Τρίτη, Απριλίου 4

Ιστορικό παιχνίδι το αυριανό του κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον Πανηλειακό στον Καραβόμυλο για τη Σάμη

Ραντεβού με την ιστορία της θα έχει αύριο, Τετάρτη 5/4 η Σάμη στις 3 μ.μ. στον Καραβόμυλο, όπου σε αγώνα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, θα φιλοξενήσει τον ιστορικό Πανηλειακό.
Θα είναι η πρώτη παρουσία της Κεφαλονίτικης ομάδας σε επίσημο αγώνα με αντίπαλο ομάδα, εκτός νησιών και σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η αγωνιστική της παρουσία.
Ο Πανηλειακός, με συμμετοχές σε Superleague, Footballeague, με τα χρώματα του οποίου έπαιξαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πρέντραγκ Τζώρτζεβιτς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι,  δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Μετά από μια περιπέτεια πριν δυο χρόνια και την αποχώρηση του από την Footballeague, τελικά η αγάπη των φίλων του, τον έφεραν και πάλι στο προσκήνιο, συμμετέχοντας από φέτος στην Α1 της Ε.Π.Σ. Ηλείας, κυπελλούχο και έτοιμο (το τυπικό απομένει) να κάνει το νταμπλ για να επανέλθει στα μεγάλα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μια θέση που αντικειμενικά και ιστορικά του ανήκει!
Από την άλλη, η ομάδα του Β. Μιχαλάτου, σε μια χρονιά αρκετά παράξενη και μετά την επιστροφή στο δικό της "σπίτι", θέλει να γράψει ιστορία και να συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τη φετινή περίοδο και στο θεσμό του κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Όλοι στους «κυανόλευκους», γνωρίζουν πολύ καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δυναμική των αντιπάλων τους. Όμως είναι σίγουρο ότι, θα κατέβουν στον Καραβόμυλο να παίξουν για τη φανέλα τους, σεβόμενοι την ιστορική ομάδα του Πύργου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την φοβηθούν.
Θα μπουν δυνατά και χωρίς άγχος για το καλύτερο. Άλλωστε έχουν αποδείξει ότι το χαίρονται. Χαίρονται κάθε στιγμή μαζί με τον κόσμο τους, που φέτος τον έκαναν υπερήφανο και αυτός τους το ανταποδίδει, με την παρουσία και τη μοναδική στήριξη τους.
Για αυτό, όλοι στον Καραβόμυλο να σταθούμε στην προσπάθεια αυτών των παιδιών, που κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι.
Αγωνιστικά προβλήματα ο Β. Μιχαλάτος δεν αντιμετωπίζει και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, ώστε να βοηθηθεί η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία των ποδοσφαιριστών του.
Το ίδιο ισχύει και για τους "ερυθρόλευκους" του Πύργου και τον Σπ. Αντωνόπουλο.
Όπως αναφέρει το http://www.iliaoikonomia.gr, από όπου και η φώτο της Πυργιώτικης ομάδας, οι ερυθρόλευκοι έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από το λιμάνι της Κυλλήνης στις 10.30 π.μ. το πρωί της Τετάρτης, κι αφού νωρίτερα θα βρεθούν σε κατάστημα εκεί όπου θα γευματίσουν. Με την επιστροφή να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (με καράβι στις 7.00 μμ).
Στόχος των Κυπελλούχων Ηλείας από το ματς αυτό είναι να πάρουν τη νίκη - πρόκριση για την δεύτερη αγωνιστική του θεσμού.
Κι εφόσον γίνει αυτό, θα έχουν πάλι εκτός έδρας ματς για να αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Καταστάρι Ζακύνθου – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου.
     
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 7ου ομίλου και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη   5-4-2017   ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Πανηλειακός
Κέκελος
Παναγιώτης
Γ. Κακατσίδης
Κ. Σούζας
(Αιτωλ/νίας)
2.
Τετάρτη   5-4-2017   ώρα:16:00
Ξυλοκάστρου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Π.Σ. Καλαμάτα
Γκριτζέπης
Γεώργιος

Ν. Καματάκης
Δ. Κύριος
(Αρκαδίας)
3.
Τετάρτη   5-4-2017   ώρα:15:00
Δημοτικό Ζακύνθου
Α.Ο. Κατασταρίου – Κεραυνός Αγ. Βασιλ.
Σταυρόπουλος
Νικόλαος

Γ. Καραμέρος
Γ. Κορδάτος
(Ηλείας)
     
Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις των ανθρώπων της Σάμης για το συγκεκριμένο παιχνίδι:
Νίκος Ρασσιάς πρόεδρος Α.Ο. Σάμης
«Η Σάμη ζει το δικό της EURO 2004, γιατί η χαρά και η συγκίνηση που βίωσε ο κόσμος της αυτές τις μέρες, μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου, μόνο με αυτές μπορούν να συγκριθούν!!!
Απλά τότε το ονόμασαν το πειρατικό ενώ στη δίκη μας περίπτωση θα το παρομοίαζα με το Γαλατικό χωριό γιατί έτσι νοιώθουμε την έδρα μας και στη προκειμένη, ο μαγικός ζωμός είναι η συμπαράσταση του κόσμου μας!! 
Από εκεί και πέρα ένα παιχνίδι είναι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Πανηλειακός που εμείς (ανεξάρτητου αποτελέσματος) μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε, γιατί κάθε λεπτό διεξαγωγής του αγώνα γράφεται στην ιστορία μας!!!
Εξάλλου ένα παιχνίδι είναι μέσα στο σπίτι μας και για εμάς ανεξάρτητου αντιπάλου (σεβόμενοι πάντα και όχι φοβούμενοι) όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε από το μηδέν και όπως αποδείξαμε πρόσφατα τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι ομάδες που έχουν ΨΥΧΗ !!!!
Η γιορτή συνεχίζεται. Για αυτό σας καλούμε όλους την Τετάρτη να μας συμπαρασταθείτε στην ιστορική μας συνάντηση στο γήπεδο του Καραβομύλου»!!!
Βαγγέλης Μιχαλάτος προπονητής
«Η όμορφη ιστορία που ξεκινήσαμε την Κυριακή 26 Μαρτίου, με την κατάκτηση του τοπικού Κυπέλλου, συνεχίζεται 9 μέρες μετά, αυτή την φορά στην φυσική μας έδρα, με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι ιστορικό και για τον Α.Ο.Σ..
Αυτό που θελουμε να δηλώσουμε εμείς είναι ότι για 90 λεπτά θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε για μια ακόμα φορά την περιοχή να μείνει "ξύπνια".
Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο η ομάδα και τα παιδιά θα πάρουν μόνο θετικές εμπειρίες».
Γιάννης Αμούργης ποδοσφαιριστής
«Από τη μεριά μου και εγώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που και αυτός με την βοήθεια του συνέβαλε στο θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Ο στόχος μας ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τώρα σειρά έχει ένα ακόμα βήμα.
Την Τετάρτη 5/4 και σε εντός έδρας αγώνα, η κλήρωση ανέδειξε αντίπαλο μας την κυπελλούχο ομάδα Ηλείας, τον Πανηλειακό.
Για μας είναι μια ακόμη πρόκληση και όλοι μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο κόσμος και η έδρα μας, πιστεύω ότι θα παίξουν μεγάλο ρόλο για εμάς και θα προσπαθήσουμε για μια ακόμη φορά να δώσουμε το 100% και να απολαύσουμε το παιχνίδι.
Πάμε για ένα ακόμη βήμα όλοι μαζί».
Κώστας Βιτωράτος ποδοσφαιριστής
«Καταρχάς να ευχηθώ να γίνει ένα όμορφο ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο.
Είναι μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, να αντιμετωπίσουμε μια τόσο καλή και ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός μέσα στο γήπεδο μας, στους οπαδούς μας.
Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες απέναντι μας, και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, μα πάνω από όλα να χαρούμε την ευκαιρία που κερδίσαμε με μεγάλο αγώνα και πολύ κόπο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου