Παρασκευή, Απριλίου 7

Η Pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs στην Β' κατηγορία... Μεγάλα ντέρμπι



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 8-9/4 στα playoffs της Β’ τοπικής κατηγορίας και την 4η αγωνιστική, με δυο μεγάλα ντέρμπι σε Κεραμειές και Τζαννάτα. 
Μια αγωνιστική που μπορεί να κρίνει ακόμη και τον πρωταθλητή ή και να μπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!
Ο Α.Ο. Πρόννων θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο τοπικό με τον Ηρακλή
Η 3η αγωνιστική των playoffs, θα ανοίξει το Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα στις Κεραμειές, με το σπουδαίο και οριακό, από βαθμολογικής άποψης ντέρμπι, μεταξύ Ομαλών-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι με μια νίκη και δυο ήττες μέχρι τώρα στη σειρά για να ελπίζουν και να μπουν δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου θέλουν μόνο νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της σειράς, θα επιδιώξουν και αυτοί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους φέρει μια ανάσα από μια ιστορική άνοδο στην Α' κατηγορία!
Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή την ίδια ώρα, στα Τζαννάτα όπου, θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων Πρόννων και του τυπικά φιλοξενούμενου Ηρακλή.
Ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο και τις δυο ομάδες να δίνουν τη δική τους "μάχη" για το τρίποντο και η κάθε μια για τον δικό της στόχο.

Πραγματικά το φετινό πρωτάθλημα, μπορεί από άποψης θεάματος να μη βγάζει μάτια, όμως από πλευράς αγωνίας και συνεχών ανακατατάξεων αναμένεται να μας κρατήσει ζωντανούς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Κάτι που δικαιώνει τις προβλέψεις μας, που από την αρχή του πρωταθλήματος και συνεχώς το αναφέραμε! 
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  8-4-2017   ώρα:  16:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Θανάσης
Στάθης
Χρηστάτος Σπ.
Καραίσκος Απ.
2.
Κυριακή  9-4-2017   ώρα:  16:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Ηρακλής
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Καραίσκος Απ.
Κώτσης Ι.

    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 4ης αγωνιστικής ή 1ης του β' γύρου, των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο 8-9/4/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   8-4-2017
Αρχή της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Β’ κατηγορίας, το Σάββατο το απόγευμα στις 4:30, με ένα πολύ σημαντικό για την πορεία των δυο ομάδων ντέρμπι στις Κεραμειές, μεταξύ Ομαλών-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι μετά το «χρυσό» τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής, στις καθυστερήσεις και στο ντέρμπι με τους πρωτοπόρους Πρόννους στο ίδιο γήπεδο, επανήλθαν σε θέση διεκδίκησης ανόδου και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να πετάξουν στα σκουπίδια αυτή τους την επιτυχία!
Έτσι κι αλλιώς είναι ένα παιχνίδι οριακό, με νίκη κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για τον στόχο της επιστροφής στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σίγουρα θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Άλλωστε οι δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές το καθιστούν απαγορευτικό κάτι τέτοιο.
Όμως και οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για το τρίποντο μετά τους χαμένους βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ισοπαλία τους με τον Ηρακλή Πρόννων.
Έτσι θα κατέβουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να διεκδικήσουν το καλύτερο από αυτό το σπουδαίο ντέρμπι.
Με αρνητικό αποτέλεσμα σίγουρα τα πράγματα μπερδεύονται για τη συνέχεια και ο στόχος θα δυσκολέψει πολύ!
Είναι η 4η φορά που θα συναντηθούν φέτος οι δυο ομάδες και θεωρούμε η πιο σημαντική!
Τα αποτελέσματα των τριών προηγούμενων:
Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι και φαίνεται φέτος να έχουν πάρει τον αέρα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι του α’ γύρου στις Κεραμειές είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 2-2, ενώ αυτό του β’ γύρου στο ίδιο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1!
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs και πάλι είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1-0.
Αναμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις ομάδες να διεκδικούν με πάθος τη νίκη, αφού ακόμη και η ισοπαλία δεν «βολεύει»!
    
Κυριακή   9-4-2017
Η συνέχεια της αγωνιστικής την Κυριακή το απόγευμα στα Τζαννάτα, με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Πρόννους και Ηρακλή!
Ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα από την πλευρά της «καίγεται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Πιο αναλυτικά. Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι της σειράς Πρόννοι με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την (επ)άνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου φτάνοντας τους 13 βαθμούς και παράλληλα θα βρεθούν μια ανάσα από την κούπα των πρωταθλητών, που σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι της προηγούμενης ημέρας θα την έχουν κατακτήσει, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σειράς.
Τώρα, όσον αφορά τους τυπικά φιλοξενούμενους σίγουρα το ζητούμενο στο τοπικό είναι η νίκη. Μια νίκη που θα τους κάνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, ιδιαίτερα αν τα νέα από τις Κεραμειές θα είναι καλά και το άλλο ντέρμπι εκεί, θα έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο.
Σε περίπτωση ήττας το όνειρο μάλλον θα πάρει αναβολή για την επόμενη χρονιά.
Έτσι εύκολα γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο και για τις δυο ομάδες της περιοχής των Πρόννων.
Και σε αυτό το παιχνίδι η ισοπαλία δεν «βολεύει» καμία από τις δυο ομάδες και ιδιαίτερα τον Ηρακλή.
Τα αποτελέσματα των τριών προηγούμενων:
Και εδώ οι Πρόννοι παραμένουν αήττητοι. Το παιχνίδι του α’ γύρου είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1, ενώ αυτό του β’ στο ίδιο γήπεδο, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1!
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs και πάλι είχαν επικρατήσει οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1. Και τα τρία παιχνίδια διεξήχθησαν στην κοινή τους έδρα τα Τζαννάτα.
Ένα τοπικό ντέρμπι και ιδιαίτερα από δυο ομάδες που ψάχνουν την διάκριση, σίγουρα δεν έχει φαβορί και ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Άλλωστε σε τέτοια παιχνίδια, όπως έχουμε ξανά αναφέρει, είναι και άλλα πράγματα που παίζουν το ρόλο τους. Το γόητρο, το πάθος και το πόσο το θέλει κάθε ομάδα, θα είναι στοιχεία αρκετά σημαντικά για να κρίνουν το τοπικό!
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
3
2
0
1
3 - 2
2.
Π.Α.Ο.  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
05
3
1
1
1
2 - 2
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
05
3
1
0
2
1 - 2
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
04
3
1
1
1
3 - 3
        
Η επόμενη αγωνιστική
5η playoffs 22/4
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου