Δευτέρα, Μαρτίου 6

Νίκη στα Τζαννάτα και 2η θέση για τα Ομαλά..... 1-0 τον Ηρακλή


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα και στο ντέρμπι που θα έκρινε την δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης τα Ομαλά πήραν μεγάλο «2» από τον Ηρακλή με τη νίκη τους 1-0 και πηγαίνουν στα playoffs με το +2 βαθμών.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο 20λεπτο ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Από το σημείο αυτό και μετά ο Ηρακλής θα αρχίσει, αρχικά να ισορροπεί και στη συνέχεια να είναι αυτός που θα πατάει καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας την πρωτοβουλία.
Το δεύτερο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι θα έρθει στο 18’ από ένα λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα των Ομαλών και σουτ των γηπεδούχων άουτ.
Στο 22’ μετά από αμυντικό λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων θα χαθεί μια καλή ευκαιρία για τα Ομαλά.
Ο Γ. Καμπίτσης στο 32’ θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Παπαστεργίου.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κ. Στάβερη στο 36’ όταν μόνος απέναντι από τον Παπαστεργίου θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των Ομαλών.
Οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχιζόταν και στο 38’ ο Ραπάι θα στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαστεργίου.
Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν τα δοκάρια αφού στο 40’ ο Βαλεντής θα στείλει και αυτός με τη σειρά του την μπάλα στο δοκάρι του Λουκέρη.
Με ισόπαλο χωρίς τέρματα θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα για τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ τα Ομαλά θα πετύχουν το 0-1 με κεφαλιά του Ψιμούλη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χρ. Τσακαρισιάνου.
Στο 58’ ο Ν. Στάβερης θα επιχειρήσει το μακρινό δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Παπαστεργίου.
Την ίδια ακριβώς τύχη θα έχει και το σουτ του Τζάκη στο 62’.
Στο 64’ το φάουλ του Βαλεντή θα σταματήσει στο δοκάρι του Λουκέρη.
Οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Χρ. Τσακαρισάνος θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα οδηγηθεί στα αποδυτήρια.
Τέλος οι γηπεδούχοι θα σταθούν και πάλι άτυχοι, αφού στο 82' ο Στάβερης Κ. θα δει την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια των φιλοξενούμενων και πάλι.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τον κ. Ε. Σούλα και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Λουκέρης, Δημητράτος, Σακελαρίου (70’ Γκαζάρ), Καμπίτσης Δ., Στάβερης Ν., Μηλιαρέσης, Ραπάι, Καμπίτσης Σ., Στάβερης Κ., Καχρίλας (46’ Πούλος).
Ομαλά:(Δ. Βαλεντής), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Κωτάτης, Αλεξανδράτος, Τσουραμάνης, Βαλεντής, Τσακαρισιάνος Χρ., Σέρρας (46’ Ψιμούλης- 80’ Μαζαράκης), Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου