Κυριακή, Μαρτίου 12

Ήττα τον Διλινάτων στον Καραβόμυλο 1-2 από τη Σάμη... Έπεσαν στην 3η θέση


Στο γήπεδο του Καραβόμυλου διεξήχθη το ντέρμπι της αγωνιστικής. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, η Σάμη πήρε μεγάλη νίκη, ψυχολογίας, απέναντι στα δεύτερα του βαθμολογικού πίνακα Διλινάτα.
Ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και από τις δυο ομάδες, αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και τρία τέρματα. 
Το τέλος βρήκε τη Σάμη να πανηγυρίζει μπροστά στον κόσμο της, που και σήμερα γέμισε το Δημοτικό γήπεδο του Καραβομύλου!!
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή για τα Διλινάτα θα έρθει στο 10’, όταν ο Δημ. Πολλάτος θα σουτάρει από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Σάμης.
Γκολ για την ομάδα της Σάμης
Στο 13’ ο Νικολοβιένης Θ., Θα εκτελέσει μακρινό πλάγιο φέρνοντας την μπάλα στην μικρή περιοχή και μετά από σύγχυση της άμυνας και του τερματοφύλακα, ο Ν. Μωραΐτης θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 1-0.
Στο 18’ θα έχουμε ένα δυνατό σουτ από τον Χριστόπουλο με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω.
Σουτ από τον Νικολοβιέννη Κ. στο 22’ και τον Αντώνιου να αποκρούει σταθερά.
Στο 27’ ο Χασάι θα σουτάρει ανάμεσα από κέντρο και ημικύκλιο της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω.
Τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, θα χαθεί για τη Σαμη, όταν από γύρισμα του Αμούργη Ι., ο Καλλιβωκάς από το ύψος της μικρής περιοχής, θα πλασάρει, με τον τερματοφύλακα των Διλινάτων να μπλοκάρει σταθερά.
Στην εξέλιξη της φάσης θα έρθει η ισοφάριση για τα Διλινάτα. Συγκεκριμένα στο 28’, έπειτα από μακρινό βολέ του Αντωνίου, η μπάλα θα καταλήξει στο Mucaj, ο οποίος θα την «σπάσει» στον Χασάι και τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα τον τερματοφύλακα της Σάμης για το 1-1.
Στο 37’ ένα γυριστό σουτ του Αμουργη Ι. αποκρούει ο Αντωνίου.
Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45’, όταν το σουτ του Δημ.  Πολλάτου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Με τις ομάδες ισόπαλες θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει και θέση θα πάρουν τα δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου.
Στο 55’ ο Xασάι, θα σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 68’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νικολοβιεννη Κ., με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, να διώχνει την μπάλα τελευταία στιγμή.
Η λύτρωση θα έρθει για την Σάμη στο 72’.
Συγκεκριμένα ο Καλλιβωκάς, έπειτα από τρομερή ενέργεια του Αμουργη Ι., θα εξαπολύσει ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων και το γήπεδό να παίρνει φωτιά από το 2-1.
Στο 83’ ο Χαραλαμπόγλου θα χάσει μια τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μέτα από γύρισμα οι αμυντικοί δεν θα μπορέσουν να απομακρύνουν, η μπάλα θα φτάσει αριστερά με τον ποδοσφαιριστή των Διλινάτων, να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. 
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για την Σάμη. 
Στο 94’ ο Αμούργης Ι., έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Νικολοβιένη Κ., σε μια από τις γνωστές του επελάσεις, θα φύγει πίσω απ το κέντρο, θα πλασάρει τον τερματοφύλακα προσπαθώντας να τον κρεμάσει, όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Σούλα και την κα Δ. Ρηγοπούλου. 
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Καβαλιεράτος, Νικολοβιένης Θ., Καππάτος, Βιτωράτος, Μωραίτης, Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Καλιβωκάς, Περιβολάρης, Αμούργης Ι., Μετάι (50' Μινέτος).
Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Αντωνίου, Χριστόπουλος, Κατσούρης (68’ Μπερνάλης), Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Πολλάτος Δημ. (88’ Τζωρτζάτος Φ.), Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Καλαφάτης Ε. (46΄Δρόσος), Χασάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου