Σάββατο, Απριλίου 8

Πρώτος ο Παλληξουριακός 7-1 την Πρόοδο και πρώτος σκόρερ ο Πολλάκης που πέτυχε τα 4


Μετά την απώλεια του τελικού και την ισοπαλία από τα Διλινάτα στην έδρα του, ο Παλληξουριακός επέστρεψε δυναμικά στις νίκες και σήμερα το πρωί, στον Άγιο Αντώνη, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, που τον βρίσκει πρώτο και τυπικά, επικράτησε εύκολα της Προόδου Ιθάκης με σκορ 7-1.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τα ηνία του αγώνα, ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, με πολλές ελλείψεις αλλά και πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση τους, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.
Η νίκη των «ερυθρόλευκων», όσο και η πρωτιά είναι δίκαιη, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσίασαν μια ποιοτική εικόνα και σίγουρα έπαιξαν το καλύτερο μέχρι τώρα ποδόσφαιρο. 
Το τελικό 7-1 σήμερα, απλά ήρθε να το επιβεβαιώσει.
Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μέτριο και.... στόχος από πλευράς γηπεδούχων ήταν ο Μάκης Πολλάκης, τον οποίον έψαχναν οι συμπαίκτες του προκειμένου να πετύχει, όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα και τα κατάφεραν, αφού θα είναι απίθανο να χαθεί ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της φετινής περιόδου. Ο Πολλάκης έφτασε τα 17 πετυχαίνοντας τελικά σήμερα 4, όσα και ο Αλ. Πολλάτος που ακολουθεί στα 16!
Τα γκολ του αγώνα
Μόλις στο 4’ λεπτό, οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα 1-0, με τον Πολλάκη να κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασσιανού.
Στο 15’ θα γίνει και το 2-0 με σκόρερ τον Κόμητα. Ο Πολλάκης θα φύγει από το κέντρο στην κόντρα και λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει το σουτ, ο Κασσιανός θα αποκρούσει, η μπάλα βρίσκει το αριστερό δοκάρι, για να στρωθεί στον σκόρερ του Παλληξουριακού, που εύκολα απέναντι από την κενή εστία θα την στείλει στα δίχτυα.
Και πάλι ο Πολλάκης θα είναι ο σκόρερ του 3-0 στο 22’, με νέο πλασέ μέσα από την περιοχή.
Με την συμπλήρωση 40' αγώνα είναι η σειρά του Αραβαντινού να χρισθεί σκόρερ, αφού με όμορφο πλασέ, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κασσιανού γράφοντας το 4-0.
Το 4-0 θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Πολλάκης, που είναι αλήθεια ότι το έψαχνε πολύ το γκολ και συγκεκριμένα στο 65’, μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Μπράτι και κάθετη πάσα του τελευταίου, μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 5-0 των γηπεδούχων και το δικό του χατ τρικ!
Μετά από 5’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή το 6-0, κάνοντας προσωπικό «καρέ» τερμάτων στο παιχνίδι. Ένα γκολ που αποδεικνύεται τυχερό για τον Πολλάκη, μιας και του δίνει το τίτλο του πρώτου σκόρερ, αφήνοντας πίσω τον Αλ. Πολλάτο, που έμενε από εκείνη την ώρα στο ένα λιγότερο.
Στο 80’ ο Μπράτι με ένα δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 7-0 των «ερυθρόλευκων» του Ληξουρίου.
Τέλος στο 90+ ο Καρανίκας θα κερδίσει πέναλτι, όταν ανατρέπεται από τον Ζάβαλη, μέσα στην περιοχή και θα υποδειχθεί αμέσως η παράβαση από τον κ. Κιόση.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο «παθών», που ξεγελάει το τερματοφύλακα Γιαννά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του, για το τελικό 7-1!
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Δ. Βασιλόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Γιαννάς, Ζερβός, Μαυροειδής Χ., Λυκούδης (75’ Συριάτος), Κόμητας (46’ Καμινάρης), Μουρελάτος, Ζάβαλης, Πολλάκης, Μαυροειδής Ν., Μπράτι, Αραβαντινός (46’ Αντωνάτος).
Πρόοδος Ιθ.:(Β. Πρεβεζιάνος), Κασσιανός (64’ Κωστόπουλος), Σύτι, Τσιντήλας Τ. (λ.τ. 10’ Βρεττός), Μόσχος, Τσίρος, Κασσιανός, Καρανίκας, Hyka, Γρίβας (59’ Τσίγκος), Haidari, Βλασσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου