Κυριακή, Μαΐου 14

Με εύκολη νίκη 62-39 τα Ροίτικα πάει στο final 6 ο Κ.Α.Ο. με στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο (Φωτορεπορτάζ)


Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την παρουσία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η, ο Κεφαλληνιακός σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», θα πάρει μια εύκολη νίκη, απέναντι στα Ροίτικα και θα τερματίσει στην 1η θέση του  2ου Ομίλου, πηγαίνοντας στο final 6 της κατηγορίας με 3-1 νίκες για να διεκδικήσει εκεί την άνοδο του στη Β’ κατηγορία.
Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου, εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, που από δικά της λάθη είχε τα Ροίτικα στο παιχνίδι, στη συνέχεια πάτησε «γκάζι», έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 35-22. 
Στην επανάληψη άνοιξε την διαφορά σε διψήφια πλέον νούμερα, κάνοντας διαδικαστική τη συνέχεια και ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με νίκη και σκορ 62-39!
Μάλιστα ο κόουτς Γ. Αντωνάτος, όπως άλλωστε έκανε και σε προηγούμενα παιχνίδια, χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά, με την προϋπόθεση να κερδίσουν εμπειρίες για τη συνέχεια.
Να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Πατρινή ομάδα και για το λόγο αυτό κατέβηκε στο νησί με σύνθεση ανάγκης και μόνο έξι παίκτες!
Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Κεφαλονιάς πολύ καλύτερη του αντιπάλου της, έκανε ένα καλό test ενόψει final 6 και έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει όχι μόνο την άνοδο, αλλά και το πρωτάθλημα.
Ο Κεφαλληνιακός 2013 στο final 6 θα αντιμετωπίσει τις ομάδες, των Ελπίδων Πάτρας και Αστεριών Αχαΐας, ομάδες που έπαιξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο, τις Ιτιές Πατρών, Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς και Προοδευτική Πατρών ομάδες του 1ου ομίλου.
Στην Β’ κατηγορία από αυτή την σειρά θα ανέβουν δυο ομάδες, ενώ πιθανή είναι και μια τρίτη. Αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των άλλων πρωταθλημάτων.
Δεκάλεπτα:13-11, 22-11, 13-4, 14-13
Διαιτητές: Γεράνιος – Βλάχος
Κ.Α.Ο.:(Αντωνάτος), Κουγιανός 5 (1), Κρητικός 3 (1), Αγγούριας 8, Κουμαριώτης 3 (1), Μπλέτσος Γ. 0, Ρεμούντος 12 (4), Βανδώρος 0, Μεγάλος 9 (1), Βαγγελάτος 6, Δαμκαλής 9, Μινέτος 0, Μπλέτσος Δ. 7.
Α.Ε. Ροίτικα:(Τσιμπούκης), Λιβάνης 8 (1), Καρκαβίτσας 8 (2), Ροδόπουλος 6, Σινογεωργός 7, Δημόπουλος 2, Αγγελόπουλος 9 (2).
Εικόνες
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου