Τετάρτη, Μαρτίου 22

Πολλές οι εκπλήξεις που μας περιμένουν στον τελικό... Δηλώσεις Θ. Βαλσαμή - Γ. Καραντινού

Με στόχο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να είναι μια πραγματική γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου της Κυριακής 26/3, έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, εδώ και δέκα μέρες οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και ιδιαίτερα ο πρόεδρος.
Σήμερα λοιπόν σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της διοργανώτριας, μάθαμε πολλά από αυτά που πρόκειται να συμβούν στον 37ο τελικό. 
Περισσότερα δεν θα σας πούμε, αφού οι Θέμης Βαλσαμής πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και Γ. Καραντινός πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε., τους οποίους συναντήσαμε εκεί, αν και μας είπαν κάποια πράγματα, μας παρακάλεσαν ευγενικά να μην τα δημοσιοποιήσουμε. Κάτι το οποίο σεβόμαστε απόλυτα. 
Το μόνο που θα σας πούμε εμείς, είναι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. και τις κοπέλες της Ένωσης, έχουν βαλθεί να κάνουν τον τελικό μια μεγάλη γιορτή, όπως άλλωστε αρμόζει στον Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Επαναλαμβάνουμε ότι οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και σίγουρα αξίζει τον κόπο να γεμίσει από τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς, την Κυριακή στις 16:30, το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο των Φαρακλάτων!
Όλοι λοιπόν την Κυριακή να γεμίσουμε το Ενωσιακό και να στηρίξουμε ο καθένας από την πλευρά του, το δικό του Σωματείο μέσα σε φίλαθλο υγιές πνεύμα.
Παλληξουριακός και Σάμη σας περιμένουν και σας υπόσχονται ένα ωραίο και ποιοτικό αγώνα συμβάλλοντας και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στη… γιορτή!
Τέλος να αναφέρουμε ότι αποκλειστικός χορηγός του κυπέλλου είναι το Cafe Ristretto και ο Δημήτρης Κουμαριώτης.
Παρακάτω video με δηλώσεις των παραγόντων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:
Video – Δηλώσεις Θ. Βαλσαμή & Γ. Καραντινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου