Σάββατο, Απριλίου 29

Σ.Τ. Διοργανωτών των Πανελλαδικών αγώνων στίβου "Βεργώτεια 2017" (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος» η προγραμματισμένη Σ.Τ. των διοργανωτών των Πανελλαδικών αγώνων στίβου «Βεργώτεια 2017».
Την συνέντευξη συντόνισε ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ στο πάνελ κάθισαν, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Εθνικός προπονητής παίδων – κορασίδων, ο οποίος παράλληλα εκπροσώπησε και τον ΣΕΓΑΣ κ. Απόστολος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και προπονητής της Γ.Ε. Κεφαλονιάς κ. Νίκος Μεταξάς.

Εκ μέρους των αθλητών-τριών, η πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο κλειστού στίβου στο άλμα σε ύψος Κατερίνα Ντούνη, η Ντόρια Τάνγκα αθλήτρια της Ηλιούπολης και μια από τις καλύτερες αθλήτριες στα 100 και 200 μ. γυναικών, η «δική» μας αθλήτρια του ύψους Άννα Κρούσου και ο σφαιροβόλος του Ολυμπιακού Γεράσιμος Θεοδώρου.
Στην αρχή ο κ. Ν. Γιαννόπουλος έκανε μια αναδρομή των προηγούμενων διοργανώσεων, αναφέροντας ότι οι φετινοί αγώνες θα είναι σίγουρα πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και στο τέλος έκανε μνεία αναφορικά με την άνοδο του τοπικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα με κάποιους από τους αθλητές μας μάλιστα να ξεχωρίζουν!
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Ν Μεταξάς αφού καλωσόρισε τους αθλητές, είπε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος από τη συμμετοχή πολλών και καλών αθλητών στα Βεργώτεια και κάλεσε τον κόσμο της Κεφαλονιάς να τιμήσει με την παρουσία του, τους αθλητές και να βοηθήσει την προσπάθεια τους.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του στο νησί, ανέφερε ότι είναι τιμή και μεγάλη του χαρά η παρουσία και συμμετοχή στους αγώνες, τόσων σπουδαίων αθλητών και ότι τα Βεργώτεια αποτελούν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Κεφαλονιά. 
Τέλος τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό με όλες του τις δυνάμεις και ευχαρίστησε την ΕΡΤ, που μέσω του κ. Ν. Γιαννόπουλου δίνει μια έκταση στην διοργάνωση και διαφημίζεται μέσω αυτής όλη η Κεφαλονιά.
Σειρά του Εθνικού προπονητή κ. Απ. Αποστολόπουλου, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Στη συνέχεια είπε ότι είναι χαρά του, που βρίσκεται εδώ και συνεχάρη τον Άγγ. Κωνσταντάκη για την βοήθεια του στη διοργάνωση των αγώνων, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «άνθρωπο με ανοικτά μυαλά». Επίσης συνεχάρη τους αδελφούς Μεταξά για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν για τον στίβο, Ευχήθηκε καλή επιτυχία, ευχαρίστησε τον γραφτό και ηλεκτρονικό τύπο για την στήριξη του και κάλεσε τον κόσμο να κατέβει αύριο στο στάδιο προκειμένου να θαυμάσει τους σπουδαίους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν, αλλά και τα μεγάλα ρεκόρ που αναμένει.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές.
Η Κατερίνα Ντούνη δήλωσε ότι παρά το ότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, εν τούτοις θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να έχουν επιτυχία οι συγκεκριμένοι αγώνες.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η Ντόρια Τάνγκα και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο στάδιο και να παρακολουθήσει τους αγώνες, βοηθώντας στο καλύτερο τελικό πλασάρισμα των αθλητών.

Ο αθλητής της σφαιροβολίας Γερ. Θεοδώρου ευχαρίστησε τον κ. Αγγ. Κωνσταντάκη αλλά και τον κ. Μεταξά για την πρόσκληση τους να πάρει μέρος στους αγώνες, λέγοντας ότι όλοι οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά θα κάνουν το καλύτερο για την επιτυχή κατάληξη των αγώνων, όπως και για τη δημιουργία κάποιων νέων ρεκόρ.
Τέλος η Κεφαλονίτισα αθλήτρια του ύψους Άννα Κρούσου δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο στους αγώνες, αφού φέτος είναι η χρονιά της, μιας και πρόσφατα έκανε νέο ατομικό ρεκόρ.
Να αναφέρουμε ότι στους αγώνες θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 αθλητές από 20 Σωματεία.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αυριανούς αγώνες και στους αθλητές καλούς αγώνες.
Φώτο από τη σημερινή Σ.Τ.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου