Κυριακή, Μαρτίου 12

Ένας σπουδαίος Α.Σ.Κ. νίκησε την ΕΑΠ με σκορ 63-54


Ένας πολύ δυνατός και αποφασιστικός Α.Σ.Κ., σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», πήρε μια μεγάλη νίκη, που θα φέρει τα πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., επί της Ε.Α.Π. με σκορ 63-54.
Η Πατρινή ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αυτή, που έσπασε το αήττητο της Παναχαϊκής και με την σημερινή της ήττα, έχυσε την «καρδάρα», αυτής της μεγάλης επιτυχίας.
Το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με συνεχείς αλλαγές στο σκορ.
Η ομάδα όμως του Φ. Ροδόπουλου ήταν αυτή που έδειχνε στο παρκέ ότι το ήθελε πάρα πολύ και δικαιώθηκε.
Ήταν σχεδόν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και την στιγμή που έδωσε το δικαίωμα στους Πατρινούς ότι μπορούν να αποχωρήσουν με το ροζ Φ.Α., ο εκτελεστής Μπαχός έγραφε από τα 8 και πλέον μέτρα!
Στο τέλος και με την καλή άμυνα, ο Α.Σ.Κ. ήταν ο θριαμβευτής και η νίκη του αυτή πανηγυρίστηκε με τον κόσμο του, που είχε αρκετό σήμερα.
Δηλώσεις Φ. Ροδόπουλου:
«Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μία νίκη βάλσαμο αυτή που πετύχαμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Φίλιππου Ροδόπουλου. Και πραγματικά, μέσα στην εβδομάδα, έγινε μία μεγάλη προσπάθεια τόσο από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ να ανέβει το ηθικό των παικτών που είχε πέσει από τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και η ομάδα να αντιδράσει. Όπως διαπίστωσαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο φωτεινός πίνακας έδειξε τελικό σκορ»... 
Διαιτητές: Μαρινάκης – Νερομιιλιώτης
Δεκάλεπτα: 18-12, 28-23, 45-40, 63-54
ΑΣΚ:(Φίλιππος Ροδόπουλος), Χρηστάτος, Βλασσόπουλος, Μουίκης Γ. 7, Θεοδωράτος 9 (1), Μπαχός 25 (5), Λιάκος 2, Τραυλός, Μητρόπουλος, Ακτύπης 10, Καβαλλιεράτος, Βαλιανάτος 6, Καραπέτσας 4.
ΕΑΠ:(Δεράος), Μαγγιώρος, Ζαβέρδας, Μητσιμπόνας 7, Καπετανίδης, Φωτιάδης 11, Σταυρόπουλος 9, Ρέλλας 12 (2), Καλπακής 9 (1), Σπυράκος 4, Κυριακίδης, Τσουλέας, Λαμπρόπουλος 2. 
Αργότερα φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου