Παρασκευή, Απριλίου 21

Η Pregame της 5ης αγωνιστικής των playoffs στην Β' κατηγορία... Μεγάλα παιχνίδια στις Κεραμειές



Συνέχεια το Σάββατο 22/4 των playoffs της Β’ τοπικής κατηγορίας και την 5η αγωνιστική, με δυο μεγάλα και πάλι ντέρμπι στις Κεραμειές.
Μια αγωνιστική που μπορεί δώσει ακόμη και τις ομάδες που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στη "μεγάλη" κατηγορία ή και να μπλέξει για τα καλά τα πράγματα!
Ο Α.Ο. Πρόννων θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τα παίξει όλα για όλα
Η 5η αγωνιστική των playoffs, θα ανοίξει το Σάββατο το πρωί στις 11:30, όπου στις Κεραμειές, Ομαλά - Πρόννοι θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους φέρει με το ένα πόδι στην Α' κατηγορία, αλλά και με κάποιες άλλες προϋποθέσεις κοντά στην κούπα. 
Η προτελευταία αγωνιστική μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πάντα, αλλά μπορεί και να χαρίσει μια άγρια ομορφιά και την τελευταία αγωνιστική να κριθούν όλα!!
Οι γηπεδούχοι, μετά την εντυπωσιακή τους νίκη με σκορ 4-0 επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, "χτυπώντας" την πόρτα της Α' κατηγορίας. Μια νίκη που είναι μονόδρομος, αν αναλογιστεί κανείς και το ότι τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στα Τζαννάτα από τους Πρόννους.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με μια σταθερή και αξιοπρόσεκτη φέτος παρουσία, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη τους στο τοπικό 2-1 επί των Πρόννων, πάνε Κεραμειές να τα παίξουν όλα για όλα, παρά τις κάποιες απουσίες τους. 
Μια νίκη σίγουρα θα φέρει την ομάδα που θα την πετύχει, ένα βήμα από την Α' κατηγορία, ενώ η ισοπαλία δεν "βολεύει" σε καμία περίπτωση κυρίως τους γηπεδούχους!
Η 5η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα, αλλά το απόγευμα και ώρα 16:30, στο ίδιο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί, ένα σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι στην τελευταία τους ευκαιρία για άνοδο, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται, παρά τις κάποιες σημαντικές τους απουσίες, μόνο νίκη για να τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Με ήττα το όνειρο σταματάει κάπου εκεί.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά την ήττα τους στο τοπικό από τον Ηρακλή (δεύτερη συνεχόμενη στη σειρά, αφού ηττήθηκε και από τα Ομαλά), από απόλυτο φαβορί, άρχισαν να αισθάνονται άβολα και αγχωτικά!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  22-4-2017   ώρα:  11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά – Α.Ο. Ηρακλής Πρ.
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Γασπαράτος Γ.
2.
Σάββατο  22-4-2017   ώρα:  16:30
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Ο. Πρόννοι
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Θανάσης Ε.
Καπογιαννόπουλος Ι.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το Σάββατο 22/4/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   22-4-2017
Συνέχεια λοιπόν των playoffs το Σάββατο το πρωί 11:00 στις Κεραμειές, όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, τα Ομαλά φιλοξενούν τον Ηρακλή Πρόννων.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει το ένα εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία στη μια ή την άλλη ομάδα.
Υψηλό το ενδιαφέρον και θα λέγαμε μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, που θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και πολύ περισσότερο όταν την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να παίξουν στα Τζαννάτα με τους Πρόννους.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Πρόννων, θέλουν και αυτοί με τη σειρά τους, τους τρεις «χρυσούς» βαθμούς της νίκης ή τουλάχιστον να μην ηττηθούν για να έχουν ελπίδες την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στην έδρα τους.
Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν στις Κεραμειές με τον χαμένο κυριολεκτικά να…. χάνεται!
Είναι η 4η φορά που θα συναντηθούν φέτος οι δυο ομάδες και ίσως αυτή που ίσως να δώσει άνοδο!
Τα αποτελέσματα των τριών φετινών τους συναντήσεων:
Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι του α’ γύρου στις Κεραμειές είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, ενώ σε αυτό του β’ γύρου Τζαννάτα, και πάλι ήταν οι νικητές με σκορ 1-0!
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs, αυτή την φορά στα Τζαννάτα, είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1-0.
Αναμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις δυο ομάδες να «μάχονται» σκληρά για το τρίποντο που θα τους χαρίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την (επ)άνοδο της μιας ή της άλλης στους «μεγάλους» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
    
Η συνέχεια της αγωνιστικής το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο και συγκεκριμένα στις 4:30 μ.μ., όπου σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Α.Ο. Πρόννων, σε ένα οριακό παιχνίδι για τη συνέχεια και τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.
Οι «πράσινοι» που αναμένεται να παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, παίζουν με την «πλάτη» στον τοίχο και το μοναδικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο «κόλπο» θα είναι η νίκη.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, εκεί που έδειχναν το απόλυτο φαβορί τις δυο τελευταίες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες ήττες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και για την άνοδο.
Με νίκη φτάνουν μισή ανάσα από αυτή και αν το ντέρμπι που θα προηγηθεί ολοκληρωθεί ισόπαλο τότε θα πανηγυρίσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή!
Για αυτό στην αρχή αναφέρουμε ότι αυτή η αγωνιστική μπορεί να κρίνει πολλά ή και να μπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και να πάμε σε μια Χιτσκοκική αυλαία σε μια εβδομάδα!
Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δυο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο!
Τα αποτελέσματα των τριών φετινών τους συναντήσεων:
Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι του α’ γύρου είχαν πάρει μια σημαντική ισοπαλία στα Τζαννάτα με σκορ 1-1, ενώ σε αυτό του β’ γύρου στις Κεραμειές, είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, έστω και αν οι αντίπαλοι τους ήταν αδιάφοροι! Μάλιστα αυτό ήταν και το αποτέλεσμα τους έστειλε και στα playoffs!
Τέλος στον α’ γύρο της σειράς, αυτή την φορά είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι, με σκορ 1-0 στα Τζαννάτα.
Και εδώ αναμένουμε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με το νικητή να βρίσκεται ένα βήμα από την Α’ κατηγορία, ιδιαίτερα αν αυτός είναι ο Α.Ο. Πρόννων.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.  ΠΡΟΝΝΟΙ
10
4
2
0
2
4 - 3
2.
Α.Σ.  ΟΜΑΛΑ
08
4
2
0
2
5 - 2
3.
Α.Ο.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
07
4
2
1
1
5 - 4
4.
Π.Α.Ο.  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
05
4
1
1
2
2 - 6
        
Η επόμενη αγωνιστική
6η playoffs 29-30/4
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου