Σάββατο, Μαρτίου 11

Επανήλθαν στις νίκες οι "ερυθρόλευκοι"... Εύκολα 6-0 τον Οδυσσέα

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Οδυσσέα και να επανέλθει στις νίκες, σήμερα το πρωί στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός.
Το τελικό 6-0 τα λέει όλα. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο 15λεπτο, όταν και οι Ληξουριώτες προηγήθηκαν απλά με σκορ 3-0!
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, μετά από μια μικρή στάση στις Κεραμειές, όπου εκεί έχασε το αήττητο από την Εικοσιμία, μετά από μια καλή εμφάνιση, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση για την κατάκτηση ενός ακόμη τρίποντου που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Συνεχίζουν στην κορυφή οι "ερυθρόλευκοι"
Ο Οδυσσέας για ακόμη ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες, δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τον 1 βαθμό που κατέχει, με αποτέλεσμα η κατάσταση, όσον αφορά την παραμονή του για ακόμη μια χρονιά στην Α' κατηγορία, να γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολη.
Βέβαια σε αυτό τα παιχνίδι κανείς δεν περίμενε ότι θα τα είχε καταφέρει, αλλά και σε καμία περίπτωση ο Σπ. Ζερβός δεν είχε υπολογίσει τίποτε καλύτερο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και την ποιοτική διαφορά που έχουν οι Ληξουριώτες απέναντι στη δική του ομάδα! Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στα επόμενα παιχνίδι που θα κρίνουν οριστικά την μελλοντική τους πορεία.
Τη νίκη των "ερυθρολεύκων" επισκίασε ο τραυματισμός του Πολλάκη.
Τα γκολ
Με την συμπλήρωση του 1ου λεπτού ο Πολλάκης πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή του Οδυσσέα, γύρισε πολύ ωραία και με δυνατό σουτ στο αριστερό "Γ" του τερματοφύλακα Dylja έγραψε το 1-0.
Με παρόμοιο τρόπο στο 5’, βρίσκοντας χώρο ο Αλ. Λυκούδης, έπιασε ένα πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ, πέντε περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Dylja πετυχαίνοντας το 2-0 της ομάδας του.
Στο 14’ οι σκόρερ των δύο πρώτων γκολ συνεργάστηκαν με τον Αλ. Λυκούδη να εκτελεί κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Πολλάκης με ψύχραιμη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Dylja, η οποία αφού βρίσκει και το δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 20’ ο Κόμητας με ατομική ενέργεια από τα δεξιά, αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με διαγώνιο δεξί σουτ στέλνει την μπάλα για 4η φορά στη δεξιά γωνία και τα δίχτυα του Dylja.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Μπράτι θα κερδίσει το πέναλτι, μετά την ανατροπή του μέσα στην περιοχή και ο Ζερβός ευστοχεί από τα "11 βήματα" εκτελώντας το πέναλτι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Νέο πέναλτι στο 85’ για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου. Ο Μπράτι ανατρέπεται και πάλι μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Κόμητας που θα είναι ο εκτελεστής, αστοχεί σε πρώτο χρόνο, μιας και ο Dylja πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία, όμως στην επαναφορά της μπάλας, δεν θα αστοχήσει προ κενής εστίας, γράφοντας το τελικό 6-0.
Για τους γηπεδούχους στο ματς σημειώθηκε ένα οριζόντιο δοκάρι ύστερα από εξ’ επαφής κοντινό πλασέ του Κόμητα και δύο κλασσικές ευκαιρίες μετά από αντίστοιχες "ενέργειες" του Αραβαντινού από δεξιά, στις οποίες ο ακραίος ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Τέλος, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μία φάση στο 15' όταν το γκολ που σημείωσαν ακύρωσε ο διαιτητής του αγώνα κ. Σούλα, ως "μη γενόμενο", μιας και πριν το ξεκίνημα της φάσης, ο πρώτος βοηθός είχε υποδείξει την διακοπή του αγώνα καθώς βρισκόντουσαν δυο μπάλες εντός αγωνιστικού χώρου.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Γ. Μυρσίνια.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Γιαννάς, Λούλουδας, Λυκούδης Δ., Μαρκάτος Σωκ., Μπαλάσκας (66' Συριάτος), Ζάβαλης, Πολλάκης (λ.τ. 16' Μπράτι), Μαυροειδής Ν., Μαρκάτος Σπ. (60' Ζερβός), Κόμητας, Αραβαντινός, 
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Dylja, Λιβάνης (66' Δενδρινός), Λαμπρόπουλος, Βλησμάς, Ρενάτο, Κουτσουβέλης, Cela, Λεκατσάς, Μετσάνι Α., Παππάς, Κώτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου