Δευτέρα, Απριλίου 10

"Ασημένιος" εις διπλούν ο Β. Γαλιατσάτος στο Παγκόσμιο της Ταιλάνδης και συνεχίζει (Φώτο-Video)


Τεράστια επιτυχία για τον μικρό «γίγαντα» της άρσης Βαρών Κεφαλονίτη αθλητή του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» Βαγγέλη Γαλιατσάτο.
Ο αθλητής που λαμβάνει μέρος αυτή την στιγμή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων και στα 94Kg, στην Μπανκόκ στην Ταϊλάνδη, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αρασέ σηκώνοντας με στην 3η προσπάθεια του 144Kg, ένα λιγότερο από τον Βούλγαρο Χριστώφ, που σήκωσε 145 και κατέκτησε το χρυσό.
Λίγο αργότερα στο ζετέ σήκωσε 172Kg καταλαμβάνοντας την 4η θέση της κατάταξης. Έτσι πήρε και το δεύτερο ασημένιο στους αγώνες στο σύνολο με 316Kg.
Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της πολύ μεγάλης προσπάθειας του Βαγγέλη, αλλά και του προπονητή του Συλλόγου του Νίκου Γαλιατσάτου.
Πριν από λίγο έγιναν και οι απονομές, με τον Βαγγέλη να κρατάει περήφανος την γαλανόλευκη και σε εμάς να κυλάει ένα δάκρυ συγκίνησης, για την προσπάθεια του μεγάλου αθλητή μας Βαγγέλη Γαλιατσάτου, που έκανε την Ελλάδα, σαν ο μοναδικός αθλητής που εκπροσωπούσε τη χώρα, αλλά και την Κεφαλονιά μας να ακουστού, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!
Συγχαρητήρια Βαγγέλη μας έκανες υπερήφανους… 
Video 1
2
3
Φώτο
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου