Παρασκευή, Απριλίου 28

Η Pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία.


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος των playoffs, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 29-30/4, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Δυο "καυτά" παιχνίδια που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα σε Κεραμειές και Φαρακλάτα.
Παλληξουριακός πρωτοπόρος και φαβορί
Δεύτερη αγωνιστική και πλέον η 4αδα μπαίνει στα δύσκολα. Ύστερα από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, ο Παλληξουριακός μετά το πέρασμα του από τα Φαρακλάτα, τη νίκη του 2-0 επί των Διλινάτων και την βαθμολογική διαφορά να μεγαλώνει στο +4, φαίνεται να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δεκατρία χρόνια και την άνοδο στην Γ' Εθνική.
Όμως και ο Παγκεφαλληνιακός με την εμφάνιση του και τη μεγάλη από άποψης ουσίας και βαθμών νίκη του, φαίνεται ότι μπήκε στη σειρά πιο δυνατά από Διλινάτα και Εικοσιμία και θα είναι υπολογίσιμος.
Φυσικά πολλά θα κριθούν αυτή την αγωνιστική για την 4αδα. 
Η 2η αγωνιστική της σειράς, ανοίγει την αυλαία της, την Κυριακή 30/4, όπου στις 5 μ.μ. κατ' αρχήν στα Φαρακλάτα ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενείται από τα Διλινάτα και μοναδικός στόχος στον "ιστορικό" δεν είναι τίποτε άλλο από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.
Τα Διλινάτα από την άλλη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και με τη σειρά τους θα παλέψουν για το τρίποντο. Η ισοπαλία θεωρούμε ότι δεν εξυπηρετεί κάποια από τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα αν την ίδια ώρα οι "ερυθρόλευκοι" επικρατήσουν της Εικοσιμίας.
Στη συνέχεια την ίδια ώρα, και συγκεκριμένα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, φιλοξενεί την ομάδα που του στέρησε το αήττητο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εκτός της ρεβάνς θέλει και το τρίποντο, που μπορεί να τον φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση της κούπας!
Από την άλλη η Εικοσιμία, μετά την βαριά σε έκταση σκορ ήττα της από τον Παγκέ στην πρεμιέρα, δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας και πηγαίνει στον Άγιο Αντώνη για τη νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση να μην χάσει!
Δύσκολη η αποστολή της Λειβαθινής ομάδας, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη.
Έτσι έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική και τις τέσσερις ομάδες να θέλουν τη νίκη!
Ας ελπίσουμε να παρακολουθήσουμε όμορφους αγώνες, με θέαμα και πολλά γκολ, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και μια διαιτησία που να περάσει και πάλι απαρατήρητη από κάθε γήπεδο.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 29-4-2017   ώρα:  17:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Διλινάτα - Παγκεφαλληνιακός
Θανάσης
Στάθης
Μαγουλάς Σπ.
Χρηστάτος Σπ.
2.
Κυριακή 30-4-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας
Μαγουλάς
Σπύρος
Σούλα Ε.
Κώτσης Ι.
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 2ης αγωνιστικής των playoffs, το Σαββατοκύριακο 29-30/4/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  29-4-2017
    
Με το παιχνίδι Διλινάτων – Παγκεφαλληνιακού, το Σάββατο 29/4, στις 5 το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, συνεχίζονται τα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα δεν ξεκίνησαν με το «δεξί» και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα, από τον Παλληξουριακό. Μια ήττα που τους αφήνει αρκετά πίσω από τον στόχο τους.
Έτσι, η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γκ. Ρέντσι, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα με νίκη του Παλληξουριακού επί της Εικοσιμίας, λογικά τελειώνει το όνειρο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.
Ο «ιστορικός» από την άλλη, έκανε το μπαμ στην πρεμιέρα, όχι τόσο από πλευράς νίκης, όσο της έκτασης τους σκορ, στις Κεραμειές επί της Εικοσιμίας, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Άλλωστε αυτό το 1-4 τα λέει όλα!
Έτσι η ομάδα του Θ. Βουκελάτου πηγαίνει στα Φαρακλάτα για ένα δεύτερο συνεχόμενο «2». Κάτι που αν συμβεί βάζει καλές βάσεις για τη συνέχεια και θα περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα του με τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.
Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ανοικτό και επιθετικό, αφού και οι δυο ομάδες θέλουν μόνο νίκη, μιας και η ισοπαλία, κατά την προσωπική άποψη, δεν «βολεύει».
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 5η φορά φέτος. Δύο για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο.
Οι γηπεδούχοι στην κανονική διάρκεια, επικράτησαν στον Α’ γύρο στις Κεραμειές 1-0, ενώ στον Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο ίδιο γήπεδο!
Για το κύπελλο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, με μια νίκη και μια ισοπαλία. Νίκη στις Κεραμειές 2-1 και ισοπαλία, στον επαναληπτικό των Φαρακλάτων με σκορ  1-1!
    
Κυριακή  30-4-2017
Η συνέχεια της αγωνιστικής την Κυριακή 30/4 το απόγευμα, όπου στις 5 μ.μ., στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης ημέρας στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος και φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, Παλληξουριακός φιλοξενεί την Εικοσιμία, σε ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα, μπορεί να δώσει τον μισό τίτλο στην ομάδα του Ληξουριού ή και να βάλει και πάλι φωτιά στη σειρά!
Οι «ερυθρόλευκοι, μετά τη πολύ σημαντική τους νίκη στα Φαρακλάτα επί των Διλινάτων 2-0, την προηγούμενη αγωνιστική, όχι μόνο διατηρήθηκαν στην κορυφή, αλλά αύξησαν και την βαθμολογική τους διαφορά στους +4 βαθμούς (ο 2ος Παγκέ ακολουθεί με 3)!
Έτσι με ένα νέο τρίποντο και συγχρόνως ένα αποτέλεσμα στο άλλο ντέρμπι των Φαρακλάτων που να τον εξυπηρετεί, θα βρεθεί νωρίς-νωρίς μισό βήμα από την Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από δεκατρία ολόκληρα "πέτρινα" χρόνια.
Τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν τον 2004! Αν το πετύχει θα είναι η 8η φορά στην ιστορία του που θα πανηγυρίσει τον τίτλο!
Ο Σπ. Παπαδάτος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό σχήμα, και στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αλλά και ένα γρήγορο γκολ που θα του δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Από την άλλη η Εικοσιμία, που θα παρουσιαστεί περισσότερο ενισχυμένη σε αυτό το παιχνίδι, παρά την βαριά της ήττα στην πρεμιέρα 1-4 από τον Παγκέ, παραμένει μια καλή και επικίνδυνη ομάδα και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους «Ερυθρόλευκους». Άλλωστε οι Λειβαθινοί θέλουν μόνο νίκη, μιας και παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» και στο φινάλε δεν έχουν κάτι να χάσουν.
Θεωρούμε ότι μετά τα παραπάνω, θα παρακολουθήσουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, από τις δυο καλύτερες (βάσει τελικής κατάταξης), ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, με θέαμα και αρκετά γκολ!
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 3η φορά φέτος και μοιράζονται τις νίκες, αφού έχουν από μία.
Οι γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας πήραν τη νίκη με σκορ 2-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν στον δεύτερο των αντιπάλων τους στις Κεραμειές με σκορ 2-1. Μια ήττα που ουσιαστικά σταμάτησε το αήττητο σερί των "ερυθρόλευκων"!
    
Η ειδική βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7
1
1
0
0
2 - 0
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
1
1
0
0
4 - 1
3.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2
1
0
0
1
1 - 4
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1
1
0
0
1
0 - 2
        
Η επόμενη αγωνιστική
3η playoffs 6-7/5/2017
α/α
Ομάδες
1.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου