Κυριακή, Απριλίου 30

Η Φιέστα του Ν.Ε.Ο.Λ..... Πανάξιος πρωταθλητής (Εικόνες)


Φιέστα σήμερα στο κλειστό της Παλλικής, με το ΝΕΟΛ να πανηγυρίζει μια μεγάλη, όσο και άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και μαζί την άνοδο του στην Α1, όπου θα αγωνίζεται, από την επόμενη περίοδο.

Η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου, πανάξια πρωταθλήτρια, στο φινάλε του πρωταθλήματος αντιμετώπισε την αντίστοιχη της ΑΓΕ Ζακύνθου, η οποία τερμάτισε 2η στην τελική κατάταξη, όπου τη νίκησε με σκορ 59-50.
Τα πανηγύρια στο κλειστό κορυφώθηκαν με την απονομή της κούπας από την Ε.Σ.Κ.Α.Η., εκεί έγινε ο χαμός και η σαμπάνιες έρεαν άφθονες! Ο Μάρκος Τζουγανάτος χάθηκε στο.... διάστημα και όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές μια αγκαλιά χαιρόταν λεπτό-λεπτό τη μεγάλη και πανάξια επιτυχία τους.
Δεν έλειψαν φυσικά και οι τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές αλλά και ανθρώπους που έχουν βοηθήσει με την παρουσία τους τον Σύλλογο, ενώ το  πανό της επιτυχίας ανέβηκε στο ψηλότερο σημείο του Κλειστού.
Το sportsthea συγχαίρει, διοίκηση, προπονητικό team, αθλητές για τη μεγάλη τους επιτυχία και εύχεται ανάλογες στη συνέχεια και την Α1.
Εικόνες από την φιέστα












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου