Σάββατο, Μαρτίου 11

Δυναμικό πέρασμα των Φωκάτων από την Ιθάκη....... 2-0 την Πρόοδο


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το πρωί στην Ιθάκη, τα Φωκάτα πέρασαν νικηφόρα από το νησί του Οδυσσέα, επικρατώντας της δυνατής στην έδρα της τοπικής Προόδου, με σκορ 2-0.
Ο δυνατός αέρας που υπήρχε την ώρα του αγώνα, δεν άφησε τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλό θέαμα και πολλές φάσεις.
Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τα καλύτερα τους διαστήματα στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν μια ακόμη ήττα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ακόμη σιγουρέψει την παραμονή τους, κάτι που κατά την προσωπική μας άποψη, αναμένεται να συμβεί στη συνέχεια.
Τα γκολ
Στο 18’ ο Γ. Τσιντήλας με εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ α τετ του με τον Αλεξάτο, θα σώσει το γκολ, όμως θα σταθεί άτυχος μιας και θα τραυματιστεί και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Στο 30’ ο Τρίκαρδος θα κάνει μια πολύ καλή απόκρουση με διπλή προσπάθεια στο φάουλ του Τσίρου.
Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι και σε μια πολύ καλή χρονικά στιγμή για την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα ανοίξουν το σκορ.
Ο Κόμητας εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, στην περιοχή ο Σαλαπάτας θα βρει με «τακουνάκι» τον Σελένιτσα και ο τελευταίος από κοντά με δυνατό σουτ «εκτελεί» τον Κασσιανό και γράφει το 0-1.
Με αυτό το σκορ θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.
Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’, θα πετύχουν και το 2-0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή και αριστερά του Τοζάι, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας και στα δίχτυα του Κασσιανού και κάπου εκεί η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ της ομάδας του Δ. Γαρμπή.
Στο 75’ ο Σαλαπάτας με ωραία κάθετη πάσα, «σπάει» το τεχνικό οφσάιντ και βγάζει τον Κόμητα τετ α τετ με τον Κασσιανό, όμως ο τερματοφύλακας της Προόδου αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του.
Τέλος οι φιλοξενούμενοι στο 80’ θα μπορούσαν να μειώσουν και να ξαναμπούν πάλι στο παιχνίδι, όμως ο νεαρός Γρίβας, θα στείλει την μπάλα μόνος απέναντι από τον Τρίκαρδο, ελάχιστα άουτ από το αριστερό του δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Β. Πρεβεζιάνος), Τσιντήλας Γ. (19’ λ.τ. Κασσιανός), Κωστόπουλος (62’ Βασιλάκης), Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος, Τσίρος, Αρταβάνης, Hyka (75’ Χάνος), Τσίγκος, Γρίβας, Hajdari, Βλασσόπουλος.
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής),Τρίκαρδος, Πολυδωράτος, Κόμητας, Φωκάς (77’ Κουλουμπής), Χρίστο, Ντουκάι, Σαλαπάτας, Σελενίτσα, Γιαννάτος (68’ Τσιγαρίδας), Τοζάι, Αλεξάτος (80’ Σουρβάνος).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου