Δευτέρα, Απριλίου 24

Επιτυχημένος ο 2ος ορεινός αγώνας δρόμου "το μονοπάτι ανέμου"


Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Αγκώνα, με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 2ος ορεινός αγώνας δρόμου, «το μονοπάτι του ανέμου».
Ήταν μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς και της τοπικής κοινότητας του Αγκώνα Θηναίας, η οποία είχε την στήριξη και της ΚΕΔΗΚΕ.
Όλοι οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες δρομείς μεταφέρθηκαν, με αυτοκίνητα των διοργανωτών στην αφετηρία, στον χώρο που βρίσκονται οι Ανεμογεννήτριες.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Έτρεξαν περίπου 7ο άτομα!
Στις 12:00 δόθηκε η εκκίνηση, με τους αθλητές σε έναν δύσκολο και περιπετειώδη αγώνα, ωστόσο σε μια καταπληκτική διαδρομή 9Km, να τερματίζουν στην παραπάνω εκκλησία μέσα σε χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Πρώτος στους άντρες τερμάτισε ο Μάκης Κουλουμπής, ενώ στις γυναίκες πρώτη η Ανδριάνα Βασιλάτου.
Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των τριών πρώτων νικητών κάθε κατηγορίας, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στο χώρο της διοργάνωσης.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και σε όσους βοήθησαν για να έχει αυτό το αποτέλεσμα, ένας ακόμη πετυχημένος αγώνας στο νησί μας.
Δήλωση Ν. Κορσιάνου
«Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε με την απονομή τιμητικής πλακέτας. Δυστυχώς λόγοι υπηρεσιακοί δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ.
Πραγματικά είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα, αφού η προσφορά μου στον αθλητισμό του νησιού μας, αναγνωρίζεται από σημαντικούς ανθρώπους.
Για μένα η στιγμή αυτή θα μείνει για πάντα στην καρδιά σαν ιδιαίτερη. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι υγεία, επιτυχίες σε προσωπικό - Συλλογικό επίπεδο,  και καλούς αγώνες».

Νίκος Κορσιάνος
Ακολουθούν φώτο από τον αγώνα
Φώτο Μάκης Λαμπίρης





























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου