Δευτέρα, Απριλίου 10

N.E.O.Λ.: Του έσπασε το αήττητο.... Ανώδυνη ήττα με 65-72 από τη Δύμη!

images

Η ομάδα μας δεν είναι πλέον αήττητη!! Οι απουσίες, οι τραυματισμοί και ο εφησυχασμός που αναπόφευκτα έφερε η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξαν το ρόλο τους στην ήττα. Αν προσθέσετε σε αυτά την πολύ καλή απόδοση, τη θέληση για νίκη και τον Χρυσανθακόπουλο – αρχηγό των αντιπάλων – που σκόραρε 36 πόντους με 7 τρίποντα και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, έχετε μια εξήγηση για το πώς φτάσαμε στην πρώτη μας και μάλιστα εντός έδρας ήττα!
img_4597
Το παιχνίδι ήταν από την αρχή αμφίρροπο, με τη Δύμη να προηγείται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, φτάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή και στο +10 (37-47). Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητές της: Με ένα σερί 18-2 έφτασε να προηγηθεί με 6 πόντους, αλλά έκανε το λάθος να πιστέψει πως το παιχνίδι τελείωσε!!!  Η Δύμη αντέδρασε, κάλυψε τη διαφορά, ξαναπέρασε μπροστά και το παιχνίδι στα δύο λεπτά πριν το τέλος ήταν στο 64-64. Από εκείνο το σημείο και μετά, κάποια λάθη και η αστοχία μας σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων στις ελεύθερες βολές, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Ο ελαφρύς τραυματισμός του Παναγή Συνοδινού που τον κράτησε εκτός παρκέ, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη απουσία του Γεράσιμου Αντωνάτου που είναι σε αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς και την έλλειψη του Ανδρέα Πυλαρινού που απέχει λόγω προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές, στέρησε την ομάδα από λύσεις στη θέση «1». Ο Κωνσταντόπουλος προσπάθησε, αλλά δεν υπήρχε αξιόπιστη εναλλακτική για το χρονικό διάστημα που έβγαινε για να πάρει ανάσες. Ο Τρυφωνόπουλος προσπάθησε και πήρε την ομάδα στην πλάτη του, έβγαλε 28 πόντους, έφαγε πολύ «ξύλο» από την αντίπαλη άμυνα, αλλά έχασε και πολλά «εύκολα» καλάθια και δυστυχώς δεν ήταν ο μόνος που έχανε λέΐ –απ σήμερα!
Εκτός του Τρυφωνόπουλου που έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι σε δύο αντιπάλους κάθε φορά, ξεχώρισε ο Αθανασόπουλος που πραγματικά ήταν παντού! Πήρε πολλά rebounds αμυντικά και επιθετικά, σκόραρε 11 πόντους με δύο τρίποντα, έπαιξε σκυλίσια άμυνα και γενικά έβγαλε πολλή ενέργεια στο παρκέ!
ΚΡΟΝΟΣ-ΝΕΟΛΟ κόουτς Μάρκος Τζουγανάτος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες μας να παραμείνουν προσηλωμένοι. Επίσης, δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Χρυσανθακόπουλο. Ευτυχώς, η ήττα, πέραν της απώλειας του στόχου να τερματίσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα δεν έχει άλλες συνέπειες για την ομάδα μας. Ελπίζουμε σε νικηφόρες εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια!
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 14-17, 18-13, 14-23 τελικό 65-72.
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Κλαυδιανός, Παπαγιάννης 4, Αραβαντινός Χρήστος 9, Συνοδινός Χ. 7 (1) , Κυριακάτος, Σκροπολίθας 3 (1), Αθανασόπουλος 11 (2), Μπελίτσης, Βολτέρας, Τρυφωνόπουλος 28.
ΔΥΜΗ (Παναγιωταρόπουλος): Παλισίδης 1, Τσάφος, Γκούτσουλας 6, Κολιόπουλος 6
Στεφανόπουλος 1, Χρυσανθακόπουλος 36 (7),  Βλάχος 9 (1), Κωστούρος 3 (1), Λαθούρος 6, Δαλαμαρίνης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου