Σάββατο, Απριλίου 22

Ο Καθρέφτης της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Β' κατηγορίας..... Βρήκαν τον κάτοχο τους τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α' κατηγορία


Συνέχεια σήμερα, Σάββατο 22/4 πρωί και απόγευμα των playoffs του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας 2016-2017 με δυο παιχνίδια στις Κεραμειές.
Πρόννοι και Ομαλά πανηγυρίζουν, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, την (επ)άνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία, μετά τις σημερινές τους νίκες επί Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ηρακλή Πρόννων αντίστοιχα!
        
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2 - 1
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ
0 - 3
        
Το πρωί στις Κεραμειές τα Ομαλά παίρνοντας μια αρκετά δύσκολη νίκη "σφράγισε" το πρώτο από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Α' κατηγορία την επόμενη περίοδο.
Ο Ηρακλής μπορεί να τα έχει με την τύχη του, αφού είχε τρία δοκάρια και παράλληλα διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.
Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στα Ομαλά με το Π. Ψυμούλη
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στο ίδιο γήπεδο οι Πρόννοι, επανήλθαν στις επιτυχίες και πήραν μεγάλο διπλό ανόδου, ενώ γίνονται και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της "κούπας.
Η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη, ύστερα από καλή εμφάνιση επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-0 και τα πανηγύρια δεν έχουν τελειωμό, αφού η ομάδα από την Σκάλα, μετά από τρία άγονα χρόνια στη "μικρή" κατηγορία, επιστρέφει δυναμικά εκεί που τους αξίζει!
Ο Κυρ. Κουρκουμέλης πετυχαίνει το 0-2 των Πρόννων επί του Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Η μοναδική εκκρεμότητα είναι η κούπα, για την οποία την επόμενη αγωνιστική, απέναντι στα Ομαλά στα Τζαννάτα, τους φτάνει μια ισοπαλία να τη σηκώσουν!
        
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.  ΠΡΟΝΝΟΙ
13
5
3
0
2
7 - 4
2.
Α.Σ.  ΟΜΑΛΑ
11
5
3
0
2
7 - 3
3.
Α.Ο.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
07
5
2
1
2
6 - 6
4.
Π.Α.Ο.  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
05
5
1
1
3
2 - 9
        
Η επόμενη αγωνιστική
6η playoffs 29-30/4
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου