Παρασκευή, Μαρτίου 24

Η Pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs στην Β' κατηγορία



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο στα playoffs της Β’ τοπικής κατηγορίας και την 2η αγωνιστική, με σημαντικά για το μέλλον των ομάδων παιχνίδια. Και τα δυο θα διεξαχθούν στα Τζαννάτα.
Ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου και πρωτοπόρος στα playoffs Α.Ο. Πρόννων
Η 2η αγωνιστική της σειράς θα ανοίξει το Σάββατο το απόγευμα στις 4 το απόγευμα στα Τζαννάτα, με το σπουδαίο ντέρμπι των πρωτοπόρων των playoffs και θριαμβευτών της πρεμιέρας, Α.Ο. Πρόννων - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα πήραν με ανατροπή το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης το άλλο σπουδαίο ντέρμπι με τα Ομαλά.
Έτσι και οι δυο ομάδες θέλουν ένα ακόμη τρίποντο προκειμένου να γίνουν το φαβορί της ανόδου, αλλά και της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Β' κατηγορία.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωί, στις 11:30 στο ίδιο γήπεδο, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί τα Ομαλά σε ένα οριακό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, μιας και η πρεμιέρα επιφύλαξε ήττα, τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και τους φιλοξενούμενους.
Έτσι αν έρθει και μια δεύτερη συνεχόμενη το όνειρο της ανόδου μάλλον παίρνει αναβολή, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  25-3-2017   ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Ματιάτος
Διονύσης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή  26-3-2017   ώρα:  11:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρ. - Α.Σ. Ομαλά
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Ματιάτος Δ.
Μενεγάτος Ε.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 2ης, αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο 25-26/3/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   25-3-2017
Με το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, που είναι πολύ πιθανό να βγάλει πρόωρα τον πρωταθλητή, συνεχίζεται η σειρά των playoffs, το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στα Τζαννάτα, όπου οι πρωτοπόροι Πρόννοι φιλοξενούν τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Και οι δυο ομάδες ήταν οι νικήτριες στην πρεμιέρα στα παιχνίδια τους απέναντι σε Ηρακλή και Ομαλά αντίστοιχα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους.
Οι γηπεδούχοι με μια πιθανή νίκη θα έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην «μεγάλη» κατηγορία, μετά από 3 χρόνια και θα έχουν κάνει επίσης ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της κούπας.
Όμως και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον ίδιο στόχο, μιας και με μια δική τους νίκη, εκτός ότι θα βάλουν «φωτιά»  εκ νέου στο πρωτάθλημα, θα βρεθούν ένα βήμα πριν από τον μεγαλύτερο άθλο της ιστορίας τους.
Φέτος γηπεδούχοι – φιλοξενούμενοι συναντώνται για 3η φορά, με τους «πράσινους» να είναι μέχρι τώρα αήττητοι.
Στις δυο προηγούμενες είχαμε: Στον α’ γύρο και την 5η αγωνιστική στο παιχνίδι των Τζαννάτων οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ στον β’ και την 10η αγωνιστική, νίκη για την ομάδα του Τ. Φωή στις Κεραμειές με σκορ 1-0, έστω και αν οι Πρόννοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι.
Αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις «μάχες» αναπόφευκτα στον αγωνιστικό χώρο μεγάλες.
Ο Δ. Κουρκουμέλης θα έχει δυο σημαντικές απώλειες, αφού Σπ. Κουρκουμέλης και Αλ. Κατσιλίδης είναι τιμωρημένοι.
    
Κυριακή   26-3-2017
Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί 11:30 στο ίδιο γήπεδο, όπου οι ηττημένοι της πρεμιέρας Ηρακλής και Ομαλά παίζουν τα ρέστα τους για την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Οι δυο ομάδες πλέον και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, με μια νέα ήττα, σίγουρα μένουν πίσω και θα είναι απίθανο στη συνέχεια να μπορέσουν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α΄κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι φυσικά και αυτοί δεν έχουν κανένα περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας, αφού κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει την κατάσταση για τη συνέχεια.
Μάλιστα με νίκη και σε συνάρτηση το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Σαββάτου ξαναμπαίνουν σε θέση διεκδίκησης και πολύ δυνατά στο ντέρμπι.
Και εδώ, φέτος γηπεδούχοι – φιλοξενούμενοι συναντώνται για 3η φορά, με την ομάδα του Αγίου να διατηρεί το απόλυτο, αφού τόσο στις Κεραμειές την 5η αγωνιστική επικράτησε 2-0 των αντιπάλων της, όσο και σε αυτό της 10ης αγωνιστικής στα Τζαννάτα που πήρε το «διπλό» με σκορ 1-0.
Θεωρούμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε ένα δυνατό ντέρμπι, όπου η δύναμη και το πάθος θα είναι από τα κύρια στοιχεία του παιχνιδιού.
Ο Σπ. Τζωρτζάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στην αγωνιστική παρουσία των Ι. Καχρίλα και Χρ. Σακελαρίου που είναι τιμωρημένοι.
    
Η ειδική βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
7
1
1
0
0
2 - 1
2.
Π.Α.Ο.   ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
4
1
1
0
0
1 - 0
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2
1
0
0
1
0 - 1
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
0
1
0
0
1
1 - 2
        
Η επόμενη αγωνιστική
3η playoffs 1-2/4
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου