Πέμπτη, Μαΐου 25

Νέες βολές Ν. Γαλιατσάτου κατά της Ε.Ο.Α.Β.


Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε., παραχώρησε χθες βράδυ, στο προπονητήριο του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, ο πρόεδρος και προπονητής του ΑΠΕΣΔΑΣ «Κέφαλος» κ. Νίκος Γαλιατσάτος, αλλά και ο ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής Βαγγέλης Γαλιαστάτος.
Στη συνέντευξη για μια ακόμη φορά οι βολές του προέδρου-προπονητή, κατά της Ομοσπονδίας και του Πύρρου Δήμα, όπως και ένα δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, ήταν πρώτα στην…… ημερήσια διάταξη.
Ανέφερε για τη μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη, που θα μπορούσε με διαφορετικές καταστάσεις να ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όπως και για την συμμετοχή του, με τον Σάββα Καππάτο και τον Μεταξά Μεταξά, στην «Ολυμπιάδα των Βετεράνων» στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, τον πόλεμο που δέχεται, όπως είπε από την Ομοσπονδία και την τιμωρία του δυο φορές για 10 μήνες, που «στόχο έχουν να τον εξαφανίσουν και να πάρουν τον αθλητή του στην Αθήνα».
Ότι, η ομοσπονδία κάλυψε μόνο τα έξοδα του Βαγγέλη και έδειξε αρκετά ενοχλημένος από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.
Παρακάτω θα δείτε δυο επιστολές-απαντήσεις, τόσο προς την Ομοσπονδία, όσο και την τοπική εφημερίδα.
Στη συνέχεια μίλησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βαγγέλης Γαλιατσάτος για την εμπειρία του στους αγώνες της Ταϊλάνδης, λέγοντας ότι ήταν μέσα στις δυνατότητες του να σηκώσει περισσότερα κιλά, κιλά τα οποία έχει σηκώσει πολλές φορές στις προπονήσεις. Τέλος όπως ανέφερε η επόμενη συμμετοχή του σε αγώνες θα είναι τον Σεπτέμβρη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που θα διεξαχθεί στο Κόσσοβο.
Οι επιστολές προς την Ε.Ο.Α.Β. και τοπική εφημερίδα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου