Δευτέρα, Μαΐου 8

Πυλαριακός:Ο απολογισμός της τ. προέδρου του κ. Μ. Αλυσανδράτου

Αποτέλεσμα εικόνας για απς πυλαριακος

Τελείωσαν και φέτος οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, Προπαίδες Παίδες και Αντρική ομάδα ή «μεγάλος Πυλαριακός» όπως τον λέμε εμείς. Για πρώτη φορά, αποφάσισα να κάνω έναν απολογισμό, αφού από τον Μάρτη αποχώρησα οικειοθελώς από Πρόεδρος.
Από το 1994-2005 ήμουν Γενικός Γραμματέας πάντα, πίσω από διάφορους προέδρους, άντρες όλοι, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα. Το 2005 κλήθηκα να πάρω μια δύσκολη απόφαση για μένα, αφού πέθανε αιφνίδια ο τότε Πρόεδρος Γασπαρής Διονύσιος ο οποίος ήταν πρότυπο συνεργάτη και ανθρώπου. Και λέω δύσκολη, γιατί μ’ αρέσει να δουλεύω «πίσω από τις κάμερες».
Ανέλαβα λοιπόν και μέχρι και το 2017, θεωρώ ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα του τόπου μου. Στο διάστημα αυτό καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα πάντα παρούσα στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο. Κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα στη Γ’ κατηγορία το 2007. Σπουδαίο κατόρθωμα η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων το 2010 και φυσικά μεγάλη και σπάνια επιτυχία η άνοδος της ομάδας και η παραμονή της στην Α’ κατηγορία το διάστημα 2014-2015. Σημαντικότατο ακόμα επίτευγμα η δημιουργία και σταθερή παρουσία, τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα, ομάδων Παίδων και Προπαίδων.
Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν εύκολα και ρόδινα,  αλλά η επιμονή μου και η βοήθεια από κάποιους ανθρώπους –μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού- με βοήθησε να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες. Γιατί το να είσαι πρόεδρος σε μια ερασιτεχνική ομάδα ενός μικρού τόπου, χωρίς οικονομική στήριξη από την πολιτεία, δεν είναι και το ευκολότερο. Παρόλα αυτά τα κατάφερα και παρέδωσα στο νέο Πρόεδρο μια ομάδα χωρίς χρέη, με υλικό και κυρίως ενεργή. Βέβαια ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε και δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει είναι του γηπέδου, αλλά γι’ αυτό δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι.
Στην προσπάθεια μου με βοήθησε πολύ ο προπονητής, ο οποίος εργάστηκε πάντα για το καλό της ομάδας, χωρίς ποτέ να πληρωθεί για τις υπηρεσίες του. Αγάπησε και αγαπάει την ομάδα και τρανό παράδειγμα είναι τα νέα δελτία που κάθε χρόνο βγάζουμε για τις παιδικές μας ομάδες.
Ευχαριστώ από καρδιάς το Χριστόφορο, πάντα δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τον Σπύρο για την βοήθεια του στην παιδική και όχι μόνο. Όλο το Δ.Σ. της περιόδου αυτής, αλλά και των προηγούμενων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.
Ευχαριστώ τους παίκτες για το πάθος και την αγάπη τους στην ομάδα, καθώς και την προσπάθεια τους να την κρατήσουν ζωντανή και ενεργή.
Αν κάποιους στενοχώρησα άθελά μου, να τους πω «ουδείς αλάνθαστος».
Ευχαριστώ τα καινούργια παιδάκια, το «φυτώριο» της ομάδας για το ήθος και την ευγένεια τους.
Και εδώ δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους γονείς τους που τα προτρέπουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τρέχουν μαζί τους σε όλους τους αγώνες.
Τους χορηγούς που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Τους φιλάθλους, που είναι σε κάθε αγώνα εντός και εκτός έδρας παρόντες και στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας με το χειροκρότημά τους.
Τέλος ευχαριστώ και αυτούς που μου έδωσαν να καταλάβω τι θα πει διπροσωπία, αχαριστία, κακοβουλία και κυρίως αμορφωσιά.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. στο οποίο βεβαίως συμμετέχω και εγώ, αλλά με τον τρόπο που με ευχαριστεί, «αθόρυβα».
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ιδιαίτερα στην:
«ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ».
  
                                                                        ΜΥΡΤΩ Α. ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου