Τετάρτη, Μαρτίου 29

Ευχαριστήριο διοργανωτών 7ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου


O «7ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν 500 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, παρουσίασε φέτος ανέλπιστη επιτυχία. Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια προκειμένου να εκφράσουμε την ζεστασιά του κόσμου, την πληθώρα των συμμετοχών, την παρουσία τόσων πολλών λίαν διακεκριμένων δρομέων που μας επισκέφτηκαν.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όσους παραμένουν πλάι μας και συνεργάζονται μαζί μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της και  τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας. Ελπίζουμε πως όλοι ανταμειφθήκαμε ψυχικά και ηθικά με την πολυπληθή παρουσία του κοινού αυτών που είτε παρέμειναν ως θεατές ή συμμετείχαν σε όλα τα δρώμενα.
Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):
Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για τις δημιουργία του υλικού της γραμματείας και τις εκτυπώσεις αυτού, την διάθεση των τραπεζιών του βάθρου αλλά και της μεταφορά της πρωταθλήτριάς μας Μαγδα Γαζέα την οποία και επιλήφθηκε προσωπικά
Το προσωπικό της ΚΕΔΗΚΕ  την Στάμω Στεργιώτη που παγίως μας προσφέρουν αγόγγυστα την βοήθειά τους σε κάθε προσπάθειά μας.
Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και τα μέλη του που συμμετείχαν με πλήθος αθλητών του στην διοργάνωση.
Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ειδικά τον κο Μιχαλάτο Θεόφιλο, που παραμένει επί τετραετίας δίπλα μας και συνέβαλλε στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και απέδειξε ότι ο αθλητισμός συνιστά μία αξία η οποία οφείλει να αναγνωρισθεί και να  υποστηριχτεί από όλους
Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό. Το κληροδότημα συνεισφέρει από γενέσεως του αγώνα ενώ τα ιχθυοτροφεία, και δει ο Βαγγέλης Βολτέρας, στέκονται δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.
Τις εταιρείες KEFALONIAN LINES  και  ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς  που παρείχαν διευκολύνσεις στην διακίνηση των αθλητών.
·     Τον εμπορικό σύλλογο η «ΚΡΑΝΗ» αλλά και τους συνεργαζόμενους της επαγγελματίες οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας καλύπτοντας τους χυμούς τα νερά τις σοκολάτες και τις μπανάνες. Πολλές δε ευχαριστίες στον πρόεδρο κο Σταυρο Σπαθή ο οποίος με περισσή χαρά υποστηρίζει πάντα τα εγχειρήματα μας ως και στον Κωσταντίνο Πρέτζα ο οποίος πραγματικά κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να τακτοποιήσει τα ζητούμενά μας. Το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις άψογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ιδιαιτέρως πρόθυμη συνεργασία τους.
Την Ναυτική σχολή Αργοστολίου για την ευγενική διάθεση του χώρου και του εξοπλισμού της για πιθανή περίπτωση κακοκαιρίας.
Το Λιμεναρχείο Αργοστολίου για την επιμελή διακοπή της κυκλοφορίας και την διαρκή παρουσία του στον παράλιο χώρο.
Το λιμενικό ταμείο για τη ευγενική παραχώρηση του μπαστουνιού, των αιθουσών και προσωπικού αυτού.
Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για την διευκόλυνση της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας και της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Παναγή Δρακουλόγκωνα για την αμέριστη κατανόηση του.
· To Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του νησιού μας και όσους από το Σώμα ήρθαν να μας υποστηρίξουν για την παροχή πρώτων βοηθειών όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρονιά και σε όλους τους αγώνες του νησιού μας, στην εποπτεία της διαδρομής και στην  διευθέτηση της ροής των αθλητών στην περιοχή από το φανάρι έως και τον τάφο των Ιταλών
·  Το ξενοδοχείο Mirabel  που ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές αδιαλείπτως από τον 1ο αγώνα μας έως και σήμερα.
·   Το ξενοδοχείο Μουίκης που επίσης συμβάλει με ιδιαίτερη χαρά στην κατάλυση των αθλητών μας.    
·    Την εταιρεία «Γιακουμάτος-service vw-group» για το επί δύο συναπτά έτη αποτελεσματικό «service» στην εκδήλωσή μας οικονομικό, διαδικαστικό και οργανωτικό αλλά και την δρομική συμμετοχή των μελών της.Η ποιότητα των υπηρεσιών μίας επιχείρησης άλλωστε καθορίζεται στο μεγαλύτερο μέρος, από την προθυμία, την εξυπηρέτηση, το ήθος και το επίπεδο των στελεχών της και ειλικρινά ο κος Γεράσιμος Γιακουμάτος υπερβαίνει κάθε προσδοκία.
Την  Σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου (ART &STYLE DANCESTUDIO-Αργοστόλι), για το άρτιο  θέαμα που μας παρουσίασαν τόσο με τις μαζορέτες τους όσο και γενικά με την χορευτική τους ομάδα, στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων. Πολλά συγχαρητήρια καθώς κάθε χρονιά μας αποζημιώνουν με  τη δροσερή παρουσία τους, την φρεσκάδα και την αρτιότητα στην εκτέλεση του προγράμματός τους.
Τον Κώστα Κούρο για την συνεισφορά του στην σήμανση της διαδρομής των 10 κμ  τον Μάκη Κουλουμπή για τις μεταφορές του υλικού.
·  Τον Chris Phillips και τους Άγγλους της ομάδας του οι οποίοι μερίμνησαν για την παραλαβή του σχετικού υλικού και την δημιουργία των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών με νερό κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.
·    Το χρυσοχοείο «ΦΩΚΑΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ» και τον Φωκας Γιώργο που μας στήριξε οικονομικά.
      Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την άψογη εποπτεία του αγώνα και την διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας.
·    Τον Μπάλο και τους εξαιρετικούς χορευτές και χορεύτριες του, που με την καθοδήγηση των εκπληκτικών δασκάλων κας Λιναρδάτου και κας Πεφάνη, προσέφεραν ζωντάνια και χρώμα Κεφαλονιάς, μεταδίδοντας ενέργεια και κέφι σε όλους τους παραβρισκόμενους
Τα χαριτωμένα μικρά μας, μαθητές και μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, για το πολύ χαριτωμένο και διασκεδαστικό τους χορευτικό πρόγραμμα.
Τον διδάσκαλο Μπαμπη Μεταξά και τους εξαιρετικά πειθαρχημένους μαθητές της Α.Σ Muay Thai Ενέργεια για τον  ασυνήθιστο και λίαν εντυπωσιακό  παραδοσιακό πολεμικό χορό τους και την επίδειξη  με στόχους.
Το κατάστημα «ΜΑΝΤΟΛΑ» για τα παραδοσιακά γλυκίσματα που διατέθηκαν στους αθλητές και προέβαλλαν το νησί και την παραγωγή μας αλλά και την πολύ προσεγμένη εικόνα της ομάδας τους, με το διαρκές χαμόγελο και την όμορφη ενδυμασία τους.
Τους Μαρία Αυγουστάτου, Ρούλα Βώρου, τον Παρίση Κουλουμπή Διονύση Μεταξά, τον Μάκη τον Κουλουμπή, την Ελίνα Μεσολωρά, την Ευγενία Μπεκατώρου, Την  Βίκυ Σίμου, την Ράνια Τσιλομήτρου που με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα και οργάνωση συνέβαλλαν στην  διεξαγωγή των παράλληλων αγώνων, ειδικά των παιδικών που απαιτούν μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη.
Την Ελίνα Μεσολωρά, την Ευγενία Μπεκατώρου, την Ελένη Γεωργάτου, την Βίκυ Σίμου,  την Ράνια Τσιλομήτρου, τις μικρούλες Γεωργία και Παναγιώτα για την άψογη γραμματειακή υποστήριξη και την υποδοχή των αθλητων.
Το ανθοπωλείο Bossonis για τις πλούσιες και ιδιαιτέρως περίτεχνες ανθοδέσμες του.
Τον Παύλο Γοργιανίτη «EPATHLA OLYMPUS» για τις διευκολύνσεις, τις προσφορές και την άριστη συνεργασία του.
·   Την Αθηνά Καρούση, την εξαίρετη γραφίστριά μας για το σήμα του 7ου Βαλλιανείου
·     Όλα τα γυμναστήρια και τους συλλόγους που συμμετείχαν ως ομάδες με τους αθλητές τους στην διοργάνωση.
Τον Σάκη Βούτο και την Γιάννα Κουλουμπή που παρουσίασαν με ζήλο την διοργάνωση καθ΄ όλη την διάρκειά της παρά τις δυσκολίες της και τις πολλαπλές απαιτήσεις των παράλληλων δρώμενων
Για την οικονομική ή υλική βοήθειά τους:
τον κο. Κατσιβέλη «INTERNET KAFE “Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ”» και τον Ξιφίτα τεχνικό μάρκετ για την σημαντική χορηγία του αλλά και την προσωπική τους παρουσία στα αγωνιστικά δρώμενα
το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΩ»
Την επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων «BLUE SEA»
Το εστιατόριο των αδελφών Τζιβρά
Την τυροκομική επιχείρηση του Σπυράγγελου Τζωρτζάτου
Τον φούρνο «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ-Δ&Β.ΜΕΤΑΞΑΣ»
το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Γ&Π Βασιλάτου
Το γυμναστήριο «GENESIS»
9 .   την SEA KAYAKING KEFALONIA
Το κατάστημα «OZZIE FASHION»
Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας από το ξεκίνημά μας αλλά και την ημέρα του αγώνα χωρίς να πτοηθούν από το κρύο και την βροχή. Ειλικρινά τους οφείλουμε πολλά και αισθανόμαστε ότι συν-αγωνίζονται πλάι μας σε κάθε Βαλλιάνειο. Θα πρέπει να κάνουμε μία ειδική μνεία στον κο Νίκο Κορσιάνο που υπηρετεί επί σειρά ετών με ήθος και συνέπεια το αθλητικό ρεπορτάζ καθώς  προκειμένου να παραστεί στον αγώνα και ένεκα ανειλημμένων υποχρεώσεων του  κατέβαλλε υπερ-προσπάθεια.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους  επισήμους και εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθλοθέτησαν τους νικητές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας και κυρίως  εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε (και από άλλα μέρη της Ελλάδας), να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας οπλίζοντάς μας με ζήλο ενθουσιασμό και κίνητρο να συνεχίσουμε και του χρόνου.
Επίσης ευχαριστούμε τον τιγρούλη που τον μπερδέψαμε ατυχώς με αρκούδα και που έκανε ότι μπορούσε για να μας αποδείξει ότι είναι όντως μία ευέλικτη δυνατή γρήγορη τίγρης, αφού σπρίνταρε στα εκατό, δοκίμασε την αντοχή του στα 10κμ, απέδειξε την δύναμή του στον εντυπωσιακό αγώνα strongman που έστησε επιτυχώς ο Διονύσης Μεταξάς και τέλος μας μπέρδεψε καθώς αντί να καταβροχθίσει, τα μικρά που τον πλησίασαν αυτός φωτογραφήθηκε μαζί τους, τα αγκάλιασε και έπαιξε περιχαρής.
Επισημαίνουμε ότι το βραβείο της πολυπληθέστερης συμμετοχής έλαβε φέτος ο Σύλλογος in shape, με την πολυπληθή κατακοκκινη ομάδα της Ελευθερίας τζωρτζάτου.Πολλά συγχαρητήρια.Σας αποστέλλουμε εκ νέου τα αποτελέσματα καθώς δεύτερος στην κατηγορία 60+ ήταν ο Παναγής Αλεξανδράτος  με χρόνο 48.50 ενώ 2η στην κατηγορία 44-49 ήταν η Γαρμπή Ευδοκία με χρόνο 56.11
Οργανωτική επιτροπή ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου