Τρίτη, Μαΐου 16

Η Pregame της 6ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία...... Πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής των playoffs, που ρίχνουν και την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας, θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 17/5 η συγκεκριμένη σειρά.
Φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται για την δική του φιέστα 
ο πρωταθλητής Α.Ο. Παλληξουριακός
Μια ακόμη αγωνιστική, χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες απλά να αγωνίζονται για το γόητρο, τη φανέλα και κάποιες από αυτές για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος 2016-2017.
Στον Παλληξουριακό και στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, περισσότερο σκέφτονται την την φιέστα του πρωταθλητή της Α'  Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και λιγότερο τον αγώνα της αυλαίας με τον Παγκέ!
Η αυλαία του πρωταθλήματος με την 6η αγωνιστική της σειράς, πέφτει αύριο Τετάρτη 17/5, με δυο παιχνίδια σε Άγιο Αντώνη και Φαρακλάτα.
Στον Άγιο Αντώνη, όλοι έχουν βάλει τα..... καλά τους για τη μεγάλη γιορτή και την επιστροφή των "ερυθρόλευκων", μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, στην κορυφή του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου.
Μικρό λοιπόν το αγωνιστικό ενδιαφέρον, με αντίπαλο την ευχάριστη έκπληξη της σειράς, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος Παγκεφαλληνιακό, που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί διαφορετικά θα κινδυνεύσει να του..... χαλάσει τη γιορτή!
Στο άλλο παιχνίδι, την ίδια ώρα στα Φαρακλάτα, τα Διλινάτα με την χειρότερη παρουσία τους, στην ιστορία των playoffs, φιλοξενούν την άλλη αρνητική πρωταγωνίστρια της σειράς, ομάδα της Εικοσιμίας, σε ένα παιχνίδι αγγαρείας, στο οποίο μόνο το γόητρο του δίνει ένα μικρό ενδιαφέρον.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη   17-5-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός - Παγκεφαλληνιακός
Κώτσης
Γιάννης
Μαγουλάς Σπ.
Θανάσης Ε.
2.
Τετάρτη   17-5-2017   ώρα:  17:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Χρηστάτος
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
Καπογιαννόπουλος Ι.

    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 6ης αγωνιστικής των playoffs, την Τετάρτη 17/5/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Τετάρτη  17-5-2017
Στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη θα λέγαμε ότι, άπαντες περισσότερο περιμένουν την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια, παρά το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Παγκεφαλληνιακό.
Ο συγκεκριμένος αγώνας, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη το απόγευμα στις 5 μ.μ..
Οι πρωταθλητές θέλουν να γιορτάζουν την κούπα, με μια νέα νίκη που θα τους διατηρήσει το απόλυτο στη σειρά και θα ολοκληρώσει μια πετυχημένη χρονιά το καταπληκτικό και απόλυτο 6Χ6!
Από την άλλη, ο Παγκέ στην καλύτερη πορεία της ιστορίας του σε αγώνες playoffs, με την κατάληψη της 2ης και άκρως τιμητικής θέσης της τελικής κατάταξης, έχει σαν στόχο να μην περάσει από το Ληξούρι απαρατήρητος, αλλά κάνοντας αίσθηση και με ένα θετικό αποτέλεσμα να ολοκληρώσει, μια εντυπωσιακή παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, πολύ δε περισσότερο όταν αγωνίζονται ο 1ος με τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα.
Περιμένουμε ένα ντέρμπι, με πανηγυρικό μεν χαρακτήρα, αλλά αυτό μετά τα 90 και βάλε λεπτά της συνάντησης.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 5η φορά φέτος.
Οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας, πήραν την ισοπαλία με σκορ 0-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ οι γηπεδούχοι, επικράτησαν στον δεύτερο των αντιπάλων τους, στις Κεραμειές με σκορ 1-0.
Επίσης στο πρώτο παιχνίδι των playoffs στις Κεραμειές οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικητές με σκορ 2-1!
Όμως συναντήθηκαν και στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου και η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, με νίκη-πρόκριση 1-0 μέσα στις Κεραμειές.
    
Την ίδια ώρα στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, η απογοήτευση των playoffs, ομάδες Διλινάτων – Εικοσιμίας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με στόχο τη νίκη. 
Μια εξέλιξη που πριν την έναρξη της σειράς, κανείς δεν περίμενε να συμβεί. Αυτό συν τα προβλήματα απουσιών, αλλά και πολλών άλλων στις ομάδες, έχει φέρει μια... παγωμάρα σε αυτές, με αποτέλεσμα η ψυχολογία να είναι στα πολύ κάτω, ιδιαίτερα όταν γνωρίζουν ότι θα αγωνιστούν μόνο από ανάγκη, ή έστω για το γόητρο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται αγγαρεία, ένθεν και ένθεν.
Οι γηπεδούχοι, χωρίς βαθμό μέχρι τώρα στη σειρά, θέλουν να σπάσουν την.... κατάρα που τους ακολουθεί, στην τελευταία φετινή τους παράσταση στην έδρα τους και να διασκεδάσουν κάπως τα γεγονότα.
Και οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν πάνε πίσω, με μια μόνο νίκη στους 4 μέχρι τώρα αγώνες τους, δεν πρέπει να νιώθουν και πολύ υπερήφανοι. Έτσι θα αναζητήσουν το δεύτερο τρίποντο της σειράς, προκειμένου να επιστρέψουν κάπως τα χαμόγελα στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος!
Μετά από αυτά σίγουρα δεν περιμένουμε κανένα μεγάλο ντέρμπι, αλλά και σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα, στα Φαρακλάτα!
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 6η φορά φέτος. 
Μέχρι τώρα δυο για το πρωτάθλημα, δυο για το κύπελλο και μία για τα playoffs.
Οι γηπεδούχοι στην κανονική διάρκεια, στον Α’ γύρο στις Κεραμειές, είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, ενώ στον Β’ οι δυο ομάδες, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Ενωσιακό!
Επίσης για τα playoffs, στο πρώτο παιχνίδι, η Εικοσιμία με μια φοβερή ανατροπή, από το 1-3 πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 4-3!
Τέλος για το κύπελλο, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την πρόκριση στον Β’ γύρο του θεσμού, με δυο νίκες.
Πρώτα στις Κεραμειές 2-1, και στη συνέχεια στον επαναληπτικό των Φαρακλάτων  1-0!
    
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
19
5
5
0
0
13 - 03
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
12
5
4
0
1
12 - 05
3.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
05
5
1
0
4
07 - 16
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
01
5
0
0
5
05 -13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου