Τρίτη, Μαρτίου 14

Αύριο Τετάρτη 15/3 ο 2ος ημιτελικός του τοπικού κυπέλλου μεταξύ Παγκέ-Παλληξουριακού στις Kεραμειές



Συνέχεια αύριο Τετάρτη 15/3, στο τοπικό κύπελλο με τον τελευταίο από τους δύο αγώνες των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου, μεταξύ Παγκεφαλληνιακού -Παλληξουριακού στις Κεραμειές.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 2ου ημιτελικού
Όπως θα καταλάβατε διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι την στιγμή που γράφουμε το ρεπορτάζ, από την διοργανώτρια, για αυτό και δεν τους αναφέρουμε!!!!!!!!
Ίσως θέλουν να μας κάνουν κάποια έκπληξη....
Πάντως από όσο θυμόμαστε πρώτη φορά συμβαίνει αυτό!!
    
Τετάρτη 15-3-2017
Με τον δεύτερο ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο στις Κεραμειές η σειρά, όπου σε μια μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο Παγκεφαλληνιακός στις 3 και 30 το απόγευμα φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Παλληξουριακό.
Το έπαθλο από αυτό το παιχνίδι θα είναι το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό και την γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου της 26ης Μαρτίου στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Πολλοί είπαν τον συγκεκριμένο αγώνα σαν ένα πρόωρο τελικό και εμείς δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να διαφωνήσουμε. Η αλήθεια είναι αυτή, πέραν του σεβασμού μας στην ομάδα της Σάμης, που είναι η άλλη finalist και δεν έχει να κάνει σε τίποτε, με το τι μπορεί να καταφέρει στη συνέχεια.
Όσον αφορά τώρα τη «μάχη» των Κεραμειών το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν «κορμιά» σε ένα μοναδικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο από τις ομάδες της 4αδας και από τις καλύτερες επίσης του τοπικού ποδοσφαίρου.
Οι γηπεδούχοι, που έχουν σαν μεγάλο στόχο την κούπα, άλλωστε δεν το κρύβουν, αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, καλύτερη ομάδα σε αυτό.
Βέβαια σε ένα παιχνίδι κυπέλλου όλα μπορούν να συμβούν και κάθε ομάδα μπορεί να πιστεύει στη συμμετοχή της στον τελικό. Όλες οι ομάδες και ιδιαίτερα αυτές οι δυο μπορούν να τα καταφέρουν.
Το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα αμφίρροπο και μεγάλο παιχνίδι, με την αγωνία του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το προβλέπουμε δυνατό και περιμένουμε παρά την κρισιμότητα του ότι θα δούμε και όμορφο παιχνίδι. Η αισιοδοξία μας αυτή πηγάζει από την ποιότητα, αλλά και τις προσωπικότητες κάθε ομάδας και εδώ υπάρχουν πολλές στα δυο «στρατόπεδα».
Βασικό ρόλο επίσης στην εξέλιξη του ημιτελικού θα παίξει και η στρατηγική των δυο προπονητών, του έμπειρου Θ. Βουκελάτου και του σταθερά εξελίξιμου Σπ. Παπαδάτου.
Ας ελπίσουμε ότι και η διαιτησία να βοηθήσει στην εξέλιξη του αγώνα και θα κόψει το «καρπούζι» στη μέση για τις δυο ομάδες. Ευχή μας να περάσει απαρατήρητη!
Ας δούμε πως έφθασαν ως εδώ οι ομάδες:
Παγκεφαλληνιακός: Με δυο νίκες επί του Οδυσσέα 7-0 στις Κεραμειές και 1-0 στο Βαθύ της Ιθάκης.
Στα προημιτελικά απέκλεισε τα Διλινάτα με μια νίκη 2-1 στις Κεραμειές και  μια ισοπαλία 1-1 στα Φαρακλάτα, με εκείνο το ανεπανάληπτο γκολ στο 94' του Γ. Βουκελάτου.
Συνολικά έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 2!
Παλληξουριακός: Αρχικά με δυο πολύ εύκολες νίκες επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, 6-1 στον Άγιο Αντώνη και 6-0 στο Δημοτικό των Κεραμειών.
Στα προημιτελικά επίσης με δυο νίκες επί των Φωκάτων, 3-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και 5-0 στις Κεραμειές.
Συνολικά έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1!
Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων την Κυριακή 26/3 και ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου