Κυριακή, Απριλίου 9

"Κατάρα" για τους γηπεδούχους οι καθυστερήσεις στα μεταξύ τους παιχνίδια..... Διλινάτα-Παγκέ 1-1


Δεν «χαρίστηκε» ο αδιάφορος βαθμολογικά Παγκεφαλληνιακός, σήμερα το απόγευμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ανάγκασε τα Διλινάτα να πάνε στα playoffs σαν 3α και τον +1 βαθμό που δίνει η θέση, μετά την ισοπαλία τους με σκορ 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για την ιστορία τους και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για αυτό, ίσα - ίσα.
Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, ήταν μέτριο χωρίς φάσεις, δυο όλες κι όλες και μάλιστα στο πρώτο 10λεπτο, η μπάλα περισσότερο παιζόταν στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην απειλούνται οι δυο εστίες.
Στην επανάληψη το θέαμα θα λέγαμε ότι ήταν καλύτερο, ιδιαίτερα μετά το 70’, είχαμε αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αλλά και δυο γκολ.
Φάσεις και γκολ
Πολύ λίγες οι φάσεις στο πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα μια για κάθε ομάδα.
Στο 2’ ο Ντεντλάλα θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή και δεξιά, όμως το δυνατό σουτ που επιχειρεί, θα κοντράρει τελευταία στιγμή σε πόδι αμυντικού και η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι θα έχουν τη δική τους καλή φάση σε αυτό το διάστημα, ακριβώς με την συμπλήρωση 10’ αγώνα.
Ο Δημ. Πολλάτος, θα φύγει στην κόντρα, από αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή, θα βγάλει την μπάλα παράλληλα στο ημικύκλιο για το νεαρό Ε. Καλαφάτη, με τον τελευταίο να καθυστερεί και στη συνέχεια ,πιεζόμενος να πιάσει ένα αδύναμο σουτ, που θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Ceca, που μπλοκάρει.
Αυτές ήταν οι καλές φάσεις για το πρώτο 45λεπτο και όπως ήταν φυσικό, θα βρει ισόπαλες τις δυο ομάδες, χωρίς σκορ!
Στην επανάληψη επιτέλους είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ο Χασάι στο 48’ εκτελεί το φάουλ από καλή θέση, όμως η μπάλα θα φύγει ψηλά από την εστία των φιλοξενουμένων άουτ.

Ο Βαγγελάτος, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και αφού αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, θα πιάσει το δυνατό αριστερό σουτ, που θα στείλει όμως την μπάλα λίγο έξω.
Πέναλτι θα ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 78’, θεωρώντας ότι η μπάλα  βρήκε στο χέρι του Δημ. Τζωρτζάτου.
Στο 79’ ο Χασάι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και θα βρει στην περιοχή τον Γ. Τζωρτζάτο. Ο τελευταίος θα κάνει την κεφαλιά και ο Ceca μπλοκάρει την μπάλα.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν όλα τα λεφτά. Διάστημα στο οποίο είχαμε και τα δυο γκολ εκατέρωθεν!
Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν στο 83’ να πάρουν το προβάδισμα και να προηγηθούν 1-0. Σκορ το οποίο τους έδινε και την 2η θέση.
Ο Εμιλιάνο θα βρει στα δεξιά τον Χασάι, ο τελευταίος θα σουτάρει και ο Ceca αποκρούει προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στον Εμιλιάνο, που σε κενή εστία θα την στείλει εύκολα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι θα χάσουν στο 85' τα Διλινάτα με τον Εμιλιάνο να "τσιμπάει" την μπάλα πάνω από τον Ceca, όμως λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα, θα διώξουν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.
Ο Πάγκε στο 90+1’ δεν μπορεί να πετύχει το 1-1, όταν στην σέντρα του Τούρλα από δεξιά, ο Παπαδημητρόπουλος πιάνει το σουτ και ο Πετεινάτος απομακρύνει, η μπάλα θα φτάσει στον Μούκα, ο οποίος από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον πεσμένο Πετεινάτο που μπλοκάρει.
Αυτό που δεν πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στην προηγούμενη φάση, θα καταφέρουν στο 90+2’ με τον Τούρλα να πιάνει έναν κεραυνό από δεξιά στην περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, για την ισοφάριση και το τελικό 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καθόλου τους γηπεδούχους που όπως είπαμε μένουν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης!
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Θανάση και τον Γ. Γασπαράτο (έπαιξε σαν φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Πετεινάτος, Χριστόπουλος, Τζωρτζάτος Κ., Κατσούρης (46’ Εμιλιάνο), Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Βαγγελάτος, Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χρ., Καλαφάτης Ε. (46’ Τζωρτζάτος Γ.), Χασάι (90’ Αναλυτής Θ.).
Παγκεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Ceca, Τριανταφυλλίδης Π. (46’ Βουκελάτος), Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Παπαδημητρόπουλος, Τριανταφυλλίδης Ε. (60’ Παπαναστασάτος Χ.), Νεστερένκο, Ζαμπαύτης, Αρμάντο, Ντεντλάλα (65’ Μούκα), Τούρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου