Τετάρτη, Μαρτίου 1

Αναμενόμενη ήττα του Α.Σ.Κ. από τον Προμηθέα (Φωτορεπορτάζ)


Φυσιολογική όσο και αναμενόμενη ήταν η σημερινή, εντός έδρας ήττα της εφηβικής ομάδας του Α.Σ.Κ., στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», από την καλύτερη ομάδα της Ε.Σ.Κ.Α.Η. και μια από τις κορυφαίες σε αυτές τις ηλικίες στη Ελλάδα, ομάδα του Προμηθέα Πατρών.
Μια ομάδα που τέσσερις παίκτες της ανήκουν στο συγκρότημα της Εθνικής Εφήβων.
Η ποιότητα και η διαφορά μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής και η νίκη για τους Πατρινούς, ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα και με σκορ 31-98!
Ένα αποτέλεσμα που τα λέει όλα.
Τα παιδιά του Μ. Δούλια μπήκαν πολύ δυναμικά στο παρκέ και για το μισό πρώτο δεκάλεπτο προβλημάτισαν τους αντιπάλους τους. Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ήρθε και ο τραυματισμός του Θεοδωράτου, που βρέθηκε από νωρίς εκτός πλάνων του Μ. Δούλια με αποτέλεσμα κάπου εκεί τα πράγματα να αρχίσουν να γίνονται φυσιολογικά για τους φιλοξενούμενους και πολύ δύσκολα για τον Α.Σ.Κ..
Παρά τη μεγάλη σε έκταση ήττα τους, τα παιδιά του Μ. Δούλια προσπάθησαν για το καλύτερο, άσχετα αν δεν τα κατάφεραν και σίγουρα αξίζουν το χειροκρότημα μας, συνεχίζοντας στην γιορτή του Μπάσκετ των Εφήβων. Είπαμε αυτή η ομάδα του Προμηθέα δεν..... παίζεται από καμία της περιφέρειας μας.
Να αναφέρουμε ότι στους Πατρινούς, αγωνίζεται και ήταν μάλιστα πολύ καλός σήμερα, ο Ληξουριώτης καλαθοσφαιριστής Ν. Κουμουνδούρος.
Δεκάλεπτα: 14-28, 17-55, 23-82, 31-98
Διαιτητές: Μαρινάκης – Διαμαντή 
ΑΣΚ:(Μ. Δούλιας), Γιαννάτος 4 (1), Ντεράι 1, Χατζής 6, Μουίκης Γιάννης 10, Μανίκας 2, Τραυλός 8 (1), Ρουχωτάς, Παγουλάτος, Διακρούσης, Θεοδωράτος, Παυλάτος, Γκαβός.

Επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Σφήκα για την 7η αγωνιστική του Final 6.
Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι


























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου