Παρασκευή, Μαΐου 5

Η Pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία...... Super ντέρμπι μεταξύ Παγκέ-Παλληξουριακού


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής των playoffs, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 6-7/5, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων Παγκεφαλληνιακού - Παλληξουριακού, στις Κεραμειές.
Σχεδόν αδιάφορο το παιχνίδι της επόμενης ημέρας, στο ίδιο γήπεδο, μεταξύ Εικοσιμίας - Διλινάτων!
Ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός παίζει στις Κεραμειές τον μισό τίτλο το Σάββατο
Φτάσαμε λοιπόν μάνι-μάνι στα μισά της σειράς και την 3η αγωνιστική με τις δυο ομάδες από τις τέσσερις, Παλληξουριακό - Παγκεφαλληνιακό να φαίνονται οι μόνες διεκδικήτριες του φετινού τίτλου.
Εικοσιμία - Διλινάτα με ισάριθμες ήττες στα δυο πρώτα παιχνίδια, έμειναν πολύ πίσω και πλέον μόνο με ένα πολύ μεγάλο θαύμα θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα.
Βέβαια μαθηματικά έχουν πιθανότητες, αλλά είπαμε θα χρεθαστούν το "θαύμα"!!
Ίσως αυτή η αγωνιστική να κρίνει τον πρωταθλητή, ίσως να βάλει για τα καλά τον Παγκέ στο κόλπο. Με τα ίσως όμως δεν παίρνεις πρωτάθλημα και έτσι περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Μια πραγματική "μάχη" για την κούπα.
Η 3η αγωνιστική της σειράς, ανοίγει την αυλαία της, το Σάββατο 6/5, όπου στις 5 μ.μ. στις Κεραμειές στο ντέρμπι των ντέρμπι (αφού μπορεί να κριθεί και ο τίτλος) ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό και μοναδικός στόχος στον "ιστορικό" δεν είναι άλλος από μια 3η σερί νίκη, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά από ποτέ, στην διεκδίκηση της κούπας.
Ο πρωτοπόρος από την άλλη Παλληξουριακός, θα παραταχθεί στις Κεραμειές για το "2", που θα τον κάνει πλέον απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.
Βέβαια και μια ισοπαλία απέναντι στον βασικό του αντίπαλο δεν θα έπεφτε και άσχημα στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, ανεξάρτητα αν ο τελευταίος θα την παρατάξει επιθετικά με μοναδικό στόχο το διπλό, ώστε να τελειώσει τη "δουλειά" νωρίς!
Στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7/5 την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, οι χαμένοι των δυο πρώτων αγωνιστικών Εικοσιμία - Διλινάτα, σε ένα μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά, θα λέγαμε παιχνίδι, θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στη σειρά, κυρίως για το γόητρο και την επιστροφή στις χαρές, που λείπουν τον τελευταίο καιρό από τις δυο ομάδες!
Φυσικά και η ψυχολογία τους δεν είναι και πολύ στα επάνω και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα μας προσφέρουν την Κυριακή το απόγευμα!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 6-5-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Παγκεφαλληνιακός - Παλληξουριακός
Θανάσης
Στάθης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Χρηστάτος Σπ.
2.
Κυριακή 7-5-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα
Μαγουλάς
Σπύρος
Καραίσκος Απ.
Κώτσης Ι.
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 3ης αγωνιστικής των playoffs, το Σαββατοκύριακο 6-7/5/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  6-5-2017
    
Την παράσταση της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας κλέβει το μεγάλο παιχνίδι των Κεραμειών, με όλα τα... μάτια να είναι στραμμένα εκεί. Εκεί που στις 5 το απόγευμα, ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός θέλει να... τριτώσει το καλό και να κάνει το 3Χ3 στη σειρά.
Αν φυσικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε ένα αγωνιώδες φινάλε και η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα μπει για τα καλά στην υπόθεση τίτλος.
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» και αυτοί με την ψυχολογία στα ύψη, θα έχουν το ίδιο στόχο και αν τον πετύχουν τότε..... ψάξτε για τον δεύτερο.
Σίγουρα και μια ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, αφού θα διατηρήσουν το +4, από τον κυρίως διώκτη τους στην διεκδίκηση και θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της κούπας και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στις δυο καλύτερες και αήττητες ομάδες της σειράς και όλα μπορούν να συμβούν. 
Εμείς, το θεωρούμε αμφίρροπο, δυναμικό, αλλά και πολύ ποιοτικό, έστω και αν σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως απουσιάζει το θέαμα, μιας και μετράει πρώτα ο σκοπός!
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει και από την πλευρά της διαιτησίας, να έχουμε μια αντικειμενική διαχείριση του ντέρμπι. Και αυτό θα γίνει εφ' όσον όλοι βοηθήσουν την 3αδα του συγκεκριμένου αγώνα.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 4η φορά φέτος.
Οι γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας πήραν την ισοπαλία με σκορ 0-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν στον δεύτερο των αντιπάλων τους, στις Κεραμειές με σκορ 1-0.
Όμως συναντήθηκαν και στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου και η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, με νίκη-πρόκριση 1-0 μέσα στις Κεραμειές.
Βέβαια τα παραπάνω παιχνίδια δεν θα έχουν καμία ομοιότητα με το συγκεκριμένο!
    
Κυριακή  7-5-2017
Η απογοήτευση της σειράς, οι ομάδες Εικοσιμίας - Διλινάτων, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, σε έναν αδιάφορο ουσιαστικά και βαθμολογικά αγώνα, έστω και αν υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, με στόχο μια νίκη γοήτρου.
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, στα μέχρι τώρα δυο παιχνίδια που έχουν προηγηθεί για τα playoffs, δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην προτελευταία και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίστοιχα!
Έτσι, θέλουν στην τρίτη τους προσπάθεια να πάρουν επιτέλους τη νίκη, που βαθμολογικά μάλλον προσφέρει ελάχιστα, όμως θα επαναφέρει έστω και λίγα χαμόγελα στην  μια ή την άλλη ομάδα που θα τα καταφέρει.
Και οι δυο, σε μια περίοδο που έπρεπε να φανούν έτοιμες, δείχνουν το αντίθετο και με πολλά μάλιστα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα η ομάδα του «μεγάλου χωριού», που το κλίμα δεν δείχνει καθόλου καλό.
Όπως και να έχει, είναι βέβαιο ότι έχουμε ένα ντέρμπι και ευχόμαστε το γόητρο να είναι το κίνητρο εκατέρωθεν για να παρακολουθήσουμε ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 5η φορά φέτος. Δύο για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο.
Οι φιλοξενούμενοι στην κανονική διάρκεια, στον Α’ γύρο στις Κεραμειές, είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, ενώ στον Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Ενωσιακό!
Για το κύπελλο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει την πρόκριση στον Β’ γύρο του θεσμού, με μια νίκη και μια ήττα. Ήττα στις Κεραμειές 2-1 και νίκη- πρόκριση στον επαναληπτικό των Φαρακλάτων με σκορ  1-0!
    
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
10
2
2
0
0
5 - 1
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
06
2
2
0
0
73
3.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
02
2
0
0
2
2 - 7
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
01
2
0
0
2
2 - 5
        
Η επόμενη αγωνιστική
4η playoffs Τετάρτη 10/5/2017
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου