Παρασκευή, Μαρτίου 31

Η Pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs στην Β' κατηγορία... Παιχνίδια "φωτιά"



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο στα playoffs της Β’ τοπικής κατηγορίας και την 3η αγωνιστική, και τελευταία του πρώτου γύρου, με σημαντικά για το μέλλον των ομάδων παιχνίδια. Και τα δυο θα διεξαχθούν στις Κεραμειές.
Ο Α.Ο. Πρόννων μια ανάσα από την κούπα και την Α' κατηγορία.... δοκιμάζεται στις Κεραμειές
Η 2η αγωνιστική της σειράς θα ανοίξει το Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα στις Κεραμειές, με το σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης ντέρμπι, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ηρακλή Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι με μια νίκη και μια ήττα μέχρι τώρα στη σειρά δεν έχουν άλλο στόχο, εκτός της νίκης και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.
Οι φιλοξενούμενοι με τα ίδια αποτελέσματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ούτε και αυτοί έχουν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας, μιας και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα λογικά το όνειρο της επιστροφής στην Α' κατηγορίας θα έχει χαθεί!
Έτσι και οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν με πάθος το τρίποντο προκειμένου να κρατήσουν τις ελπίδες που έχουν για κατάκτηση της 2ης θέσης.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωί στις 11:30 στο ίδιο γήπεδο, όπου τα Ομαλά παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί σε αυτό το παιχνίδι για την άνοδο, θα φιλοξενήσουν σε ένα μεγάλο ντέρμπι τους πρωτοπόρους Πρόννους.
Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος το όνειρο της ανόδου θα είναι πλέον δύσκολο, έως ακατόρθωτο και οπωσδήποτε σε συνδυασμό του αποτελέσματος του παιχνιδιού της προηγούμενης ημέρας, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ηρακλή.
Τελικά φαίνεται ότι στα μισά αυτής της σειράς του πρωταθλήματος, θα έχουμε μια καλή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια και ποια ομάδα θα αρπάξει το 2ο εισιτήριο που θα την ταξιδέψει στα μεγάλα "σαλόνια" του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  1-4-2017   ώρα:  16:30
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Ο. Ηρακλής
Θανάσης
Στάθης
Ρηγοπούλου Δ.
Καραίσκος Απ.
2.
Κυριακή  2-4-2017   ώρα:  11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Πρόννοι
Κιόσης
Κώστας
Κώτσης Ι.
Μαγουλάς Σπ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 3ης, αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο 1-2/4/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   1-4-2017
Με ένα σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, όπου στις 4:30 στις Κεραμειές, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων.
Ένα παιχνίδι που κατά πολύ θα κρίνει την τύχη των συγκεκριμένων ομάδων και την πορεία τους για την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μετά την 2η  ήττα τους στα Τζαννάτα από τους πρωτοπόρους Πρόννους, θέλουν τη νίκη και παράλληλα ένα στραβοπάτημα των Ομαλών στο ντέρμπι προκειμένου να θέσουν σοβαρά θεμέλια για τον στόχο τους.
Οι φιλοξενούμενοι που την προηγούμενη αγωνιστική στα Τζαννάτα, ξαναμπήκαν σε τροχιά ανόδου και θέλουν στις Κεραμειές μια νίκη που θα τους φέρει σε θέση ισχύος, απέναντι στους υπόλοιπους, μετά τους Πρόννους διεκδικητές!
Έτσι το παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο και για τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα, αν η ομάδα του Αγίου επικρατήσει των Πρόννων.
Είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθούν φέτος οι δυο ομάδες και θα λέγαμε η πιο σημαντική.
Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και οι «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο αναμένονται δυνατές!
Τα αποτελέσματα των δυο προηγούμενων:
Στο παιχνίδι του α’ γύρου στις Κεραμειές είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1, ενώ σε αυτό του β’ γύρου στα Τζαννάτα ο Ηρακλής είχε επικρατήσει με σκορ 2-1.
    
Κυριακή   2-4-2017
Την Κυριακή πλέον η συνέχεια της 3ης αγωνιστικής όπου το πρωί στις 11:30 στις Κεραμειές, τα Ομαλά σε ένα παιχνίδι μονόδρομο για αυτούς, φιλοξενούν τους πρωτοπόρους και μεγάλο φαβορί για κούπα-άνοδο Πρόννους.
Ένα μεγάλο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει ακόμη και τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου ή και να μπλέξει την κατάσταση φέρνοντας τα πάνω – κάτω τουλάχιστον για το δεύτερο «εισιτήριο».
Οι γηπεδούχοι που θα παίξουν με την πλάτη στο τοίχο, αλλά και το τελευταίο τους χαρτί, με δυο συνεχόμενες ήττες στη σειρά κινδυνεύουν και αυτή την περίοδο να χάσουν το πολυπόθητο... τρένο της ανόδου.
Έτσι θέλουν μόνο νίκη για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα χάνονται, αφού αναμένεται να μείνουν πολύ πίσω και λόγω διάρκειας της σειράς θα είναι απίθανο να καλυφθεί μια τέτοια διαφορά, που φυσιολογικά αναμένεται.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με μια δυναμική παρουσία στη σειρά, έχουν ξεκινήσει άριστα με δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια και συν το πλεονέκτημα που είχαν σαν πρώτοι στην κανονική περίοδο είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για την (επ)άνοδο, αλλά και τον τίτλο των πρωταθλητών της «μικρής» κατηγορίας.
Σίγουρα αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με δύναμη και πάθος από τους δυο. Ένα παιχνίδι που η ποιότητα αλλά και η δυναμική των δυο ομάδων το καθιστά εκ των προτέρων αμφίρροπο και τον νικητή να ξεχωρίζει πολύ δύσκολα.
Είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθούν φέτος οι δυο ομάδες και θα λέγαμε και εδώ, όπως και παραπάνω καθοριστική!
Τα αποτελέσματα των δυο προηγούμενων:
Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι. Στο παιχνίδι του α’ γύρου στις Κεραμειές είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με ένα χορταστικό σκορ 3-3, ενώ σε αυτό του β’ γύρου στα Τζαννάτα οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει, σχετικά εύκολα με σκορ 3-0!
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
2
2
0
0
3 - 1
2.
Π.Α.Ο.  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
04
2
1
0
1
1 - 1
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
03
2
1
0
1
2 - 2
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
02
2
0
0
2
0 - 2
        
Η επόμενη αγωνιστική
4η playoffs 8-9/4
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου