Τρίτη, Μαΐου 9

Η Pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία...... Έτοιμος να πανηγυρίσει τον τίτλο ο Παλληξουριακός


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής των playoffs, θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 10/5, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Νίκη για να πανηγυρίσει πρόωρα την άνοδο θέλει ο Παλληξουριακός
Και τα δυο παιχνίδια έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ίσως να ξεχωρίζει αυτό στον Άγιο Αντώνη, με το Παλληξουριακό να ψάχνει το τρίποντο του πρωταθλητή!
Περάσαμε λοιπόν το μισό του πρωταθλήματος, που θα το χαρακτηρίζαμε "ερυθρόλευκο", μιας και ο Παλληξουριακός προηγείται 7 βαθμούς από τον δεύτερο Παγκεφαλληνιακό και θέλει μια ακόμη νίκη να τελειώνει την υπόθεση του τίτλου.
Η 4η αγωνιστική της σειράς, ανοίγει την αυλαία της και ολοκληρώνεται με δυο παιχνίδια την Τετάρτη 10/5, τα οποία θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (5 μ.μ.) στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και στις Κεραμειές.
Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός αντιμετωπίζει τα Διλινάτα με μοναδικό στόχο το τρίποντο που τον χρήζει αυτόματα πρωταθλητή και παράλληλα του χαρίζει την άνοδο και την συμμετοχή του στην Γ' Εθνική κατηγορία την προσεχή περίοδο.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Παγκεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί την Εικοσιμία και θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε κάποια έκπληξη στο Ληξούρι και να ξαναμπει στο κόλπο του τίτλου. Σίγουρα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αφού οι Ληξουριώτες δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν παράταση στη αγωνία τους στη συνέχεια!
Από την άλλη, η Εικοσιμία θέλει να πάρει τη ρεβάνς της βαριάς ήττας του α' γύρου και εκείνο το 1-4, που ουσιαστικά έκοψε με το «καλημέρα» των αγώνων της σειράς, τον δρόμο προς τον τίτλο στην ομάδα του Δ. Ζησιμάτου.
    
Οι διαιτητές θα ανακοινωθούν από την διοργανώτρια αύριο πρωί 
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 4ης αγωνιστικής των playoffs, την Τετάρτη 10/5/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Μια νίκη θέλει ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, στο αυριανό του παιχνίδι στις 5 το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με αντίπαλο τα Διλινάτα, για να πανηγυρίσει μετά από 13 χρόνια το τίτλο του πρωταθλητή και αυτόματα την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία!
Από την αρχή της σεζόν, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, μέχρι και σήμερα δείχνει μια ποιότητα και μια σταθερή παρουσία. Σίγουρα ο τίτλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος της αξίζει και με το παραπάνω.
Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.
Αυτή την στιγμή προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα της σειράς και μάλιστα με μια διαφορά 7 βαθμών από τον δεύτερο Παγκεφαλληνιακό και όπως είπαμε όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν τον συγκεκριμένο αγώνα για να πανηγυρίσουν, όπως προαναφέραμε, τον τίτλο δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση των pllayoffs.
Από την άλλη, τα Διλινάτα με αρκετά προβλήματα στη σειρά, δείχνουν ένα κακό πρόσωπο και μέχρι τώρα δεν έχουν κατακτήσει κάποιον βαθμό.
Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Εικοσιμία στις Κεραμειές, όταν προηγήθηκαν 3-1 και κατάφεραν στο τέλος να ηττηθούν με σκορ 3-4.
Βέβαια, στο Ληξούρι παρά τα προβλήματα τους, θα πάνε να διεκδικήσουν το καλύτερο, να κάνουν την…. ζημιά στους γηπεδούχους και γιατί όχι να δώσουν ένα μικρό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η αποστολή τους φυσικά είναι δύσκολη, απέναντι σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο που θέλει να τελειώσει νωρίς-νωρίς την «δουλειά».
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 4η φορά φέτος.
Οι γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας πήραν τη νίκη στα Φαρακλάτα με σκορ 1-0, ενώ στον β’ στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs στο Ενωσιακό, οι γηπεδούχοι ήταν οι νικητές με σκορ 2-0.
    
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παγκεφαλληνιακός, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παλληξουριακό στην έδρα του, φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος την Εικοσιμία στη ρεβάνς του α’ γύρου και το τότε σημαντικό 4-1.
Το παιχνίδι σίγουρα είναι ένα ντέρμπι. Μπορεί οι βαθμοί να μην αποδειχθούν τόσο σημαντικοί, όμως υπάρχει και το γόητρο, ένθεν και ένθεν και περισσότερο για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που θέλουν νίκη-ρεβάνς της ήττας τους την 1η αγωνιστική. Μια ήττα που αποδείχθηκε καθοριστική για την ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, αφού ουσιαστικά την έβγαλε εκτός στόχων με το «καλημέρα» της σειράς.
Ο Παγκεφαλληνιακός στη σειρά των playoffs έχει δείξει μια πολύ καλή και ποιοτική εικόνα και στον συγκεκριμένο αγώνα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις παίρνοντας ακόμη ένα ακόμη τρίποντο, από έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα της Λειβαθούς.
Έτσι περιμένουμε ένα δυνατό, αμφίρροπο και καλό παιχνίδι, χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να είναι το φαβορί.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 4η φορά φέτος. Δύο για το πρωτάθλημα και μία για τα playoffs.
Οι φιλοξενούμενοι στην κανονική διάρκεια, τόσο στον Α’ γύρο όσο και στο Β', στην κοινή τους έδρα στις Κεραμειές, είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. 
Η τρίτη φορά που συναντήθηκαν φέτος ήταν για τον α' γύρο των playoffs και εκεί η ομάδα του Αργοστολιού πήρε το "αίμα" της πίσω επικρατώντας με το ευρύ σκορ 4-1 στο ίδιο γήπεδο.
    
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
3
3
0
0
07 - 02
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
06
3
2
0
1
08 - 05
3.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
05
3
1
0
2
06 - 10
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
01
3
0
0
3
05 - 09
        
Η επόμενη αγωνιστική
5η playoffs Σ/Κ 13-14/5/2017
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου