Κυριακή, Απριλίου 30

Στην 3η θέση της τελικής κατάταξης ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς..... 1-0 τον Ηρακλή στα Τζαννάτα

Σε ένα μέτριο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, Ηρακλής - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, σε μια χρονιά πάρα πολύ καλή για αυτές.

Μοναδικό κέρδος του σημερινού ματς, η κατάκτηση της 3ης τιμητικής θέσης της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, από τους φιλοξενούμενους του Τάκη Φωή.
Έτσι και οι δυο ομάδες με τις εμπειρίες που απεκόμισαν από την παρουσία τους αυτή, είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστούν σαφώς πιο έτοιμες να διεκδικήσουν την επόμενη περίοδο, ότι δεν κατάφεραν την φετινή.
Γενικά το σημερινό παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις και κρίθηκε στο τέλος, ενώ λόγω έλλειψης τερματοφύλακα «υπηρεσιακός» ανέλαβε ο Κυρ. Στάβερης με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν το μεγαλύτερο επιθετικό τους ατού!
Κλείνοντας, το φετινό πρωτάθλημα οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η εξέλιξη και το ενδιαφέρον του ήταν εντυπωσιακά και κράτησαν την αγωνία μας, μέχρι την τελευταία του στιγμή. Αυτό είναι κάτι που δικαιώνει το sportsthea, που από την πρώτη στιγμή είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη!
Τέλος προσωπικά θεωρώ μεγάλη έκπληξη τη μη συμμετοχή του Πυλαριακού στα playoffs, παρά την σημαντική του ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη!
Το γκολ
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 90’ ο Βοροκλινιώτης με σουτ.
Επίσης να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι στο 75', είχαν και να ένα σουτ του Ν. Στάβερη να βρίσκει το δοκάρι της εστίας των «πράσινων».
Διατητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Στάβερης Κυρ., Μηλιαρέσης, Σακελαρίου, Δημητράτος, Μέργιανος, Στάβερης Ν., Ραπάι, Καχρίλας (75’ Βανδώρος), Μεταξάς, Θεοδωράτος (32’ Σπαθής), Καμπίτσης (67’ Ρασσιάς Γ.).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Παγουλάτος, Σπαθής (72’ Παπαδάκης), Κράλης, Beshaj (55’ Πίρρα), Απέργης, Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Μακρίδης (80’ Μουρελάτος), Μπάμπης Σ., Κώστογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου