Παρασκευή, Απριλίου 7

Σ.Δ.Κ.:Πληροφορίες για τον αγώνα το «Μονοπάτι του Ανέμου»


Ενημερώνουμε ότι  προσφέρουμε  50% έκπτωση στους μεταβαίνοντες Κεφαλονιά με την εταιρεία Kefalonianlines στα πλαίσια του αγώνα δρόμου το «Μονοπάτι του Ανέμου» την Κυριακή 23/4/2017. Την ημέρα αυτή θα αναχωρήσει λεωφορείο- ευγενική προσφορά των  Παναγιώτη και Εμανουήλ Γασπαράτου (PANEM TOURS)  - από το λιμεναρχείο και ώρα 8.00 το πρωί που θα μεταφέρει δωρεάν τους αθλητές στον Αγκώνα, στην εκκλησία της Παναγίας και θα τους γυρίσει πάλι στο λιμεναρχείο  μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-TRAIL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
https://www.youtube.com/watch?v=b4vBibq5TxQ
Όσοι επιθυμείτε να ανιχνεύσετε την διαδρομή παρακαλείσθε όπως συγκεντρωθείτε έμπροσθεν του κλειστού γηπέδου Αργοστόλι 8.45 το πρωί αυτή την Κυριακή 9/4/2017. Ώρα 9.00 θα αναχωρήσουμε για αγκώνα όπου θα μεταβείτε με οχήματα των διοργανωτών στην αφετηρία. Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέλετε να πάτε να δείτε την διαδρομή στο 6977050224 προκειμένου να εξασφαλίσουμε ικανό αριθμό κατάλληλων οχημάτων για την μετακίνησή σας στο βουνό.
Προσοχή οι εγγραφές για τον αγώνα ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14/4/2017.Υπενθυμίζουμε το λινκ εγγραφώνhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQhdfxDiEKaFha3AUHiJH0z6PVoTT7DUFxVMkJJhI1GK2s5w/viewform
Το αντίτιμο, συμμετοχής στον αγώνα των 5 ευρώ μπορεί να καταβληθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που συμμετέχουν οικογένειες πέραν του ενός ατόμου η συμμετοχή περιορίζεται στο μισό. Τα παιδιά έως 18 ετών δεν πληρώνουν αντίτιμο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου