
3
1
11 - 08
12
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
7
3
3
1
11 - 08
12
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
7
3
2
2
10 - 09
11
5.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
7
2
3
2
15 - 07
9
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
7
0
0
7
02 - 25
0
    
Η επόμενη (9η) αγωνιστική 19/2/17
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου